Nevesinje

Još jedan oduzeti automobil zbog saobraćajnih prekršaja

Nevesinjska policija je oduzela automobil marke folksvagen tip 19E od Z.L. zbog nekoliko prekršaja koje je počinio u saobraćaju, među kojim je neplaćanje ranijih prekršajnih dugova u iznosu od 7.170 maraka.

Kusturić: Ako bude potrebe poslaćemo dva helikoptera u potragu za dječakom

BANJALUKA - Helikopterski servis Republike Srpske od jutros je uključen u potragu za desetogodišnjim dječakom Vukašinom Samardžijom, koji je nestao u četvrtak na području Nevesinja, potvrdio je Srni direktor Helikopterskog servisa Republike Srpske Boban Kusturić.

Nastavlja se potraga za nestalim dječakom, uključuju se dronovi i helikopter

Iz Civilne zaštite Nevesinja pozvali su sve ljude koji su spremni da pomognu da dođu od osam do deset sati u Seoski dom u Krekovima gdje će dobiti raspored.

Vatrogasci spasili dva putnika zametna u snijegu kod Konjica

KONJIC - Vatrogasci su spasili dvije osobe koje su ostale zametene u snijegu na putu Nevesinje - Borci u mjestu Dabića poljane na području opštine Konjic.

Za projekte u Goraždu, Nevesinju i Fojnici odobrena 194.784 evra

SARAJEVO - Vlada Japana odobrila je 194.784 evra (oko 381.000 KM) za tri projekta u Goraždu, Nevesinju i Fojnici, koji su namijenjeni za primarnu zdravstvenu zaštitu i zbrinjavanje mentalno invalidnih lica.

Duguje više od 7.000 KM kazni, oduzeli mu golf 2

NEVESINJE - Policajci iz Nevesinja juče su u mjestu Čitluk, opština Nevesinje, kontrolisali Đ.D. i privremeno oduzeli golf 2 zbog neplaćenih kazni od 7.316,40 KM.

Bogdan Botić zamjenik načelnika opštine Nevesinje

NEVESINJE - Bogdan Botić, dosadašnji direktor Šumskog gazdinstva "Botin" i odbornik SNSD-a, novi je zamjenik načelnika opštine Nevesinje, a nakon glasanja je istakao da će biti na usluzi svim građanima Nevesinja i sarađivati sa svima koji žele razvoj i prosperitet ove opštine.

Dodik: Gušić znao da može da ima slobodu samo tamo gdje ima državu

NEVESINJE - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će riječi komandanta Nevesinjske brigade Novice Gušića, koji je stao pred borce i rekao da nemaju ni rezervno Nevesinje ni rezervni položaj već da moraju da brane porodice, ući u anale srpskog komandovanja i srpske istorije.

Cvijetić: Iniciraću oduzimanje povelja dezerterima u Nevesinju

Moja prva inicijativa kao budućeg načelnika biće poništavanje svih odluka o dodjeli najviših priznanja opštine Nevesinje koje su proteklih godina dobijali dokazani dezerteri koji su se, dok je branjena prva linija Nevesinja, baškarili se u Beogradu, Podgorici i drugim gradovima, istakao je Milovan Cvijetić, kandidat SDS-a za načelnika opštine Nevesinje u obraćanju medijima nakon osvještanja spomenika majoru Novici Gušiću, ratnom komandantu Nevesinjske brigade Vojske RS.

Uskoro gradnja vjetroelektrane kod Nevesinja vrijedne 130 miliona KM

BANJALUKA, MOSTAR - Izgradnja vjetroelektrane (VE) "Grebak" kod Nevesinja trebalo bi da počne krajem ovog ili početkom narednog mjeseca, potvrdili su "Nezavisnim" u Ministarstvu energetike i rudarstva RS.

Najčitanije