Niš

Preminula porodilja u KC Niš, još se ne zna razlog smrti

NIŠ - Porodilja D. S. (34) preminula je u ponedjeljak u Kliničkom centru Niš, potvrđeno je danas Tanjugu u toj zdravstvenoj ustanovi, a kako je naveo direktor Klinike za ginekologiju KC Niš Bojan Lukić, porodilja je došla zdrava na porođaj i imali su laboratorijsku potvrdu da su joj nalazi u redu.

Zastrašujući snimak udesa kod Niša

U udesu koji se desio juče popodne kod benzinske pumpe u selu Malošište, kod Niša, povrijeđen je vozač maksi skutera marke jamaha (33). U nezgodi su učestvovala još dva automobila - golf kojim je upravljao vozač star 23 godine i BMW za čijim je volanom bio dvadesetsedmogodišnjak.

Ljekari u Nišu istražuju da li virus korona oštećuje sluh

Tim ljekara u Nišu istražiće da li virus korona oštećuje i čulo sluha kod teško oboljelih, budući da je uočeno da kod pojedinih pacijenata postoji pad sluha na visokim frekvencijama, izjavio je direktor ORL klinike Kliničkog centra u Nišu Dušan Milisavljević.

Zapalio se automobil na ulazu u Beograd

BEOGRAD - Na auto-putu Beograd - Niš večeras se na ulazu u Beograd zapalio automobil u vožnji, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Pacijent u kovid-bolnici tukao štakom medicinsku sestru

NIŠ - S.K. (82) istukao je medicinsku sestru N.O. (32) u Kovid bolnici na Klinici za rehabilitaciju niškog Kliničkog centra jer ga je spriječila da svojevoljno napusti ovu zdravstvenu ustanovu, a zatim prijetio da će skočiti kroz prozor.

U Nišu otvorena laboratorija "Vatreno oko"

BEOGRAD - Laboratorija "Vatreno oko", u kojoj će biti testirani uzorci na virus korona, otvorena je danas u Nišu u prisustvu premijera Srbije Ane Brnabić, ministra zdravlja Srbije Zlatibora Lončara i ambasadora Kine u Beogradu Čen Bo.

Još dvije trudnice primljene u KC Niš

NIŠ - U niški Klinički centar, gdje je juče još jedna porodilja pozitivna na korona virus preminula, primljene su još dvije trudnice pozitivne na COVID-19.

Treća trudnica iz Niša se oporavila od virusa korona

BEOGRAD - Treća trudnica koja je bila na liječenju od virusa korona u Kliničkom centru u Nišu puštena je kući izliječena od kovida-19.

Nakon bebe, preminula i porodilja iz Niša

NIŠ - Dvadesetsedmogodišnja porodilja iz doljevačkog sela Orljane, preminula je danas u KC Nišu od posljedica virusa korone.

Tragedija u Nišu: Leš u lokvi krvi pronađen u automobilu

NIŠ - U Nišu je večeras u Ulici Ivana Milutinovića pronađeno beživotno tijelo u automobilu marke mercedes, prenose mediji.

Najčitanije