Neum

Požar na širem području Neuma

NEUM - Šire područje Neuma zahvatio je požar i na terenu su vatrogasci, mještani i druge raspoložive snage.

Prepoznajte li osobu sa fotografije: Osumnjičen za krađu na plaži hotela "Sunce"

Policijska stanica Neum objavila je fotografiju muškarca koji se sumnjiči da je 27. juna 2021. godine oko 11 sati počinio krađu na plaži hotela "Sunce" u Neumu.

Neum spreman za novu turističku sezonu

NEUM - Velika očekivanja od predstojeće turističke sezone imaju Neumu, jedinom bh. gradu na moru. Nova opštinska vlast nakon usvajanja budžeta za 2021. godinu započela je uređenje glavne ulice, šetališta duž morske obale i plaže, a radovi bi, prema riječima načelnika Dragana Jurkovića, trebali biti okončani do početka sezone. Ona će startovati 1. maja, a pokvariti je može tek nepredvidiva pandemija COVID-a 19.

"Nezavisne" putuju kroz BiH: Biseri juga pokazali svoju vrijednost

RAVNO, NEUM, STOLAC - Od toliko prelijepih mjesta u Bosni i Hercegovini, većina ljudi bira destinacije u inostranstvu kao one koje su poželjne i koje će im omogućiti da nauče nešto novo i vide nešto lijepo.

Bura nosi sve pred sobom u Neumu

NEUM - Veliko nevrijeme pogodilo je večeras Neum.

Vlasnik apartmana u Neumu prijavljen da je sjekirom prijetio porodici iz Sarajeva

NEUM - Bračni par iz Sarajeva s maloljetnom djecom je u Neumu verbalno napadnut uz prijetnju sjekirom od vlasnika jednog apartmana u ulici Primorska, dok su obilazili plažu i tražili smještaj za odmor u jedinom bh. gradu na moru.

Turistički radnici zadovoljni špicom sezone u Neumu

NEUM - Ljetna sezona u Neumu polako se primiče kraju, a imajući u vidu početak sezone i sve probleme koje je prouzrokovala pandemija virusa korona, turistički radnici u jedinom bh. gradu na moru mogu biti relativno zadovoljni ostvarenim rezultatima.

Slabiji zemljotres na području Neuma

NEUM - Zemljotres jačine 2,7 stepeni po Rihteru registrovan je danas poslije podne na području Neuma.

Mediji: Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane, Neum hit sezone

Da je Neum hit ove sezone zbog virusa korona, dobro znaju svi u regionu, a hrvatski mediji podjeću na staru poslovicu “kod jednom ne smrkne drugom ne svane”.

Ljekari: Dječak u Neumu umro prirodnom smrću

NEUM - Trinaestogodišnji dječak iz Kaknja preminuo je juče na plaži u Neumu nakon što je izašao iz vode.

Najčitanije