Nestanak

Pronađen obezglavljen skelet, sumnja se da je riječ o ženi nestaloj prije godinu dana

Šumara koji je proteklog vikenda prolazio šumom u selu Veles užasnuo je prizor koji vjerovatno neće zaboraviti dok je živ - kostur bez glave i nogu. Sudeći prema odjeći, najvjerovatnije, ženski.

Surfer iz Slovenije nestao kod Umaga

UMAG - U području Savudrije u ponedjeljak popodne nestala su dvojica mladića koja su otišla da surfuju uprkos upozorenjima o orkanskom jugu.

U rijeci Savi pronađeno tijelo muškarca

Tijelo sedamdesetdvogodišnjeg Vaskrsije Trifkovića, čiji je nestanak prijavljen prije dva dana, pronađeno je danas u rijeci Savi.

Mogerini: Istražiti nestanak novinara

LISABON - Evropska unija u potpunosti podržava američkog državnog sekretara Majka Pompea, koji je pozvao Saudijsku Arabiju da hitno istraži nestanak novinara Džamala Kašogija, rekla je šef EU za spoljne poslove Federika Mogerini.

Hoće li se i šef Interpola naći na listi nestalih lica?

PARIZ - Na Interpolovoj listi nestalih lica nenadano bi se mogao naći i šef te organizacije Meng Honvei, čiji nestanak je prijavljen u petak, kada je otputovao u svoju rodnu Kinu.

Pronađena nestala djevojčica

Četrnaestogodišnja djevojčica Vahida Seferović iz Sarajeva, koja je nestala 20. augusta, juče je pronađena.

Nestala djevojčica, policija i porodica traže pomoć

Četrnaestogodišnja djevojčica Vahida Seferović nestala je sredinom avgusta u Sarajevu, objavilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Nestala djevojčica pronađena na Ilidži

SARAJEVO - Maloljetna Anisa Rastoder koja je nestala u četvrtak, 23. avgusta, na području Hrasnice nedaleko od Sarajeva pronađena je sinoć na području Ilidže, potvrpotvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Otac nestale djevojčice: Šesnaestogodišnjak joj je prijetio pištoljem

SARAJEVO - Maloljetna Anisa Rastoder nestala je u četvrtak, 23. augusta, na području Hrasnice nedaleko od Sarajeva.

Britanska serija Nestanak i u 2. sezoni ekskluzivno na OBN-u

Druga sezona popularne serije „Nestanak“, povezana je sa prvom samo na dva načina - u fokusu je još jedan nestanak djeteta i istragu, igrom slučaja, vodi dobro poznati detektiv Julien Baptiste.

Najčitanije