Nevesinje

Osam stranaka podržalo kandidaturu Milenka Avdalovića iz SNSD-a

NEVESINJE - Osam stranaka dalo je podršku kandidatu SNSD-a za načelnika opštine Nevesinje Milenku Avdaloviću, a u srijedu, 12. avgusta, u podne i službeno će biti potpisan koalicioni sporazum o saradnji na lokalnim izborima i podršci kandidatu za načelnika.

Nevesinje dobija kružni tok

NEVESINJE- Nevesinje je danas posjetio vršilac dužnosti direktora preduzeća „Putevi Republike Srpske“ Nenad Nešić, koji je u posao na izgradnji kružnog toka uveo izvođača radova preduzeće „Nevesinjeputevi“.

Osumnjičen da je krao vodu za navodnjavanje

NEVESINJE- Nevesinjac L.Č. osumnjičen je da je neovlašteno priključio cijevi za navodnjavanje na hidrant koji je u vlasništvu preduzeća „Agro Hercegovina“ iz ovog grada, navedeno je iz policije.

Uhvaćeni krivolovci na jezeru Alagovac

NEVESINJE - Nevesinjski policajci su uhvatili dva muškarca iz Nevesinja, inicijala M.Š. i Z.R. u nezakonitom ribolovu na lokalnom jezeru Alagovac.

Otvorena izložba "Nevesinjska olimpijada"

TREBINJE - U depandansu Muzeja Hercegovine, Zadužbini Dubravke Kujačić, na Ušću kod Trebinja otvorena je izložba "Nevesinjska olimpijada" i održano takmičenje mladih u tradicionalnim sportskim vještinama, natpjevavanju i sviranju na narodnim instrumentima.

Za rekonstrukciju vodovodnog sistema u Nevesinju 1,55 miliona evra

NEVESINJE - U Nevesinju je, na jezeru Alagovac, zvanično počela izgradnja pumpi i novog prečistača, čime će cio grad Nevesinje, koji je do sada imao probleme s vodosnabdijevanjem, do narednog proljeća riješiti ovaj dugogodišnji problem.

Sir prave na isti način duže od sedam vijekova

NEVESINJE - Načelnik opštine Nevesinje Milenko Avdalović kaže da Nevesinjci već više od dvije decenije rade na promociji i brendiranju svoga sira i da u toj valorizaciji već postižu uspjehe.

Cijela porodica u Nevesinju pozitivna: Zet donio koronu na slavu

NEVESINJE - Virus korona na području istočne Hercegovine ne posustaje, a među novozaraženima je i jedna nevesinjska porodica, za koju se sumnja da im je "kovid 19" za Đurđevdan donio zet iz Gacka.

Radio Nevesinje slavi 28. rođendan

NEVESINJE - Radio Nevesinje je proslavio 28 godina postojanja i rada, a za to vrijeme je bio hroničar najznačajnijih dešavanja u opštini i regionu.

Najljepša čestitka za krsnu slavu: U Nevesinju rođeno pet beba

NEVESINJE- U nevesinjskom porodilištu je u protekla 24 časa rođeno pet beba, tri dječaka i dvije djevojčice, što se ne pamti u jednom danu za ovako malo mjesto u posljednjih deset godina.

Najčitanije