Nenad Nešić

Nešić: DNS će uvijek podržati srpskog člana Predsjedništva BiH

Vršilac dužnosti predsjednika DNS-a Nenad Nešić poručio je povodom predstojeće posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske da će ova stranka uvijek podržati veto srpskog člana Predsjedništva BiH bez obzira iz koje političke partije dolazi.

Rukometaši Slavije će igrati Premijer ligu

Rukometni klub Slavija iz Istočnog Sarajeva ipak će igrati u Premijer ligi BiH, rečeno je nakon sastanka Marinka Umičevića, predsjednika Rukometnog saveza Republike Srpske i Nenada Nešića, potpredsjednika Slavije.

Nešić: Etničko čišćenje zločin, a ne pobjeda

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Nenad Nešić istakao je da ljudski ne razumije i ne prihvata odlazak predstavnika Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) u Hrvatskoj Borisa Miloševića na obilježavanje proslave godišnjice "Oluje", jer je, kako je naveo, "etničko čišćenje zločin, a ne pobjeda".

Nešić: Licemjerna histerija iz Sarajeva

BANJALUKA - Licemjerna je histerija iz Sarajeva zbog promjena naziva ulica u Beogradu, kao i zbog riječi da je ''Trebinje najljepši srpski grad'', kaže predsjednik DNS-a Nenad Nešić.

Inicijativa da ratnim poslanicima i rukovodstvu RS budu isplaćene novčane naknade

BANJALUKA - Vršilac dužnosti predsjednika DNS-a Nenad Nešić rekao je da je glavna poruka sastanka predstavnika parlamentarnih stranaka i Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske" jedinstvo u teškim trenucima, te poručio da u borbi za ekonomiju, radna mjesta i normalan život ljudi treba ostaviti razlike po strani i dogovoriti mjere koje će biti za dobrobit svih.

Nešić: Porazni podaci o zaposlenim Srbima u FBiH

SARAJEVO - Poslanik DNS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nenad Nešić rekao je da su parazni podaci o broju zaposlenih Srba u kantonima Federacije BiH i svaka priča da se poštuje popis stanovništva iz 1991. godine pada u vodu jer su brojke neumoljive.

DNS dobio nove prostorije u Trebinju

TREBINJE - U Trebinju su večeras otvorene nove prostorije Demokratskog narodno saveza (DNS) i uručeno je više od 30 članskih karata novim članovima, a prisustan je bio i predsjednik stranke Nenad Nešić.

Nešić: Problemi nastaju kada Čubrilović preuzme kormilo

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Nenad Nešić rekao je da će ta partija podržati promjenu Poslovnika Narodne skupštine Republike Srpske, koja će doprinijeti vraćanju ugleda i dostojanstva parlamenta Republike Srpske.

Nešić: DKP nisu u mogućnosti da pomognu državljanima BiH povrtak iz inostranstva

BANJALUKA - Poslanik DNS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bih Nenad Nešić upitao je čemu služi mreža diplomatsko-konzularnih predstavništava (DKP) ako ne da bude servis državljana BiH i čemu služi ministar inostranih poslova ako za tri mjeseca od početka epidemije virusa korona nije u stanju da pomogne ljudima koji žele da se vrate u BiH, a riječ je o oko 460 studenata i 1.770 ostalih državljana.

Položen kamen temeljac za internat policijske akademije u Zalužanima

BANJALUKA - U Centru za obuku MUP-a RS u Zalužanima položen je kamen temeljac za novi objekat Policijske akademije MUP-a RS, gdje će se u budućem periodu školovati svi mladi policajci RS.

Najčitanije