Nezgoda

Žena povrijeđena na putu Gradiška - Banjaluka

BANJALUKA - Jedna žena povrijeđena je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Gradiška-Banjaluka u mjestu Nova Topola, saopšteno je iz gradiške Policijske uprave.

Automobil udario u pješake, šestoro povrijeđenih

Prilikom sudara dva automobila u Beogradu na Miljakovcu povrijeđeno je šest pješaka.

Supružnici i dvoje djece sa KiM poginuli u sudaru s kamionom

TIRANA - Četiri člana porodice sa Kosova i Metohije poginula su, a jedno dijete je teško povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u mjestu Rubik na putu Miljot-Vrbnica u Albaniji.

Žena povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

ZVORNIK - Žena čiji su inicijali G.B. iz Zvornika povrijeđena je u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Tršić, saopšteno je iz zvorničke Policijske uprave.

Žestok sudar u Banjaluci, automobili smrskani

BANJALUKA - Saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo više vozila dogodio se večeras u banjalučkom naselju Zalužani, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Na području Banjaluke 13 saobraćajnih nezgoda, jedna osoba povrijeđena

BANJALUKA - Na području Banjaluke u protekla 24 časa dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede, podaci su gradske Civilne zaštite.

Srpčanka povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

SRBAC - Pješak Mirjana Marković (1968) iz Srpca povrijeđena je juče u saobraćajnoj nezgodi, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Automobilom se zabio u stub u Trnu

BANJALUKA - Na ulazu u Ulicu 23. April u Trnu, kod Banjaluke, večeras se dogodila saobraćajna nezgoda, javljaju čitaoci „Nezavisnih“.

Korsom udario ženu u Gradišci

GRADIŠKA - U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Ulici Vidovdanska u Gradišci juče oko 12.30 časova povrijeđena je žena, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Osumnjičen da je pijan izazvao dvije saobraćajne nezgode

ZVORNIK - N.Ž. iz Zvornika koji je osumnjičen da je narušio javni red i mir, a zatim pijan učestvovao u dvije saobraćajne nezgode uhapšen je u subotu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Najčitanije