Niš

Lalatović napustio Niš poslije samo 12 dana

Nenad Lalatović napustio je ekipu Radničkog iz Niša nakon samo 12 dana na klupi.

General Lazarević stabilno

NIŠ - Zdravstveno stanje penzionisanog generala Vladimira Lazarevića (72), koji je danas primljen u Univerzitetski klinički centar (UKC) u Nišu zbog moždanog udara, stabilno je.

Požar kod Niša, odjekuju eksplozije, grad u dimu

Veliki požar izbio je danas u magacinu u naselju "9. maja" u Nišu, gdje robu drži nekoliko firmi, javljaju Niške vesti.

Otkrivena spomen-ploča dr Laziću u Urgentnom centru u Nišu

BEOGRAD - U Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu otkrivena je spomen-ploča sa imenom čuvenog srpskog ratnog hirurga Miodraga Lazića, koji je tokom ratova devedesetih godina prošlog vijeka spasavao živote u Republici Srpskoj Krajini i Republici Srpskoj.

Vojna bolnica u Nišu ponovo u kovid sistemu

NIŠ - Vojna bolnica u Nišu od danas je ponovo ušla u kovid sistem i sa 86 ležajeva, od čega je 46 kiseoničnih mesta, spremna je za prijem pacijenata zaraženih korona virusom, saopšteno je danas iz Ministarstva odbrane Srbije.

Niš mijenja nazive ulica: Umjesto Milutina Bojića, Desimir Stanojević

Srpski pjesnik, dramski pisac, autor "Plave grobnice", ali i vojnik u Prvom svjetskom ratu Milutin Bojić ostao je bez ulice u Nišu, pošto je odlukom Skupštine grada njen dosadašnji naziv promijenjen, pa ona sada nosi ime niškog glumca Desimira Deska Stanojevića.

Karakačanov objavio mapu - Sjeverna Makedonija, Vranje i Niš dio Bugarske

SOFIJA - Zamjenik premijera Bugarske i ministar odbrane Krasimir Karakačanov je, kako prenose Novosti, skandaloznom čestitkom za 8. mart izazvao bijes u regionu, i još jednom obznanio iredentističke tendencije stranke kojoj pripada (VMRO-BND).

Optuženi za ubistvo starice pokušao samoubistvo

NIŠ - Ikonopisac Vladanac Grahovac (27) iz Raške, optužen da je u avgustu 2019. godine ubio Jelicu Tatarovski (82) u njenom stanu u Nišu, pokušao je da izvrši samoubistvo danas po završetku suđenja u Višem sudu u Nišu.

Uhapšen Užičanin, nožem izbo troje prijatelja

UŽICE - Užička policija uhapsila je D.G. (41) iz Užica, pod sumnjom da je danas u jednoj kući u okolnom selu Ribaševina nožem izbo troje prijatelja, prenose mediji.

Osumnjičeni za tragediju u Nišu branio se ćutanjem

NIŠ - Osumnjičeni za izazivanje nesreće u kojoj su stradala dva pješaka u Nišu branio se danas na saslušanju ćutanjem.

Najčitanije