Niš

Doputovao avionom sa snajperom u prtljagu

BEOGRAD, NIŠ - Snajper, digitalni uređaj za osmatranje i termovizijska kamera otkriveni su u prtljagu putnika iz Dortmunda koji je stigao na niški aerodrom "Konstantin Veliki".

Uhapšeni zbog sumnje da su uzeli 10.000 evra od majke da bi joj sina "izvukli" sa robije

NIŠ - Policija je uhapsila D. F. (50) iz Subotice i D. K. (44) iz Sjeverne Makedonije, zbog sumnje da su početkom oktobra od majke osuđenika S. V. (49) iz Niške Banje, koji izdržava petogodišnju kaznu zatvora zbog silovanja komšinice, na prevaru uzeli 10.000 evra, dovodeći je u zabludu da će joj sina izvući sa robije.

Dvadesetogodišnja trudnica preminula od korone u Nišu, nosila blizance

NIŠ - Dvadesetogodišnja trudnica iz Knjaževca koja je nosila blizance, preminula je sinoć u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu od posljedica infekcije virusa korona, potvrdio je direktor niškog UKC Zoran Perišić.

Bojkot Jale i Bube: "Zabraniti ulazak u Srbiju dotičnim reperima"

Nedavni nastup repera Jale Brata i Bube Korelija u Nišu izazvao je mnoštvo negativnih komentara zbog skandaloznog poteza obezbjeđenja, koje je jednog mladića bacilo sa bine u publiku - nakon čega i fizički nasrnulo na njega, a sada je pokrenuta i peticija da se dvojici repera zabrani ulazak u Srbiju.

Velika akcija policije u Nišu, uhapšena 51 osoba

NIŠ- Policija u Nišu uhapsila je 51 osobu zbog sumnje na pranje novca.

Lalatović napustio Niš poslije samo 12 dana

Nenad Lalatović napustio je ekipu Radničkog iz Niša nakon samo 12 dana na klupi.

General Lazarević stabilno

NIŠ - Zdravstveno stanje penzionisanog generala Vladimira Lazarevića (72), koji je danas primljen u Univerzitetski klinički centar (UKC) u Nišu zbog moždanog udara, stabilno je.

Požar kod Niša, odjekuju eksplozije, grad u dimu

Veliki požar izbio je danas u magacinu u naselju "9. maja" u Nišu, gdje robu drži nekoliko firmi, javljaju Niške vesti.

Otkrivena spomen-ploča dr Laziću u Urgentnom centru u Nišu

BEOGRAD - U Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu otkrivena je spomen-ploča sa imenom čuvenog srpskog ratnog hirurga Miodraga Lazića, koji je tokom ratova devedesetih godina prošlog vijeka spasavao živote u Republici Srpskoj Krajini i Republici Srpskoj.

Vojna bolnica u Nišu ponovo u kovid sistemu

NIŠ - Vojna bolnica u Nišu od danas je ponovo ušla u kovid sistem i sa 86 ležajeva, od čega je 46 kiseoničnih mesta, spremna je za prijem pacijenata zaraženih korona virusom, saopšteno je danas iz Ministarstva odbrane Srbije.

Najčitanije