Nenad Stevandić

Stevandić: Probošnjačka politika ne želi mostove

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić istakao je da je stav ove stranke da su mostovi potrebni jer povezuju ljude i utiču na razvoj, te da tu objektivno nema mjesta za opstrukciju.

Stevandić: OHR ucjenjuje srpske lidere

BANJALUKA - Šef Srpskog kluba u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nenad Stevandić rekao je da je ponašanje OHR-a koji se drznuo da ucjenjuje srpske lidere kao uslov da iskaže pijetet prema srpskim žrtvama u proteklom ratu, a pogotovo onima u okolini Srebrenice, nezabilježeno u dosadašnjoj diplomatskoj i političkoj praksi.

Stevandić: Izetbegović opstrukcijama krši Ustav i zakone

BANJALUKA - Predsjedavajući Srpskog kluba u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nenad Stevandić rekao je da lider SDA Bakir Izetbegović krši Ustav i zakone opstruišući formiranje vlasti na nivou BiH.

Stevandić u Moskvi razgovarao sa Primakovim

MOSKVA - Predsjedavajući Srpskog Kluba u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nenad Stevandić razgovarao je danas u Moskvi sa poslanikom ruske Dume Jevgenijem Primakovim o situaciji na Balkanu i temama Drugog foruma o razvoju parlamentarizma u Moskvi.

Stevandić na forumu u Moskvi: Saradnja nema alternativu

MOSKVA - Nenad Stevandić, predsjedavajući Srpskog kluba u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, rekao je da je na Međunarodnom forum o razvoju parlamentarizma u Moskvi apostrofiran zajednički interes da pored svih razlika učestvujemo u održavanju stabilnosti i razvoja u svijetu, a poruka je da saradnja nema altenativu.

Stevandić: Na Istoku očuvan princip parlamentarizma

MOSKVA - Predsjedavajući Srpskog kluba u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nenad Stevandić izjavio je u Moskvi da je na Istoku očuvan princip parlamentarizma koji se oblikuje izbornom voljom građana i naroda, a ne oblikovanjem svijesti kroz moć novca i uticaja međunarodnih korporacija i fondova, što postaje praksa na Zapadu.

Stevandić: SDA teži da napravi šerijatsku organizaciju u BiH

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić ocijenio je da SDA teži da napravi pravu šerijatsku organizaciju u BiH, odnosno da isti ljudi budu izvršna, zakonodavna i sudska vlast, a da u tome ima podršku lojalnih ministara u starom sazivu Savjeta ministara.

Stevandić: Srpska neće dozvoliti izvrgavanje ruglu rezultata izbora

SARAJEVO - Predsjedavajući Srpskog Kluba u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nenad Stevandić ističe da već osam mjeseci traju pokušaji SDA i DF-a da bude blokiran izbor Savjeta ministara po izbornom rezultatu i stavu naroda Republike Srpske, poručivši da Srpska to neće dozvoliti.

Stevandić: Izetbegović i Komšić vode dvostruku politiku

BANJALUKA - Izveli smo mnoge stvari na čistac, pokazali smo kako to Izetbegović i Komšić vode dvostruku politiku, rekao je Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske i šef Srpskoj kluba u PD PS BiH.

Stevandić: Nećemo prisustvovati sjednici Predstavničkog doma

BANJALUKA - Predsjedavajći Srpskog kluba u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nenad Stevandić izjavio je danas u Banjaluci da ovaj klub neće prisustvovati sutrašnjoj hitnoj sjednici ovog doma zato što su je inicirali poslanici koji su prvi u BiH prekršili zakone, odnosno nisu dozvolili da bude formirana komisija za izbor predsjedavajućeg novog saziva Savjeta ministara.

Najčitanije