Nestanak

Nestala Mostarka pronađena živa

MOSTAR - Nestala Š.M. (1942.) pronađena je živa u srijedu naveče oko 19 sati u nepristupačnom terenu iznad vrela rijeke Radobolje kod Mostara, izvijestili su iz Saveza gorskih službi spašavanja (GSS) u BiH.

Nakon sedam dana potrage zagrebački student pronađen mrtav

Karlo Kurtanjek, zagrebački student za kojim se tragalo nedjelju dana, pronađen je danas mrtav.

Nestala djevojčica u Beogradu, američka ambasada moli za pomoć

BEOGRAD - Američka ambasada u Srbiji uputila je apel građanima za pomoć kako bi se pronašla 14. godišnja djevojčica Rejčel Mekkju, koja je posljednji put viđena poslije podne pri povratku iz Internacionalne škole na Senjaku u Beogradu.

Pronađeno tijelo muškarca čiji je nestanak prijavljen u petak

PRIJEDOR - Prijedorskoj Policijskoj upravi jutros je prijavljeno da je u prijedorskom naselju Raškovac u blizini željezničke pruge Prijedor-Novi Grad pronađeno muško tijelo, a uviđajem je utvrđeno da je riječ o muškarcu iz Prijedora čiji su inicijali D.Č. (32) čiji nestanak je policiji prijavljen u petak, 29. marta.

Prijavljen nestanak mladića iz Prijedora

PRIJEDOR - Na području Prijedora prijavljen je nestanak mladića Damira Čordića.

U Sarajevu nestala žena, porodica moli za pomoć

SARAJEVO - Šezdesetsedmogodišnja Vasvija Sabljica nestala je 5. marta između 3:40 minuta i 06:00 sati u sarajevskom naselju Aneks.

Pronađena nestala Banjalučanka

BANJALUKA - Osamdesetogodišnja Banjalučanka iz Zalužana, koja je nestala juče ujutru, pronađena je kasno sinoć i stabilnog je zdravstvenog stanja.

Kod Travnika nestao dječak s poteškoćama u razvoju

TRAVNIK - Semin Bradić, dječak s poteškoćama u razvoju, iz sela Krpeljići kod Travnika nestao je u petak, a osim oko 200 mještana potrazi se danas priključila Federalna uprava civilne zaštite.

Nakon dva mjeseca pronađeno tijelo nestalog mladića iz Kaknja

El-Emin Hadžić (22) za kojim se tragalo nakon nestanka puna dva mjeseca pronađen je mrtav na Ponijerima u opštini Kakanj, potvrđeno je za portal "Klix.ba".

Mladić koji je nestao 9. februara pronađen mrtav

SOMBOR - Nebojša Karan (26) iz Sombora, koji je nestao 9. februara, pronađen je danas mrtav na njivi na putu Sombor – Subotica.

Najčitanije