Nenad Nešić

Nešić: Ostajemo za dogovor sa PDP i SDS ili formiranje trećeg bloka

BANJALUKA - Opozicija u Republici Srpskoj do kraja januara ima rok da zbije redove, u suprotnom na predstojeće opšte izbore po svemu sudeći ići će u dvije kolone, s obzirom na to da DNS u slučaju nepostizanja dogovora do kraja idućeg mjeseca najavljuje formiranje trećeg bloka.

Nešić: Sastanak opozicije će biti održan

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Nenad Nešić rekao je da će biti održan sastanak opozicije koji je za danas sazvao, iako se pozivu neće odazvati SDS i PDP.

DNS formira treći politički blok u Srpskoj

BANJALUKA - Demokratski narodni savez (DNS) će najvjerovatnije formirati treći politički blok u Republici Srpskoj, u kojem će se okupiti još nekoliko manjih stranaka, saznaju "Nezavisne novine".

Nešić: Nije bilo napada na ustavni poredak

SARAJEVO - Predsjednik DNS-a Nenad Nešić izjavio je da je saslušan u Tužilaštvu BiH u svojstvu svjedoka i da ne smatra da je na posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske bilo "udara na ustavni poredak".

Nešić, Borenović i Selak dobili poziv na saslušanje u Tužilaštvu BiH

BANJALUKA - Lideri DNS-a, PDP-a i SPS-a Nenad Nešić, Branislav Borenović i Goran Selak dobili su poziv Tužilaštva BiH kako bi u svojstvu svjedoka bili saslušani u sklopu istrage protiv više osoba, a zbog sumnje u napad na ustavni poredak.

Dijalogom i dogovorom prevazići političku krizu

BANJALUKA - Predsjednici SDS-a Mirko Šarović, PDP-a Branislav Borenović i DNS-a Nenad Nešić razgovarali su danas u Banjaluci sa šefom Delegacije EU u BiH Johanom Satlerom o aktuelnoj političkoj situaciji.

Opozicija RS: Nastavićemo proteste, naši zahtjevi će se povećati

ISTOČNO SARAJEVO - Mirko Šarović, lider SDS-a, kazao je danas nakon sastanka opozicije u Istočnom Sarajevu da su lideri opozicije razgovarali o trenutnoj situaciji, te usaglasili stavove.

Nešić: Na sastanku moraju biti državnici, a ne sitni partijski trgovci

BANJALUKA - Lider DNS-a Nenad Nešić istakao je da predstavnici svih političkih partija na sastanku kod predsjednika Narodne skupštine Nedeljka Čubrilovića i na sjednici parlamenta moraju biti državnici, a ne "sitni partijski trgovci" i da danas treba ostaviti po strani sujete.

Odbijen Nešićev prijedlog, on tvrdi da će se smijati 2022.

SARAJEVO - Poslanici Predstavničkog doma BiH nisu podržali Izmjene i dopune Izbornog zakona BiH po hitnom postupku koje je predložio DNS-ovac Nenad Nešić.

Nešić prijavljen zbog eksploatacije krečnjaka na osnovu lažnog sporazuma

BANJALUKA - Policija je podnijela novi izvještaj protiv Nenada Nešića, bivšeg direktora "Puteva Republike Srpske", ovaj put zbog sumnje da je pečatom tog javnog preduzeća i svojim potpisom ovjerio lažni sporazum, a koji je preduzeće XXX iz Pala iskoristilo kao prečicu za eksploataciju krečnjaka na ležištu Rogoušići.

Najčitanije