Nes radio

Nevrijeme prekinulo program radija NES, u toku sanacija kvara

Usljed vremenskih neprilika i grmljavine, koje je danas poslijepodne pogodilo Banjaluku, došlo je do značajnog oštećenja emisione i predajne opreme radija NES.

Nes radio 23 godine u domovima svojih slušalaca

BANJALUKA - Redakcija Nes radija danas je bila u pravom slavljeničkom duhu. Povod je bio 23 godine od osnivanja jedne od najpopularnijih radio-stanica u BiH.

Poslušajte intervju sa Vladimirom Grbićem u 9 časova na Nes radiju

Legendarni odbojkaš Vladimir Grbić i jedan od najboljih igrača u istoriji ovog sporta, pričaće danas u telefonskom intervjuu za Nes radio o odbojci, upornosti i marljivosti kao i o njegovom dječijem kampu.

Porukama slušalaca obilježen Svjetski dan radija: Slušanje Nes radija omiljeni dio dana

BANJALUKA - Vi činite nas slušaoce sretnim i zadovoljnim, stoji u jednoj od brojnih poruka koja je danas pristigla NES radiju, a kojima su se slušaoci potrudili da omiljenim radio talasima i dobro poznatim glasovima koji im uljepšavaju svakodnevnicu čestitaju svjetski dan radija 13. februar.

Veliki koncert "Zajedno za Borac" u četvrtak u dvorani Borik

BANJALUKA - RK „Borac m:tel” organizuje veliki koncert domaćih muzičara pod nazivom "Zajedno za Borac", koji će se održati 22. februara 2018. godine, u dvorani "Borik" u Banjaluci sa početkom u 20:00.

Slavlje jubileja NES radija

BANJALUKA - Slavlje jubileja "Nes radija" nastavljeno je u restoranu "Stara Ada" uz brojne zvanice među kojima su kolege, prijatelji i poslovni saradnici "Nes radija".

NES radio proslavlja 20 godina prijateljstva sa slušaocima

BANJALUKA - Jedna od najslušanijih radio-stanica u BiH i regiji, NES radio, danas, 1. juna, proslavlja 20. rođendan, pod istim motom koji baštini od prvog dana, a to je prijateljski odnos sa slušaocima svih generacija.

Najčitanije