Nenad Nešić

Nešić: Nakon bitke za zdravlje, bitka za ekonomski oporavak

BANJALUKA - Vršilac dužnosti predsjednika DNS-a Nenad Nešić izjavio je da preduzete mjere institucija, organa i kolektiva povodom pandemije virusa korona daju pozitivne rezultate i da će se dobiti bitka za zdravlje i život, nakon čega slijedi ozbiljna bitka za saniranje ekonomskih posljedica.

Borivoj Obradović predsjednik Gradskog odbora DNS-a Banjaluka

BANALUKA - Gradski odbor (GO) DNS-a Banjaluka izabrao je na večerašnjoj izbornoj sjednici Skupštine Borivoja Obradovića za predsjednika GO, rekao je vršilac dužnosti predsjednika DNS-a Nenad Nešić.

Podrška kandidaturi Nešića za predsjednika DNS-a

BANJALUKA - Gradski odbor DNS-a Banjaluka na večerašnjoj sjednici u Banjaluci jednoglasno je zaključio da vršilac dužnosti predsjednika DNS-a Nenad Nešić bude kandidat za predsjednika DNS-a, saznaje Srna u DNS-u.

GO DNS Prijedor podržao Nešića za predsjednika partije

PRIJEDOR - Gradski odbor Demokratskog narodnog saveza (DNS) Prijedor jednoglasno je usvojio zaključak da delegati ove gradske organizacije učestvuju na izbornoj sjednici Skupštine DNS-a, 15. marta, i da podrže kandidata za predsjednika Nenada Nešića.

Nešić: Na prijetnje Srbima odgovoriti srpskim jedinstvom

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Nenad Nešić izjavio je da na prijetnje Srbima treba odgovoriti srpskim jedinstvom.

Nešić: Ne mogu potvrditi da je Radović napustio stranku

BANJALUKA - Vršilac dužnosti predsjednika DNS-a Nenad Nešić rekao je Srni da ne može potvrditi da je njegov zamjenik Milan Radović podnio ostavku na sve funkcije u stranci i istupio iz DNS-a.

O izboru predsjednika DNS-a 15. marta

BANJALUKA - Glavni odbor DNS-a danas je u Banjaluci za 15. mart zakazao vanrednu Skupštinu na kojoj bi trebalo da bude izabran predsjednik DNS-a, a Nenada Nešića potvrdio za vršioca dužnosti predsjednika stranke.

Nešić upisan kao novi lider DNS-a

BANJALUKA - Osnovni sud u Banjaluci donio je danas rješenje kojim je u jedinstvenom registru političkih organizacija Nenad Nešić upisan kao lice ovlašteno za zastupanje i predstavljanje DNS, dok je iz sudskog registra brisan bivši lider Marko Pavić.

Nešić: Predložiću migranta za ministra ljudskih prava i izbjeglica

SARAJEVO - Nenad Nešić, predsjednik DNS-a i poslanik u Predstavničkom domu BiH, rekao je danas novinarima da će za ministra ljudskih prava i izbjeglica predložiti migranta.

Nešić: DNS jedinstven kao nikada do sada

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Nenad Nešić saopštio je da je ta stranka jedinstvena kao nikada do sada, okupljena oko zajedničkog cilja da DNS bude jači i odlučan da afirmiše svoj program i politiku, te ih približi svakom građaninu Republike Srpske.

Najčitanije