Nevrijeme

Teška noć zbog snijega u Grčkoj, brojne oblasti bez struje

ATINA - Snježni pokrivač je tokom protekle noći prekrio čitavu grčku prestonicu, ometajući vazdušni saobraćaj i zarobivši desetine vozača na auto-putu.

Malinari iz Podrinja iščekuju odštetu zbog grada

BRATUNAC - Uzgajivači maline iz srednjeg Podrinja zadovoljni su bili otkupnom cijenom prošlog ljeta, ali čekaju isplatu odštete za pričinjenu štetu koju je izazvao grad 24. juna prošle godine, kada zbog najavljenog leta Euforovog helikoptera nije djelovala protivgradna zaštita.

Crveni alarm za cijelu obalu Hrvatske: "Izbjegavajte putovanja"

Crveno upozorenje za vjetar izdano je iz Državnog hidrometeorološkog zavoda za sutra za područje riječke regije, Kvarnera, Velebitskog kanala i Dalmacije, a narandžasto za regije: Knin, Split, Dubrovnik i zapadnu obalu Istre.

Hiljade letova otkazano u svijetu zbog nevremena i omikrona

​VAŠINGTON - Više od 1.900 letova u SAD i više od 3.300 širom svijeta otkazano je danas, a razlog su nepovoljni vremenski uslovi i porast broja zaraženih omikron sojem korona virusa.

Vrijeme i omikron otkazali hiljade letova širom svijeta, London upozoren na oluju

VAŠINGTON - Više od 3.300 letova danas je otkazano širom svijeta, od kojih je više od polovine u SAD, a razlog su nepovoljni vremenski uslovi i porast broja zaraženih omikron varijantom virusa korona.

Snažan i neobičan olujni vjetar u SAD, ima poginulih

VAŠINGTON - Najmanje pet osoba je poginulo u snažnom i izuzetno neobičnom olujnom vjetru koji je pogodio Srednji zapad SAD u okolnostima neočekivano visokih temperatura za ovo doba godine.

Počela isplata podrške za sanaciju štete od nevremena u Banjaluci

BANJALUKA - U Banjaluci je počela isplata sredstava građanima kao pomoć za sanaciju štete na stambenim i pomoćnim objektima i poljoprivredi, prouzrokovane olujnim nevremenom u avgustu, saopšteno je danas iz Gradske uprave.

Spasioci pretražuju ruševine nakon tornada u SAD-u

VAŠINGTON - Američke spasilačke službe pretražuju ruševine u potrazi za preživjelim nakon prolaska nekoliko tornada pri čemu je poginulo najmanje 94 ljudi, a više desetina se i dalje vode kao nestalo.

Nevrijeme pogodilo Dalmaciju, jugo napravio haos na splitskim plažama

Sredozemni ciklon donio je nove probleme na Jadranu, posebno u Dalmaciji.

Snažno nevrijeme u Turskoj, ima poginulih, vjetar rušio zgrade

Četiri osobe, uključujući i jednog stranog državljanina, smrtno je stradalo tokom ekstremne oluje u Istanbulu, javlja Reuters.

Najčitanije