Nenad Stevandić

Ujedinjena Srpska uložila žalbu na odluku CIK-a BiH

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić potvrdio je, za RTRS, da je proslijeđena žalba na odluku Centralne izborne komisije BiH, o zabrani učešća ove partije na lokalnim izborima.

Stevandić: Čista krađa, CIK pokušava da bira odbornike i gradonačelnike

BANJALUKA - Predsjednik Ujedninjene Srpske Nenad Stevandić rekao je na konferenciji za novinare u Banjaluci da CIK BiH pokušava da bira odbornike i gradonačelnike.

"Napadi na Viškovića podvala onih koji kriju svoju ratnu prošlost"

SARAJEVO - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je da je "premijer Republike Srpske Radovan Višković čist kao suza kada je riječ o proteklom ratu i da su napadi na njega podvala onih koji kriju svoju ratnu prošlost".

Potpisan sporazum o zajedničkom djelovanju Ujedinjene Srpske i PDS-a

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić i vršilac dužnosti predsjednika Penzionerske demokratske stranke (PDS) Boško Banjac potpisali su danas u Banjaluci sporazum o zajedničkom djelovanju na predstojećim lokalnim izborima.

Ujedinjena Srpska u Trebinju pružila podršku Mirku Ćuriću

Kandidati GO Ujedinjene Srpske, ali i njihovi koalicioni partneri iz Partije ujedinjenih penzionera, promovisani su danas na trebinjskom Trgu slobode, gdje su, zajedno sa predsjednikom stranke Nenadom Stevandićem, još jednom uputili podršku zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Trebinja Mirku Ćuriću iz SNSD-a.

Stevandić: Specijalni izvještaj dokaz diskriminacije

Predsjedavajući Srpskog kluba poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nenad Stevandić ocijenio je danas da se u Specijalnom izvještaju o zastupljenosti konstitutivnih naroda i ostalih u institucijama, upravnim organizacijama i regulatornim tijelima BiH, Republike Srpske, Federacije BiH, Brčko distrikta i kantonima FBiH jasno vidi dikriminacija.

Stevandić: Ujedinjena Srpska će ostvariti najbolji izborni rezultat do sada

BANJALUKA - Ujedinjena Srpska danas je u Banjaluci organizovala 5.redovnu, a po prvi put onlajn video skupštinu na kojoj video linkom učestvovalo blizu 2000 delegata širom Republike Srpske koji su elektronskim glasanjem i uključenjima iz svih Izbornih jedinica direktno učestvovali u radu Skupštine.

Stevandić: Pokušava se preuzeti kontrola nad izborima

BANJALUKA – Činjenica da se izborna pravila mijenjaju u toku izbornog procesa govori da se ovim memorandumom pokušava upravljati izbornim procesom, rekao je Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske na sjednici Narodne skupštine RS.

Stevandić: Njegovati dobre odnose Srbije i Srpske

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić smatra da je odgovornost svakog ozbiljnog čovjeka, a pogotovo srpskog političara, da čuva i njeguje dobre odnose rukovodstva Srbije i Republike Srpske bez obzira na lične razlike, percepcije ili frustracije radi vlastitih neuspjeha ili trenutne pozicije.

Stevandić: Na izbore izlazimo sa najvećim ambicijama

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpke Nenad Stevandić izjavio je da je ova stranka, prema nekim anketama, već na trećem mjestu u Republici Srpskoj i da na predstojeće lokalne izbore izlaze sa najvećim ambicijama.

Najčitanije