Neretva

Žena spasena iz Neretve

​MOSTAR - Pripadnici Interventne spasilačke službe izvukli su ženu iz Neretve kod Mostara i spasili joj život.

U Neretvi pronađene otrovne materije

Udruženje za zaštitu okoline "Zeleni-Neretva" iz Konjica, potaknuto čestim ispuštanjem otpadnih tehnoloških voda iz industrijskih zona, uradilo je fizičko - hemijsko ispitivanje sedimenta korita rijeke Neretve.

U Neretvi pronađeno tijelo nepoznate osobe

MOSTAR - Mostarska policija dobila je rano jutros prijavu da na površini Neretve, pored naselja Cernica, pluta tijelo.

Jedna osoba nestala u Neretvi?

MOSTAR - Mostarskoj policiji danas je prijavljeno da je jedna osoba uočena kako nestaje u rijeci Neretvi kod Carinskog mosta, potvrđeno je Srni u MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kinezi na neretvanskom derbiju: "Hong Kong is not China"

Ono što je u Italiji Roma - Lacio, u Njemačkoj Borusija Dortmund - Šalke, a u Argentini River - Boka, u neretvanskoj dolini je Neretvanac - Neretva. Tamo je to derbi svih derbija, vječno rivalstvo i neretvanski "El klasiko.

Pronađeno tijelo u Neretvi

MOSTAR - Tijelo nepoznate osobe pronađeno je sinoć u rijeci Neretvi u blizini Mostara, potvrđeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Sa mosta sletjeli u Neretvu

KONJIC - U mjestu Spiljani nedaleko od Konjica oko 2 sata ujutru dogodila teška saobraćajna nezgoda.

U Neretvi pronađeno tijelo ženske osobe

MOSTAR– Tijelo starije ženske osobe izvučeno je iz rijeke Neretve u petak poslijepodne na području Počitelja, saopšteno iz Operativnog centra Civilne zaštite HNŽ-a.

Ronioci izvukli potopljeno vozilo iz Neretve

MOSTAR - Ronioci RK "Neretva", zajedno sa Interventnom spasilačkom službom, po zahtjevu Ministarstva unutrašnjih poslova HNK/Ž, izvršili su akciju izvlačenja automobila iz akumulacije HE Mostar.

Lopovi ukradeni auto gurnuli u Neretvu

MOSTAR - Policajci PU Mostar sutra će pokušati iz Neretve izvući vozilo pasat koje je ukradeno u noći sa nedjelje na ponedjeljak, a najvjerovatnije je poslužilo pljačkašima u pokušaju krađe.

Najčitanije