Nestanak

Nestao mladić iz Kaknja

KAKANJ - Gorska služba spašavanja Federacije Bosne i Hercegovine od 17 sati traga za muškarcem čiji je nestanak prijavljen na Ponijerima kod Zavidovića.

Policija pronašla nestalog maloljetnika

DOBOJ - Policija iz Doboja pronašla je šesnaestogodišnjeg dječaka iz ovog grada, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Pronađeno tijelo nestalog Marka Markanovića

ZAVIDOVIĆI - Pripadnici Gorske službe spašavanja Žepče i Zavidovići danas su na lokalitetu Vrbica kod Zavidovića pronašli tijelo Marka Markanovića.

Na području Ljubije nestala Kata Pavlović, porodica i policija traže pomoć

Na području rudnika Ljubija, Ravske, Briševa i Ljubije kod Prijedora traje potraga za Katom Pavlović (74), mještankom Ravske koja je posljednji put viđena juče oko 16 sati.

Pronađen obezglavljen skelet, sumnja se da je riječ o ženi nestaloj prije godinu dana

Šumara koji je proteklog vikenda prolazio šumom u selu Veles užasnuo je prizor koji vjerovatno neće zaboraviti dok je živ - kostur bez glave i nogu. Sudeći prema odjeći, najvjerovatnije, ženski.

Surfer iz Slovenije nestao kod Umaga

UMAG - U području Savudrije u ponedjeljak popodne nestala su dvojica mladića koja su otišla da surfuju uprkos upozorenjima o orkanskom jugu.

U rijeci Savi pronađeno tijelo muškarca

Tijelo sedamdesetdvogodišnjeg Vaskrsije Trifkovića, čiji je nestanak prijavljen prije dva dana, pronađeno je danas u rijeci Savi.

Mogerini: Istražiti nestanak novinara

LISABON - Evropska unija u potpunosti podržava američkog državnog sekretara Majka Pompea, koji je pozvao Saudijsku Arabiju da hitno istraži nestanak novinara Džamala Kašogija, rekla je šef EU za spoljne poslove Federika Mogerini.

Hoće li se i šef Interpola naći na listi nestalih lica?

PARIZ - Na Interpolovoj listi nestalih lica nenadano bi se mogao naći i šef te organizacije Meng Honvei, čiji nestanak je prijavljen u petak, kada je otputovao u svoju rodnu Kinu.

Pronađena nestala djevojčica

Četrnaestogodišnja djevojčica Vahida Seferović iz Sarajeva, koja je nestala 20. augusta, juče je pronađena.

Najčitanije