Nestanak

Pronađena nestala djevojčica

Četrnaestogodišnja djevojčica Vahida Seferović iz Sarajeva, koja je nestala 20. augusta, juče je pronađena.

Nestala djevojčica, policija i porodica traže pomoć

Četrnaestogodišnja djevojčica Vahida Seferović nestala je sredinom avgusta u Sarajevu, objavilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Nestala djevojčica pronađena na Ilidži

SARAJEVO - Maloljetna Anisa Rastoder koja je nestala u četvrtak, 23. avgusta, na području Hrasnice nedaleko od Sarajeva pronađena je sinoć na području Ilidže, potvrpotvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Otac nestale djevojčice: Šesnaestogodišnjak joj je prijetio pištoljem

SARAJEVO - Maloljetna Anisa Rastoder nestala je u četvrtak, 23. augusta, na području Hrasnice nedaleko od Sarajeva.

Britanska serija Nestanak i u 2. sezoni ekskluzivno na OBN-u

Druga sezona popularne serije „Nestanak“, povezana je sa prvom samo na dva načina - u fokusu je još jedan nestanak djeteta i istragu, igrom slučaja, vodi dobro poznati detektiv Julien Baptiste.

Pronađene patike nestalog Bojana Koprene?

BANJALUKA - Istražioci Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske pronašli su materijalne dokaze koji bi mogli pomoći u rasvjetljavanju nestanka mladića sa Manjače Bojana Koprene, kojem se svaki trag izgubio prije četiri godine.

Mladić iz Belgije nestao u BiH, brat moli za pomoć

Belgijanac Gert-Jan Dobelere prije nekoliko dana nestao je na području Bosne i Hercegovine, a prema informacijama kojima raspolaže njegov brat, mladić je posljednji put viđen u Sarajevu.

Nestao muškarac iz Istočnog Sarajeva: Porodica i policija traže pomoć

ISTOČNO SARAJEVO - Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo prijavljen je nestanak 55-godišnjeg Mirka Simića iz Gornjih Mladica u opštini Istočna Ilidža.

Nestala Zeničanka pronađena u Sarajevu

Tridesetdvogodišnja Alzina Delić, čiji nestanak je zeničkoj policiji prijavljen u ponedjeljak, pronađena je živa i zdrava u Sarajevu, potvrđeno je u MUP-u Zeničko-dobojskog kantona.

Novinar Cvetković: Stigao sam kući, nisam povređen

NOVI SAD - Novinar Stefan Cvetković javio se agenciji Beta telefonom i rekao da je stigao kući, da nije povrijeđen i da će u narednim danima održati konferenciju za novinare

Najčitanije