Nermin Nikšić

Nikšić: Istu izjavu smo potpisali prije četiri godine

SARAJEVO - Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić izjavio je nakon sastanka lidera političkih stranaka sa evropskim komesarom za proširenje Johanesom Hanom u Sarajevu da je za SDP bilo neprihvatljivo potpisivanje zajedničke izjave, koju su, kako je naveo, potpisali prije četiri godine, a od koje ništa nije realizovano.

Sukob Nermina Nikšića i grupe navijača Veleža sa policijom u Sarajevu

SARAJEVO - Pred fudbalski susret ekipa Olimpika i Veleža u okviru Prve lige Federacije, u neposrednoj blizini olimpikovog stadiona u sarajevskom naselju Otoka došlo je do verbalnog sukoba između predsjednika SDP-a Nermina Nikšića te pripadnika specijalne policije koji su napravili kordon ispred gostujućih navijača Veleža.

Odgođen sastanak Bh. bloka

SARAJEVO - Sastanak lidera Demokratske fronte (DF), Socijaldemokratske partije (SDP) i Naše stranke Željka Komšića, Nermina Nikšića i Predraga Kojovića, koji je bio zakazan za 11 sati u zgradi Predsjedništva BiH, je odgođen.

Nikšić: Nismo željeli da budemo topovsko meso

SARAJEVO - Nermin Nikšić, lider SDP-a, rekao je da nisu željeli da budu ikebane i topovsko meso i da za SDA služe kao alibi.

Nikšić: SDP neće žrtvovati Bh. blok

SARAJEVO - Socijaldemokratska partija (SDP BiH) nije spremna žrtvovati Bh. blok ni zbog jedne koalicije sa etnonacionalnim strankama, poručio je predsjednik ove stranke Nermin Nikšić.

Nikšić: Nisam optimista da će uskoro biti formiran savjet ministara

SARAJEVO - Predsjednik Socijaldemokratske partije /SDP/ BiH Nermin Nikšić izjavio je večeras da nije optimista da bi uskoro mogao da bude formiran novi saziv Savjeta ministara.

Nikšić, Kojović i Džonlagić predstavili kriterijume za upostavljanje vlasti na nivou BiH

SARAJEVO - Predstavnici SDP-a BiH Nermin Nikšić, Naše stranke Predrag Kojović i Dženan Džonlagić iz Demokratskog fronta (DF) predstavili su danas u Sarajevu 17 kriterijuma za upostavljanje izvršne vlasti na nivou BiH koji zagovara blok koji čine ove tri stranke.

Nikšić, Magazinović, Mektić i Borenović odbili primiti poslaničke sertifikate

SARAJEVO - Novoizabrani poslanici SDP-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Saša Magazinović i Nermin Nikšić odbili su primiti poslaničke sertifikate jer su, kako su naveli, tužili Centralnu izbornu komisiju.

Nikšić i Čović razgovarali o sprovođenju izbornih rezultata

MOSTAR - Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić rekao je da je danas u Mostaru sa liderom HDZ BiH Draganom Čovićem razgovarao o političkoj situaciji u BiH, mogućnosti sprovođenja izbornih rezultata, te sastanku BH-bloka i HDZ-a.

Čović se sastao sa Nikšićem u Mostaru

MOSTAR – Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a, sastao se danas sa predsjednikom SDP-a Nerminom Nikšićem.

Najčitanije