Nenad Stevandić

Stevandić: Institucije RS da reaguju ako BiH ne funkcioniše

BANJALUKA - Institucije Republike Srpske funkcionišu i one moraju da preuzmu na legitiman način ono što je u BiH ukradeno i što ne funkcioniše, rekao je Srni predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić.

Stevandić: Dobro što je sjednica Predsjedništva odgođena

BANJALUKA - Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske, rekao je da dobro što je sjednica Predsjedništva BiH danas odgođena.

Stevandić: Srpska nije ustuknula, Izetbegović pragmatično popustio

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas Srni da je sporazumom o formiranju vlasti na nivou BiH koji su potpisali SNSD, HDZ BiH i SDA svaki narod dobio svoju reprezentaciju sastavljenu od izbornih pobjednika, a da su oni koji su pravili planove da to bude zanemareno morali da odustanu.

Stevandić o "Oluji": Srpski narod najveća žrtva

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić poručio je povodom 24 godine od hrvatske oružane akcije "Oluja" da je srpski narod narod najveća žrtva i propagandnog rata i etničkog čišćenja, jer ima najveći broj ukupnih žrtava i gubitaka teritorija i materijalnih dobara.

Stevandić: Izetbegović i njegovi poslušnici neće upravljati Srpskom

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je danas Srni da lider SDA Bakir Izetbegović sa poslušnicima iz Republike Srpske pokušava upravljati Srpskom i srpskim narodom umjesto da ga uvažava, ali da to neće biti dozvoljeno.

Nenad Stevandić: SDS i PDP su infuzija koja održava SDA u životu

SDA želi državu po svojoj vlastitoj mjeri, jednom rukom pravi haos u Republici Srpskoj, a drugom rukom haos u Federaciji BiH, kaže Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske.

Stevandić: Proslava protjerivanja Srba put u nove sukobe

BANJALUKA- Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je da onaj koji hoće da nameće "Oluju" i slavi ubijanje i protjerivanje Drvarčana, Grahovljana i Glamočana sa svojih vjekovnih ognjišta ulaže u loš tretman svog naroda u ova tri grada i u sukobe sa većinskim srpskim narodom, bez obzira na to što je riječ o kantonu u kojem HDZ ima vlast.

Stevandić: Probošnjačka politika ne želi mostove

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić istakao je da je stav ove stranke da su mostovi potrebni jer povezuju ljude i utiču na razvoj, te da tu objektivno nema mjesta za opstrukciju.

Stevandić: OHR ucjenjuje srpske lidere

BANJALUKA - Šef Srpskog kluba u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nenad Stevandić rekao je da je ponašanje OHR-a koji se drznuo da ucjenjuje srpske lidere kao uslov da iskaže pijetet prema srpskim žrtvama u proteklom ratu, a pogotovo onima u okolini Srebrenice, nezabilježeno u dosadašnjoj diplomatskoj i političkoj praksi.

Stevandić: Izetbegović opstrukcijama krši Ustav i zakone

BANJALUKA - Predsjedavajući Srpskog kluba u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nenad Stevandić rekao je da lider SDA Bakir Izetbegović krši Ustav i zakone opstruišući formiranje vlasti na nivou BiH.

Najčitanije