Nestanak

Naučnici: Vrste nestaju do 1.000 puta brže od normalne stope

Zemlja je "na vrhuncu masovnog izumiranja" jer vrste nestaju od 100 do 1.000 puta brže od normalne stope, upozoravaju naučnici.

Porodica nestalog Crnogorca nije mogla prepoznati leš

TREBINJE - Leš u fazi raspadanja, koji su u trebinjskom selu Kotezi, u regiji Popovog polja, pronašli mještani, muškog je pola i najvjerovatnije je sredovječan, potvrdio je specijalista sudske medicine doktor Dražen Damjanjuk, koji je uradio ovu obdukciju.

Nestao osamdesetjednogodišnji Dragan Vještica iz Drvara

DRVARA - Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak rekao je Srni da je nestao osamdesetjednogodišnji Dragan Vještica iz Drvara.

Pronađen dječak koji je nestao na području Dervente

DERVENTA - Dječak koji je jutros nestao na području Dervente, pronađen je živ i zdrav u šumi pored mjesta Kalenderovci u blizini Dervente, potvrđeno je "Nezavisnim" u Policijskoj upravi Doboj.

Prijavljen nestanak djevojčice u Živinicama

Policija u Živinicama traga za 13-godišnjom Ajišom Mazić iz Živinica.

Nestao mladi Mrkonjićanin

BANJALUKA - Policiji u Banjaluci prijavljen je nestanak dvadesettrogodišnjeg Mrkonjićanina Slaviše Pekeza.

Nestala žena iz Modriče

DOBOJ - Policijski službenici Policijske uprave Doboj preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska Ljubice Кojić (43) sa područja opštine Modriča, koja se 5. avgusta udaljila od porodične kuće i od tad joj se gubi trag.

Na Arktiku nestale dvije sante leda stare 5.000 godina

Novi satelitski snimci NASA pokazali su da su dvije velike sante leda u kanadskom zalivu Svetog Patrika u potpunosti nestale.

Ljekar iz Ćuprije za kojim se tragalo 48 dana pronađen mrtav

ĆUPRIJA - Penzionisani ljekar Miodrag Milenković (65) iz Ćuprije koji je nestao 7. juna u ataru sela Skorica kod Ražnja, pronađen je mrtav – potvrdila je njegova porodica.

Nestao kajakaš u Neretvi, u toku potraga

ČAPLJINA- Pripadnici čapljinskog HGSS-a angažovani su na potrazi nestalog kajakaša na rijeci Neretvi u blizini Bune.

Najčitanije