Nenad Stevandić

Stevandić u Srpcu: Jačanje stranke više nikog ne iznenađuje

SRBAC - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić otvorio je večeras u Srpcu nove stranačke prostorije, poručujući da jačanje ove stranke više nikog ne iznenađuje.

Nenad Stevandić za "Nezavisne": Vlast je sigurnija uz rijaliti opozicije

Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske i poslanik u Predstavničkom domu parlamenta BiH, rekao je da smo ušli u doba rijalitija koji se prenio iz raznih rijaliti emisija te da rukovodstvo Narodne skupštine RS treba da podvuče crtu i počne da poštuje vlastiti poslovnik.

Stevandić: Izuzetno značajna strategija nacionalne bezbjednosti

BANJALUKA - Predsjedavajući Srpskog kluba u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nenad Stevandić smatra da je za zaštitu srpskih nacionalnih interesa izuzetno značajno što je Srbija utvrdila Prijedlog strategije nacionalne bezbjednosti.

Stevandić: Poslanici iz Srpske jedinstveni

SARAJEVO - Predsjedavajući Srpskog kluba u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nenad Stevandić izrazio je zadovoljstvo činjenicom da su poslanici iz Republike Srpske danas glasali jedinstveno i potvrdili kategoriju entitetskog glasanja u Predstavničkom domu.

Ujedinjena Srpska organizuje obuku o strateškom planiranju

TESLIĆ - Ujedinjena Srpska organizuje u Banji Vrućici dvodnevnu obuku za izborne štabove, društvene mreže stranke, medije i internet marketing, pod nazivom "Strateško planiranje", kojoj će prisustvovati preko 150 predstavnika izbornih štabova, administratora za društvene mreže, kao i kompletno rukovodstvo stranke.

Stevandić: Opozicija u Srpskoj traži izgovor, a ne dogovor

BANJALUKA - Šef Srpskog kluba u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nenad Stevandić izjavio je danas Srni da opozicija u Republici Srpskoj više traži izgovor da bi se nastavila prepucavanja o svim važnim stvarima, pa i dokumentu Program reformi BiH, nego da se bilo šta dogovori na doborbit Srpske.

Stevandić: Prvo u FBiH obnoviti spomenike antifašistima

SARAJEVO - Poslanik u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nenad Stevandić smatra da bi u Federaciji BiH (FBiH) prvo trebalo da obnove sve porušene spomenike antifašistima, pa onda da obilježavaju antifašističke praznike.

Stevandić: Doprinijeli smo jačanju Srpske

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas u Banjaluci da je ova politička partija od osnivanja uradila mnogo, odnosno doprinijela jačanju Republike Srpske i njene ravnopravnosti u BiH.

Stevandić: Histerična reakcija opozicije jer im se izjalovio plan

BANJALUKA - Predsjednik Srpskog kluba Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nenad Stevandić rekao je Srni da je histerična reakcija opozicije nastala zbog imenovanja Zorana Tegeltije za predsjedavajućeg Savjeta ministara, te da im usvojeni Program reformi BiH samo alibi i priča da je neko nešto izdao.

Stevandić: Dobra politika Republike Srpske

BIJELJINA - Predsjednik stranke Ujedinjena Srpska Nenad Stevandić ocijenio je večaras kao uspjeh politike Republike Srpske da Godišnji nacionalni program (ANP) ne bude dokument koji se šalje u Brisel, nego da to budu reformski pravci odbrane.

Najčitanije