Nermin Nikšić

Nikšić raspustio stranačku organizaciju Tuzlanskog kantona

SARAJEVO - Predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić raspustio je stranačku organizaciju Tuzlanskog kantona i uveo Povjereništvo.

Kojović i Nikšić potpisali sporazum: "Dajmo šansu novoj i drugačijoj BiH"

Predsjednici Naše stranke i Socijaldemokratske partije, Predrag Kojović i Nermin Nikšić, potpisali su danas sporazum kojim se tehnički formuliše saradnja unutar Bh. bloka i otvaraju vrata za nove političke stranke.

Nikšić, novi-stari predsjednik SDP-a: Nismo htjeli biti privjesak vlasti

​Izbor za predsjednika SDP-a jeste bitan, ali mnogo je bitniji SDP i nastavak njegovog jačanja. Kampanja je iza nas i ne treba posmatrati ove izbore kao pobjedu jednog, a poraz drugog, jer ukoliko je SDP na dobitku, što je zajednički cilj svih nas, tada nema poražene strane, rekao je Nermin Nikšić, lider SDP BiH, u pisanom intervjuu za "Nezavisne".

Nikšić: Istu izjavu smo potpisali prije četiri godine

SARAJEVO - Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić izjavio je nakon sastanka lidera političkih stranaka sa evropskim komesarom za proširenje Johanesom Hanom u Sarajevu da je za SDP bilo neprihvatljivo potpisivanje zajedničke izjave, koju su, kako je naveo, potpisali prije četiri godine, a od koje ništa nije realizovano.

Sukob Nermina Nikšića i grupe navijača Veleža sa policijom u Sarajevu

SARAJEVO - Pred fudbalski susret ekipa Olimpika i Veleža u okviru Prve lige Federacije, u neposrednoj blizini olimpikovog stadiona u sarajevskom naselju Otoka došlo je do verbalnog sukoba između predsjednika SDP-a Nermina Nikšića te pripadnika specijalne policije koji su napravili kordon ispred gostujućih navijača Veleža.

Odgođen sastanak Bh. bloka

SARAJEVO - Sastanak lidera Demokratske fronte (DF), Socijaldemokratske partije (SDP) i Naše stranke Željka Komšića, Nermina Nikšića i Predraga Kojovića, koji je bio zakazan za 11 sati u zgradi Predsjedništva BiH, je odgođen.

Nikšić: Nismo željeli da budemo topovsko meso

SARAJEVO - Nermin Nikšić, lider SDP-a, rekao je da nisu željeli da budu ikebane i topovsko meso i da za SDA služe kao alibi.

Nikšić: SDP neće žrtvovati Bh. blok

SARAJEVO - Socijaldemokratska partija (SDP BiH) nije spremna žrtvovati Bh. blok ni zbog jedne koalicije sa etnonacionalnim strankama, poručio je predsjednik ove stranke Nermin Nikšić.

Nikšić: Nisam optimista da će uskoro biti formiran savjet ministara

SARAJEVO - Predsjednik Socijaldemokratske partije /SDP/ BiH Nermin Nikšić izjavio je večeras da nije optimista da bi uskoro mogao da bude formiran novi saziv Savjeta ministara.

Nikšić, Kojović i Džonlagić predstavili kriterijume za upostavljanje vlasti na nivou BiH

SARAJEVO - Predstavnici SDP-a BiH Nermin Nikšić, Naše stranke Predrag Kojović i Dženan Džonlagić iz Demokratskog fronta (DF) predstavili su danas u Sarajevu 17 kriterijuma za upostavljanje izvršne vlasti na nivou BiH koji zagovara blok koji čine ove tri stranke.

Najčitanije