Nestanak

Pronađene nestale osobe na Bjelašnici

SARAJEVO - Spasioci Gorske službe spasavanja (GSS) Sarajevo pronašli su dve nestale osobe na planini Bjelašnici.

Nestao mladić iz Zenice, porodica moli za pomoć

ZENICA - Porodica Šišić prijavila je nestanak 26-godišnjeg člana porodice Muhameda koji je nestao u četvrtak naveče u Zenici kada mu se gubi svaki trag.

Pronađena Ljubica Antunović

KISELJAK - Nestala Ljubica Antunović iz Kiseljaka, za kojom je pokrenuta potraga kada je nestala 29. decembra prošle godine, pronađena je živa i zdrava i sretno zaljubljena.

Nestala Ljubica Antunović, porodica moli za pomoć

KISELJAK - Ljubica Antunović (28) nestala je 29. decembra prošle godine na području Kiseljaka. Slučaj je prijavljen policiji, a njena porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj djevojci da im se jave.

Prijavljen nestanak Milorada Stuparevića

ZVORNIK - Policijskoj stanici Osmaci prijavljeno je da je nestao Milorad Stuparević, koji se u petak, 27. decembra, u poslijepodnevnim časovima udaljio u nepoznatom pravcu iz kuće stanovanja u Osmacima, saopšteno je iz zvorničke Policijske uprave.

Uhapšeni osumnjičeni za otmicu i ubistvo mladića, za tijelom se traga

BRČKO - Tužilaštvu Brčko distrikta u nadležnost su predate tri osobe koje su uhapšene pod sumnjom da su otele, mučile, a potom u rijeku Savu bacile Edina Zejćirovića, koji je posljednji put viđen 17. novembra.

Pronađen nestali dječak, više uhapšenih zbog otmice

STARA PAZORA - Trinaestogodišnji Petar Mitrović iz Stare Pazove, za kojim su od sinoć tragali pripadnici policije, pronađen je u nedjelju naveče, a više osoba povezanih sa njegovim nestankom je uhapšeno, saznaje Radio-televizija Vojvodine.

Potraga za nestalom maloljetnicom iz Doboja

DOBOJ - Policijska uprava Doboj traga za šesnaestogodišnjakinjom iz dobojskog naselja Pridjel Gornji, čiji nestanak je prijavljen, rečeno je u ovoj upravi.

Nestala četrnaestogodišnja djevojčica, porodica moli za pomoć

SARAJEVO - Porodica 14-godišnje Naide Kovač u potrazi je za ovom djevojčicom iz Sarajeva koja je od kuće otišla u subotu 5. oktobra i od tada joj se gubi svaki trag.

Nestao Mladen Pejčić, policija traži pomoć građana

BIJELJINA - Policija u Bijeljini traga za Mladenom Pejčićem, koji je 14. avgusta otišao iz porodične kuće u Suvom Polju, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Najčitanije