Neradni dan

U Srpskoj neradni dan 9.maj

BANJALUKA - U skladu sa odredbama Zakona o praznicima RS neradni dan je 9. maj, kada se obilježava republički praznik, Dan pobjede nad fašizmom, saopštilo je Ministarstvo uprave i lokalne samouprave RS.

Petak i subota neradni dani u Srpskoj

BANJALUKA - U Republici Srpskoj su u petak i subotu, 1. i 2. maja, neradni dani jer se obilježava Međunarodni praznik rada, saopšteno je iz Ministarstva uprave i lokalne samouprave.

Neradni dani za katoličke vjernike

BANJALUKA - Katolički vjernici danas i sutra, na Badnji dan i Božić po gregorijanskom kalendaru, imaju pravo na plaćeni izostanak sa radnog mjesta, saopšteno je iz Ministarstva uprave i lokalne samouprave Republike Srpske.

U FBiH 25. novembar neradni dan

SARAJEVO - Federalno ministarstvo rada i socijalne politike obavještava javnost da je Zakonom o proglašenju 25. novembra Danom državnosti Republike Bosne i Hercegovine propisano da je 25. novembar Dan državnosti BiH državni praznik, te da tog dana državni organi, preduzeća i druga pravna lica ne rade.

Četvrtak neradni dan u RS

BANJALUKA - Dan uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH, 21. novembar, republički je praznik i neradni dan u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Ministarstva uprave i lokalne samouprave RS.

Prva neradna nedjelja u Crnoj Gori

PODGORICA - Izmjenama zakona, koje su usvojene 20. juna, propisano je da se u Crnoj Gori trgovina na veliko i malo ne može obavljati nedjeljom i u dane državnih i drugih praznika.

Danas neradni dan u Srpskoj

BANJALUKA - U Republici Srpskoj danas je neradni dan jer se obilježava 9. maj - Dan pobjede nad fašizmom, koji je republički praznik, saopšteno je iz Ministarstva uprave i lokalne samouprave.

U Srpskoj i danas neradni dan

BANJALUKA - U Republici Srpskoj danas je neradni dani jer se obilježava Međunarodni praznik rada.

Šalteri za izdavanje dokumenata ne rade 26. i 29. aprila, te 1, 2. i 9. maja

BANJALUKA - Šalteri za izdavanje ličnih dokumenata u Policijskoj upravi Banjaluka, zbog predstojećih praznika, neće raditi 26. i 29. aprila, te 1, 2. i 9. maja, saopšteno je iz ove uprave.

Gradska uprava ne radi 14. januara

BANJALUKA - Gradska uprava Banjaluka neće raditi u ponedjeljak, 14. januara, jer je taj dan u Republici Srpskoj neradni zbog obilježavanja Nove godine po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz ove uprave.

Najčitanije