Nevrijeme

Nevrijeme u Njemačkoj: Poginula žena, prevrnuo se autobus iz Hrvatske

BERLIN - Jaki vjetrovi i snježne padavine rano jutros doveli su do nesreće na jugu i jugozapadu Njemačke u kojoj je jedna žena poginula u automobilu, a osam putnika u autobusu iz Hrvatske povrijeđeno.

Zbog vremenskih neprilika otkazana utakmica Salcburg - Ajntraht

Utakmica Lige Evrope između RB Salcburga i Ajntrahta iz Frankfurta, koja je trebalo da bude odigrana u četvrtak uveče, odložena je zbog upozorenja na olujno nevrijeme.

Snažno nevrijeme u Hrvatskoj

Hrvatsku je popodne zahvatilo snažno nevrijeme praćeno kišom, gradom i grmljavinom, a meteorolozi najavljuju da će u pojedinim dijelovima padati sneg.

Devetoro povrijeđeno u nevremenu u Njemačkoj

BERLIN - Najmanje devet osoba povrijeđeno je u Njemačkoj u saobraćajnim nesrećama povezanim s lošim vremenom.

Oluja "Denis" hara Britanijom, dvoje mrtvih, otkazano stotine letova

LONDON - Dvije osobe poginule su danas usljed udara oluje "Denis" u Britaniji, dok je više stotina letova otkazano, a vozovi kasne.

U Hamburgu poplavljeni dio luke i Riblja pijaca

HAMBURG - Plimni talas, nastao zbog oluje Sabina u Hamburgu, poplavio je dio luke i Riblju pijacu, a posljednji talas očekuje se večeras, kada će vodostaj doseći najviši nivo.

Snažna oluja na jugu Srbije, letjeli krovovi

BEOGRAD - Olujno nevrijeme koje je danas zahvatilo jug Srbije odnijelo je dio limenog krova sa zgrade Policijske uprave u Vranju i sa restorana "Brest" u selu Brestovac nadomak Leskovca, prenosi Blic.

Nevrijeme u Sloveniji odnijelo jedan život

LJUBLJANA - Najmanje jedna osoba je poginula u nevremenu koje je zahvatilo Sloveniju, dok je nekoliko hiljada domaćinstava na sjeveru i istoku zemlje ostalo bez napajanja električnom energijom.

Oštećeni i krovovi na školama u Berkovićima

​BERKOVIĆI - U olujnom nevremenu koje je bilo praćeno jakim vjetrom u Hercegovini dobrim dijelom su stradali školski i privredni objekti, kao i veliki dio krovova na kućama u Berkovićima.

Orkanska bura poharala Mostar

MOSTAR - Orkanska bura u Mostaru, koja je prema podacima AccuWeathera duvala brzinom od 117 km na čas, načinila je u srijedu veću materijalnu štetu u ovom gradu.

Najčitanije