Nesreća

Sutra Dan žalosti u Laktašima

LAKTAŠI - Zbog tragične pogibije i nenadoknadivog gubitka mladih života u saobraćajnim nesrećama, koje su se desile u noći, 14. januara opština Laktaši proglašava Danom žalosti, srijedu, 16. januar.

Tri porodice zavijene u crno za 20 minuta

​LAKTAŠI - Dvadesetdvogodišnji Bojan Vuković, sedamnaestogodišnja A.K., te dvadesettrogodišnji Marko Ivekić Stojanović poginuli su u dvije odvojene stravične saobraćajne nesreće koje su se jutros u svega 20 minuta razmaka, dogodile u laktaškim mjestima Mahovljani i Jakupovci.

Poznata imena stradalih u nesrećama kod Laktaša

LAKTAŠI - U saobraćajnoj nesreći u mjestu Mahovljani, kod Laktaša, poginuli su Bojan Vuković (22) iz Aleksandrovca, te sedamnaestogodišnja A.K. iz Maglajana, saznaju "Nezavisne".

Troje poginulih u saobraćajnim nesrećama u Laktašima

BANJALUKA - Tri lica su poginula, a tri povrijeđena u dvije saobraćajne nesreće koje su se rano jutros dogodile na području opštine Laktaši, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Banjaluka.

Poginuo u slijetanju kamiona kod naplatne rampe

SIRIG - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u jutarnjim časovima na autoputu Novi Sad-Subotica jedan muškarac je izgubio život, dok je drugi zadobio povrede.

Još uvijek nepoznat identitet osobe koja je izgorjela u automobilu

BANJALUKA – Još uvijek nije poznat identitet osobe koja je juče stradala u saobrćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor, u mjestu Milakovići.

U Bihaću poginuo biciklista

BIHAĆ - U bihaćkom naselju Ribić večeras se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao biciklista 53-godišnji A.K.

Autobus se survao u klisuru, poginuli vozač i šest učenika

NJU DELHI - Šestoro učenika i vozač poginuli su u subotu na sjeveru Indije kada je školski autobus sletio sa puta i survao se u klisuru, saopštila je policija.

Saslušan vozač autobusa u Nišu: Ne znam kako nisam vidio voz

NIŠ - Saslušan Milan Zdravković, vinovnik nesreće na pružnom prelazu Donje Međurovo. Iako tvrdi da je pogledao na pružnom prelazu, kamere, navodno, to demantuju.

Broj žrtava u Danskoj povećan na osam

KOPENHAGEN - Danska policija saopštila je danas da je broj mrtvih u željezničkoj nesreći na mostu između dva ostrva povećan na osam.

Najčitanije