Nenad Suzić

Suđenje Nenadu Suziću zatvoreno za javnost

BANJALUKA - Suđenje Nenadu Suziću (69), bivšem ministru prosvjete i kulture koji je optužen za obljubu djeteta mlađeg od 15 godina, jutros je zbog zaštite žrtve, nastavljeno iza zatvorenih vrata.

Nenad Suzić, optužen za obljubu djeteta, pušten iz pritvora

BANJALUKA - Nenad Suzić (69), bivši ministar prosvjete i kulture Republike Srpske optužen za obljubu djeteta mlađeg od 15 godina, pušten je iz pritvora i određene su mu mjere zabrane, saznaju “Nezavisne”.

Sud odlučio: Nenad Suzić ostaje iza brave

BANJALUKA - Nenad Suzić (69), bivši ministar prosvjete RS, koji optužen da je obljubio trinaestogodišnju djevojčicu, ostaje u pritvoru, potvrđeno je "Nezavisnim novinama" u Okružnom sudu u Banjaluci.

Potvrđena optužnica protiv Suzića, sutra ročište o pritvoru

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci danas je potvrdio optužnicu protiv Nenada Suzića (69), bivšeg ministra prosvjete RS, koji je 5. juna uhapšen zbog sumnje da je obljubio trinaestogodišnju djevojčicu.

Suziću prijeti 10 godina robije

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka podiglo je optužnicu protiv Nenada Suzića (69), bivšeg ministra prosvjete RS, koji je 5. juna uhapšen zbog sumnje da je obljubio trinaestogodišnju djevojčicu.

"Nezavisne" saznaju: Suzić optužen za obljubu djevojčice

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka podiglo je optužnicu protiv Nenada Suzića (69), bivšeg ministra prosvjete RS, koji je 5. juna uhapšen zbog sumnje da je obljubio trinaestogodišnju djevojčicu, saznaju "Nezavisne".

Suzić ostaje u pritvoru još mjesec dana

BANJALUKA - Nenadu Suziću (69), bivšem ministru prosvjete RS, koji je uhapšen zbog sumnje da je obljubio trinaestogodišnju djevojčicu, produžen je pritvor za još mjesec dana.

Održano ročište o produženju pritvora Suziću

BANJALUKA U Okružnom sudu u Banjaluci danas je održano ročište o produženju pritvora Nenadu Suziću (69), bivšem ministru prosvjete RS, koji je uhapšen zbog sumnje da je obljubio trinaestogodišnju djevojčicu.

Počelo ročište o produženju pritvora Suziću

BANJALUKA – U Okružnom sudu u Banjaluci počelo je ročište o produženju pritvora Nenadu Suziću (69), bivšem ministru prosvjete RS, koji je uhapšen zbog sumnje da je obljubio trinaestogodišnju djevojčicu.

Traže još mjesec pritvora za Suzića

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka zatražilo je da Nenadu Suziću (69), bivšem ministru prosvjete RS, koji je uhapšen zbog sumnje da je obljubio trinaestogodišnju djevojčicu, bude produžen pritvor za još mjesec.

Najčitanije