Nevesinje

Duguje više od 7.000 KM kazni, oduzeli mu golf 2

NEVESINJE - Policajci iz Nevesinja juče su u mjestu Čitluk, opština Nevesinje, kontrolisali Đ.D. i privremeno oduzeli golf 2 zbog neplaćenih kazni od 7.316,40 KM.

Bogdan Botić zamjenik načelnika opštine Nevesinje

NEVESINJE - Bogdan Botić, dosadašnji direktor Šumskog gazdinstva "Botin" i odbornik SNSD-a, novi je zamjenik načelnika opštine Nevesinje, a nakon glasanja je istakao da će biti na usluzi svim građanima Nevesinja i sarađivati sa svima koji žele razvoj i prosperitet ove opštine.

Dodik: Gušić znao da može da ima slobodu samo tamo gdje ima državu

NEVESINJE - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će riječi komandanta Nevesinjske brigade Novice Gušića, koji je stao pred borce i rekao da nemaju ni rezervno Nevesinje ni rezervni položaj već da moraju da brane porodice, ući u anale srpskog komandovanja i srpske istorije.

Cvijetić: Iniciraću oduzimanje povelja dezerterima u Nevesinju

Moja prva inicijativa kao budućeg načelnika biće poništavanje svih odluka o dodjeli najviših priznanja opštine Nevesinje koje su proteklih godina dobijali dokazani dezerteri koji su se, dok je branjena prva linija Nevesinja, baškarili se u Beogradu, Podgorici i drugim gradovima, istakao je Milovan Cvijetić, kandidat SDS-a za načelnika opštine Nevesinje u obraćanju medijima nakon osvještanja spomenika majoru Novici Gušiću, ratnom komandantu Nevesinjske brigade Vojske RS.

Uskoro gradnja vjetroelektrane kod Nevesinja vrijedne 130 miliona KM

BANJALUKA, MOSTAR - Izgradnja vjetroelektrane (VE) "Grebak" kod Nevesinja trebalo bi da počne krajem ovog ili početkom narednog mjeseca, potvrdili su "Nezavisnim" u Ministarstvu energetike i rudarstva RS.

Osam stranaka podržalo kandidaturu Milenka Avdalovića iz SNSD-a

NEVESINJE - Osam stranaka dalo je podršku kandidatu SNSD-a za načelnika opštine Nevesinje Milenku Avdaloviću, a u srijedu, 12. avgusta, u podne i službeno će biti potpisan koalicioni sporazum o saradnji na lokalnim izborima i podršci kandidatu za načelnika.

Nevesinje dobija kružni tok

NEVESINJE- Nevesinje je danas posjetio vršilac dužnosti direktora preduzeća „Putevi Republike Srpske“ Nenad Nešić, koji je u posao na izgradnji kružnog toka uveo izvođača radova preduzeće „Nevesinjeputevi“.

Osumnjičen da je krao vodu za navodnjavanje

NEVESINJE- Nevesinjac L.Č. osumnjičen je da je neovlašteno priključio cijevi za navodnjavanje na hidrant koji je u vlasništvu preduzeća „Agro Hercegovina“ iz ovog grada, navedeno je iz policije.

Uhvaćeni krivolovci na jezeru Alagovac

NEVESINJE - Nevesinjski policajci su uhvatili dva muškarca iz Nevesinja, inicijala M.Š. i Z.R. u nezakonitom ribolovu na lokalnom jezeru Alagovac.

Otvorena izložba "Nevesinjska olimpijada"

TREBINJE - U depandansu Muzeja Hercegovine, Zadužbini Dubravke Kujačić, na Ušću kod Trebinja otvorena je izložba "Nevesinjska olimpijada" i održano takmičenje mladih u tradicionalnim sportskim vještinama, natpjevavanju i sviranju na narodnim instrumentima.

Najčitanije