Nevrijeme

Tivat pogodilo jako nevrijeme, velika materijalna šteta

TIVAT - Veliko nevrijeme sa jakim jugozapadnim vjetrom, kišom i gradom veličine krupnijeg oraha, zahvatilo je jutros Tivat i okolinu.

U Hrvatskoj najavljeno nevrijeme, zabilježene pijavice

ZAGREB - U zaleđu Trogira, na hrvatskom Jadranu, u ranim popodnevnim satima je došlo do intenzivnog razvoja oblačnosti, pa se mogu očekivati lokalno obilnije padavine, uz izraženu grmljavinu.

Jako olujno nevrijeme širom BiH nanijelo veliku štetu

BANJALUKA, PRNJAVOR, TRAVNIK - Jako nevrijeme praćeno snažnim udarima vjetra, ali i leda pogodilo je u jutros veći dio BiH, a najgore je prošla Banjaluka, u kojoj je i škola ostala bez krova, ali je i u drugim lokalnim zajednicama pričinjena materijalna šteta.

Biće formirana komisija za procjenu štete usljed nevremena u Banjaluci

BANJALUKA - Grad Banjaluka formiraće komisiju za procjenu štete nastale usljed olujnog nevremena koje je jutros zahvatilo Banjaluku, saopšteno je iz Gradske uprave.

Snažno nevrijeme i u Hrvatskoj

Cijela Hrvatska danas će biti pod udarom lošeg vremena, a prema najavama najgore će biti na Jadranu, za koji je na snazi narandžasti alarm.

Elektrokrajina: Sanirana većina kvarova

BANJALUKA - Sanirana je većina kvarova na naponskim vodovima do kojih je došlo u Banjaluci usljed nevremena koje je jutros zahvatilo grad, saopšteno je iz "Elektrokrajine".

Haos u Italiji, led veličine teniske loptice napravio ogromnu štetu

MILANO - Led veličine teniskih loptica uzrok je privremene obustave saobraćaja na auto-putu nedaleko od grada Modene, na sjeveru Italije, gdje je pričinjena materijalna šteta na automobilima.

Snažno nevrijeme u Beogradu i većem dijelu Srbije, pijavica iznad Bačke Topole

BEOGRAD - Snažno nevrijeme, praćeno kišom i grmljavinom, zahvatilo je večeras veći dio Srbije i Beograd.

Urušile se dvije brane zbog nevremena u Kini

PEKING - Dvije brane u regionu Unutrašnja Mongolija na sjeveroistoku Kine urušile su se nakon jake kiše, saopšteno je danas iz Ministarstva za vodene resurse.

Nove velike poplave u Njemačkoj i Austriji: "Situacija dramatična"

Obilne kiše, kojih je palo više od 100 litara po kvadratnom metru, izazvale su juče poplave u njemačkoj pokrajini Saskoj, na istoku zemlje.

Najčitanije