Nenad Nešić

DNS dobio nove prostorije u Trebinju

TREBINJE - U Trebinju su večeras otvorene nove prostorije Demokratskog narodno saveza (DNS) i uručeno je više od 30 članskih karata novim članovima, a prisustan je bio i predsjednik stranke Nenad Nešić.

Nešić: Problemi nastaju kada Čubrilović preuzme kormilo

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Nenad Nešić rekao je da će ta partija podržati promjenu Poslovnika Narodne skupštine Republike Srpske, koja će doprinijeti vraćanju ugleda i dostojanstva parlamenta Republike Srpske.

Nešić: DKP nisu u mogućnosti da pomognu državljanima BiH povrtak iz inostranstva

BANJALUKA - Poslanik DNS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bih Nenad Nešić upitao je čemu služi mreža diplomatsko-konzularnih predstavništava (DKP) ako ne da bude servis državljana BiH i čemu služi ministar inostranih poslova ako za tri mjeseca od početka epidemije virusa korona nije u stanju da pomogne ljudima koji žele da se vrate u BiH, a riječ je o oko 460 studenata i 1.770 ostalih državljana.

Položen kamen temeljac za internat policijske akademije u Zalužanima

BANJALUKA - U Centru za obuku MUP-a RS u Zalužanima položen je kamen temeljac za novi objekat Policijske akademije MUP-a RS, gdje će se u budućem periodu školovati svi mladi policajci RS.

Zvanično puštena u saobraćaj isključna traka u Zalužanima

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i vršilac dužnosti direktora preduzeća "Puteva Srpske" Nenad Nešić svečano su danas pustili u saobraćaj isključnu traku na magistranom putu u banjalučkom naselju Zalužani, u čiju je izgradnju uloženo 460.000 KM.

Nešić: Bajrović kandidat za ministra, imenovanje očekujemo 16. juna

BANJALUKA - Mirza Bajrović, banjalučki advokat, prijedlog je DNS-a za ministra uprave i lokalne samouprave Republike Srpske umjesto nedavno smijenjene Lejle Rešić, a koja je takođe kadar ove stranke, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

Nešić: Smjena Rešićeve posljednja koju ćemo prihvatiti

BANJALUKA - Predsjedništvo Demokratskog narodnog saveza (DNS) jednoglasno je zaključilo da za smjenu Lejle Rešić, koja je odlično radila svoj posao u tri saziva Vlade Republike Srpske, nije postojao ni jedan razlog, saopšteno je iz ove partije.

Nešić: Nismo još odlučili ko će zamijeniti Lejlu Rešić

BANJALUKA - Nenad Nešić, lider DNS-a, potvrdio je za "Nezavisne novine" da će kadar te stranke Lejla Rešić biti smijenjena sa pozicije ministra uprave i lokalne samouprave RS, te dodao da stranka još nije odlučila ko će je zamijeniti na toj poziciji.

Nešić: Kandidovaćemo svoje ljude za načelnike i gradonačelnike

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Nenad Nešić poručio je da ova stranka namjerava da u najmanje deset lokalnih zajednica kandiduje svoje ljude za načelnike i gradonačelnike.

Glavaš izabaran za v.d. predsjednika OO DNS-a u Istočnom Novom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO, - Predsjednik DNS-a Nenad Nešić izjavio je večeras u Istočnom Sarajevu da ova stranka očekuje da na predstojećim lokalnim izborima ima svoje kandidata za pozicije načelnika i gradonačelnika u najmanje deset opština i gradova u Republici Srpskoj.

Najčitanije