Nestanak

Nestao mladić u Dunavu

BEOGRAD - Dvadesetogodišnji mladić nestao je juče u Dunavu u Novom Sadu, a potraga za njim i dalje je u toku, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Otišao da bere gljive i nestao, porodica očajna

Dejan Lakićević (46) nestao je tokom jučerašnjeg dana u šumi kada je krenuo ka Crnoj Čuki iznad prokupačkog sela Prekašnica.

Nestao učenik devetog razreda u Bratuncu

Učenik devetog razreda Osnovne škole "Vuk Karadžić" inicijala M.M. nestao je u Bratuncu,

U prošloj godini prijavljen nestanak troje maloljetnika

DOBOJ - Na području Doboja tokom proteklih godinu dana policiji je prijavljen nestanak tri maloljetna lica, a potraga za njima imala je pozitivan ishod, izjavio je pomoćnik komandira Policijske stanice Doboj jedan Goran Petrović.

Nestao avion s radara na letu Pariz - Mumbaj

PARIZ - Aviona na letu od pariza do Mumbaja nestao je sa radara nedaleko od iranskog regiona Isfahana.

Pronađene djevojčice iz Doboja

​Trinaestogodišnje djevojčice Ivana Spasojević i Mihaela Nikolić iz Doboja, čiji je nestanak prijavljen juče, pronađene su jutros na lokalnom putu u dobojskom naselju Striježevica, saznaju "Nezavisne".

Nestala Mostarka pronađena živa

MOSTAR - Nestala Š.M. (1942.) pronađena je živa u srijedu naveče oko 19 sati u nepristupačnom terenu iznad vrela rijeke Radobolje kod Mostara, izvijestili su iz Saveza gorskih službi spašavanja (GSS) u BiH.

Nakon sedam dana potrage zagrebački student pronađen mrtav

Karlo Kurtanjek, zagrebački student za kojim se tragalo nedjelju dana, pronađen je danas mrtav.

Nestala djevojčica u Beogradu, američka ambasada moli za pomoć

BEOGRAD - Američka ambasada u Srbiji uputila je apel građanima za pomoć kako bi se pronašla 14. godišnja djevojčica Rejčel Mekkju, koja je posljednji put viđena poslije podne pri povratku iz Internacionalne škole na Senjaku u Beogradu.

Pronađeno tijelo muškarca čiji je nestanak prijavljen u petak

PRIJEDOR - Prijedorskoj Policijskoj upravi jutros je prijavljeno da je u prijedorskom naselju Raškovac u blizini željezničke pruge Prijedor-Novi Grad pronađeno muško tijelo, a uviđajem je utvrđeno da je riječ o muškarcu iz Prijedora čiji su inicijali D.Č. (32) čiji nestanak je policiji prijavljen u petak, 29. marta.

Najčitanije