Nenad Nešić

Nešić: Na sastanku moraju biti državnici, a ne sitni partijski trgovci

BANJALUKA - Lider DNS-a Nenad Nešić istakao je da predstavnici svih političkih partija na sastanku kod predsjednika Narodne skupštine Nedeljka Čubrilovića i na sjednici parlamenta moraju biti državnici, a ne "sitni partijski trgovci" i da danas treba ostaviti po strani sujete.

Odbijen Nešićev prijedlog, on tvrdi da će se smijati 2022.

SARAJEVO - Poslanici Predstavničkog doma BiH nisu podržali Izmjene i dopune Izbornog zakona BiH po hitnom postupku koje je predložio DNS-ovac Nenad Nešić.

Nešić prijavljen zbog eksploatacije krečnjaka na osnovu lažnog sporazuma

BANJALUKA - Policija je podnijela novi izvještaj protiv Nenada Nešića, bivšeg direktora "Puteva Republike Srpske", ovaj put zbog sumnje da je pečatom tog javnog preduzeća i svojim potpisom ovjerio lažni sporazum, a koji je preduzeće XXX iz Pala iskoristilo kao prečicu za eksploataciju krečnjaka na ležištu Rogoušići.

Sukob Nešića i Trivićeve ruši opozicione planove?

BANJALUKA - Nezvanični planovi opozicije u RS, da uz okupljanje snaga koje su okrenule leđa SNSD-u pokušaju dovesti do pada trenutne većine u RS, mogle bi biti dovedene u pitanje ozbiljnim sukobom koji se pojavio između Nenada Nešića, predsjednika DNS-a, i Jelene Trivić, potpredsjednice PDP-a i veoma uticajne političarke u toj partiji.

Nešić: Razgovori s opozicijom o mogućoj novoj skupštinskoj većini

BANJALUKA - Predsjednik Demokratskog narodnog saveza (DNS) Nenad Nešić izjavio je danas da će ova stranka razgovarati sa "svojim saradnicima" iz opozicije radi sagledavanja mogućnosti za formiranje nove skupštinske većine na nivou Republike Srpske i BiH.

Jovičić: Nešić ima moju i punu podršku stranke

BANJALUKA - Radislav Jovičić, potpredsjednik DNS-a, izjavio je da potpuno podržava Nenada Nešića, predsjednika te partije i put promjena koje ta podrška znači.

Banjac: Nešić je trebalo da sačeka sjednicu Predsjedništva

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika DNS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Darko Banjac ocijenio je da lider DNS-a Nenad Nešić ima pravo da smjenjuje potpredsjednike stranke, ali da je prije takve odluke trebalo da sačeka sjednicu stranačkog Predsjedništva koja će biti održana sutra u Banjaluci.

Aćić: Iznenađen sam smjenom

BANJALUKA - Potpredsjednik DNS-a Marko Aćić potvrdio je danas Srni da ga je predsjednik te stranke Nenad Nešić smijenio sa mjesta potpredsjednika, istakavši da je iznenađen tom odlukom.

Nešić u Sokocu: Očekujemo pobjedu kandidata za načelnika

SOKOLAC - Predsjednik DNS Nenad Nešić očekuje da na predstojećim lokalnim izborima na Sokocu pobijedi kandidat ove stranke za načelnika opštine Zoran Čolović i da osvoje šest odborničkih mandata.

Sastanak Dodika i Nešića nije urodio plodom

BANJALUKA – Posljednji pokušaj da se približe stavovi i riješe nesporazumi između SNSD-a i dijela DNS-a koji je još uvijek lojalan predsjedniku te stranke, Nenadu Nešiću, čini se da nije urodio plodom.

Najčitanije