Nevrijeme

Španiju pogodilo snježno nevrijeme, tri osobe smrtno stradale

MADIRD - Tri osobe su poginule u oluji "Glorija", koja je juče i danas širom Španije donijela snažne vjetrove, gust snijeg i niske temperature, saopštili su zvaničnici.

Nevrijeme u Srbiji: Vozila zaglavljena u smetovima, sela zavejana

BEOGRAD - Nepregledna kolona vozila zaglavljena je u smetovima na putu ka Divčibarama, veliki broj puteva neprohodan je i na Pešterskoj visoravni, gdje su pojedina sela odsječena, a vozačima koji planiraju na Kopaonik preporučuje se da ne kreću bez lanaca.

Skočio za brodom, kćerka ga izvukla mrtvog

ŠIBENIK - Olujni jugo koji je povukao veliku plimu donio je velike probleme ljudima u Dalmaciji u nedjelju i odnio jedan život.

Olujni vjetar potopio čamce u Dalmaciji

SPLIT - Snažan olujni vetar pogodio je Dalmaciju i izazvao velike talase i visoku plimu, zbog čega su se brojni čamci razbijali o obalu.

Poplavljeni Omiš i rive u Dalmaciji i Istri, u Zadru pijavica

ZAGREB - More i rijeka Cetina poplavili su danas Omiš, pod vodom su i rive u Dalmaciji i Istri, a u Zadru je pijavica oštetila krovove i čupala drveće.

Nevrijeme ugasilo struju u nekim opštinama Crne Gore

PODGORICA - Opštine Plav i Gusinje ostale su bez struje nakon jakog neveremena koje je zahvatilo ovo područje Crne Gore.

Olujno nevrijeme i grad u Dalmaciji

ZAGREB - Olujno nevrijeme praćeno gradom tokom prošle noći zahvatilo je dio Dalmacije od Biograda do Knina.

Oluja u Španiji i Portugalu odnijela najmanje pet života

LISBON - Oluja koja je zahvatila Španiju i Portugalu odnijela je najmanje pet života, oštetila brojne zgrade, presjekla dalekovode i primorala vlasti da zatvore puteve, saopštili su danas zvaničnici dvije zemlje.

Oluja na Jadranu, splitska Riva potopljena

ZAGREB - U Hrvatskoj je oluja pogodila sjeverni Jadran i kreće se prema srednjem dijelu obale, a u Rovinju je već palo više od 70 litara kiše po metru kvadratnom.

Snažno nevrijeme zahvatilo Split

SPLIT - Snažno nevrijeme je večeras zahvatilo Split, a u roku od 30 minuta palo je 10 litara kiše po kvadratnom metru, dok je u okolini Splita pala još veća količina.

Najčitanije