Nenad Stevandić

Stevandić: Oluja - zločin i sramota s ciljem da se Srbi unište

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je da je hrvatska vojno-policijska akcija "Oluja" sramota i zločin čiji je cilj bio da se Srbi unište, pri čemu nisu birana sredstva, te naglasio da je to srpskom narodu opomena za budućnost, uz obavezu da cijelom zapadnom svijetu stalno poručuju da je to i sramota Zapada.

Stevandić: Ad hok koalicije ne donose uspjeh i stabilnost

SARAJEVO - Predsjedavajući Srpskog kluba u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nenad Stevandić rekao je Srni da se bez dogovora s legitimnim predstavnicima srpskog naroda ne može očekivati ni uspješan rad parlamenta ni stabilnost BiH.

Stevandić: Usvajanje budžeta omogućava održavanje izbora

SARAJEVO - Šef Srpskog kluba u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nenad Stevandić izjavio u Sarajevu da budžet institucija BiH i međunarodnih obaveza treba da bude usvojen prevashodno jer omogućava održavanje lokalnih izbora.

Stevandić: Srpska se odlično nosi sa pandemijom

BANJALUKA - Iako postoji veći broj zaraženih virusom korona u Republici Srpskoj, pokazatelji govore da se odlično nosimo sa pandemijom, istakao je Nenad Stevandić, šef Tima za praćenje preporuka i mjera Republičkog štaba za vanredne situacije.

Stevandić: Pogoršana situacija u RS, neophodno poštovati mjere

BANJALUKA - Šef tima za praćenje preporuka i mjera Republičkog štaba za vanredne situacije Nenad Stevandić izjavio je danas da je u Republici Srpskoj pogoršana epidemiološka situacija uzrokovana virusom korona i zato je neophodno poštovati propisane mjere.

Stevandić: Očekujem da razjasnimo mnoga pitanja u vezi s OBA

SARAJEVO - Član Zajedničke komisije parlamenta BiH za nadzor nad radom Obavještajno-bezbjednosne agencije (OBA) Nenad Stevandić izjavio je Srni da očekuje da na sutrašnjoj sjednici Komisije budu razjašnjena mnoga pitanja u vezi s ovom agencijom.

Stevandić razgovarao sa Đorđevićem

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić razgovarao je danas u Sarajevu sa ambasadorom Srbije u BiH Aleksandrom Đorđevićem o odnosima Republike Srpske i Srbije.

Stevandić: Nećemo sklapati koalicije sa SDS-om i PDP-om

STANARI - Ujedinjena Srpska na lokalnim izborima neće sklapati koalicije sa SDS-om i PDP-om, a u Stanarama će za načelnika opštine podržati nestranačku ličnost Radojicu Čelića, rekao je predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić.

Stevandić: Ne postoji političar iz Srpske koji nije bio protiv mise za Blajburg

BANJALUKA - Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinje Srpske, rekao je na posebnoj sjednici Narodne skupštine RS da ne postoji političar iz Republike Srpske i neko ispred Crkve ko nije bio protiv mise za Blajburg.

Stevandić: CIK se ponaša kao država u državi

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je Srni da se Centralna izborna komisija (CIK) BiH odgađanjem izbora za 15. novembar ponaša kao država u državi budući da je takvu odluku donijela bez konsultacija sa relevantnim institucijama.

Najčitanije