Nestala

Potraga za Amrom iz Cazina: Otišla da promijeni dokumente i nestala

CAZIN - Policiji u Unsko sanskom kantonu prijavljen je nestanak 19-godišnje Amre Tatarević Oraščanin iz Cazina i u toku je intenzivna potraga za njom.

Djevojčica iz Obrenovca nađena u Požarevcu

Šesnaestogodišnja djevojčica iz Obrenovca koja je nestala u ponedjeljak u jutarnjim satima na putu ka školi, nađena je u Požarevcu.

U Srbiji traje potraga za nestalom Monikom, pronađen ranac

BRZI BROD - Okupilo se nekoliko desetina ljudi, došli su svi koji znaju i svi koji su čuli da je nestala hoće da pomognu. Pronađen je njen ranac u selu u blizini, ali nje nigdje nema... Potragu krećemo iz Suvog Dola i idemo ka okolnim selima da pretražimo šume, napuštene vikendice, vinograde... Idemo svuda da je tražimo...

Šesnaestogodišnja Lucija Radić nestala u Žepču

Na društvenim mrežama je objavljena fotografija 16-godišnje Lucije Radić iz Žepča koja je nestala.

Nestala djevojčica iz Doboja otišla kod momka u Sloveniju

DOBOJ - Šesnaestogodišnja Almasa Asanov iz Gornjeg Pridjela, kod Doboja je u Ljubljani i nalazi se u kući u kojoj boravi i njen momak Ramiz Salčinović, to je Mejri Asanov, tetki maloljetnice u telefonskom razgovoru kazao muškarac koji se predstavio kao Ramizov stric.

Potraga za Ružicom Bičvić: GSS uputio važan apel građanima Sarajeva

SARAJEVO - Za Sarajkom Ružicom Bičvić, čiji je nestanak porodica prijavila u subotu, još se traga, potvrđeno je iz Gorske službe spašavanja Novi Grad Sarajevo.

Prijatelji prijavili nestanak, policija je traži zbog sumnje na utaju

Potraga zabrinutih prijatelja za nestalom Ines Jahović traje već sedam dana, otkako je u Sarajevu rentala automobil Škoda Fabia, da bi iz MUP-a KS za Klix.ba istakli da tragaju za njom zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo utaje.

Francuskinja nestala na odmoru u Japanu

PARIZ/TOKIO - Francuskinja Tifen Veron (36) iz Poatijea nestala je prije nedjelju dana u Japanu, gdje je otputovala na odmor, a njena porodica je na društvenim mrežama pokrenula akciju kako bi je pronašla.

Nestala žena iz Banjaluke, potraga u toku

BANJALUKA – Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka tragaju za ženom iz Banjaluke, koja je nestala u srijedu u večernjim časovima.

Nestala Dušica Božić iz Laktaša

LAKTAŠI - Dušica Božić (djevojački Marjanović) iz Laktaša, nestala je juče u jutarnjim časovima nakon što se iz centra grada uputila u nepoznatom pravcu.

Najčitanije