Nenad Vuković

Nenad Vuković: Pale koje volimo moraju bolje i brže naprijed!

"Tim ispred pojedinca, sabornost umjesto podjela", to je politika kandidata PDP-SDS za načelnika opštine Pale Nenada Vukovića.

Vuković: Žrtve nikada ne smiju biti zaboravljene

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković izjavio je Srni da je 9. septembar datum kada svi moraju da se prisjete NATO agresije na srpske položaje, ali i da se još jednom osvježi sjećanje na period 1995. godine.

Potpisan protokol o saradnji sa Skijaškim savezom Hong Konga

ISTOČNO SARAJEVO - Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković potpisao je protokol o saradnji sa Skijaškim savezom Hong Konga i Olimpijskim centrom (OC) "Jahorina", kojim se grad i OC obavezuju da pruže dobre uslove za pripreme skijaške reprezentacije Hong Konga.

Vuković: Program reformi dostaviti Skupštini na razmatranje

BANJALUKA - Zamjenik predsjednika PDP-a Nenad Vuković zatražio je danas da se Program reformi BiH dostavi Narodnoj skupštini Republike Srpske na razmatranje.

Zbog ubistva rođaka lopatom 13 godina robije

BANJALUKA - Nenada Vukovića (62) iz Banjaluke Vrhovni sud RS pravosnažno je osudio na 13 godina robije zbog ubistva rođaka Radeta Vukovića (75), kojeg je lani zatukao lopatom u njihovom selu Rekavice.

Vuković: Video-nadzor za bezbjedniji grad

ISTOČNO SARAJEVO - Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković najavio je večeras da će biti realizovan projekat video-nadzora za bezbjedniji grad, što podržavaju odbornici svih političkih partija iz svih šest opština.

Optužen da je rođaka zatukao lopatom

BANJALUKA - Protiv Nenada Vukovića (61) iz banjalučkog sela Rekavice Okružni sud u Banjaluci potvrdio je optužnicu kojom ga terete za ubistvo Radeta Vukovića (75), rođaka koga je nasmrt zatukao lopatom.

Hoće li bh. političari na godišnji odmor: Hvali more, drž' se izbora

BANJALUKA, SARAJEVO - Nema odmora dok traje obnova - stara je parola, ali kod zvaničnika i predstavnika političkih partija u BiH trenutno važi ona "nema odmora dok traje predizborna borba" pa će tako mnogi da odahnu tek na jesen, kad prođe izborna frka.

Najčitanije