Niš

Bojkot Jale i Bube: "Zabraniti ulazak u Srbiju dotičnim reperima"

Nedavni nastup repera Jale Brata i Bube Korelija u Nišu izazvao je mnoštvo negativnih komentara zbog skandaloznog poteza obezbjeđenja, koje je jednog mladića bacilo sa bine u publiku - nakon čega i fizički nasrnulo na njega, a sada je pokrenuta i peticija da se dvojici repera zabrani ulazak u Srbiju.

Velika akcija policije u Nišu, uhapšena 51 osoba

NIŠ- Policija u Nišu uhapsila je 51 osobu zbog sumnje na pranje novca.

Lalatović napustio Niš poslije samo 12 dana

Nenad Lalatović napustio je ekipu Radničkog iz Niša nakon samo 12 dana na klupi.

General Lazarević stabilno

NIŠ - Zdravstveno stanje penzionisanog generala Vladimira Lazarevića (72), koji je danas primljen u Univerzitetski klinički centar (UKC) u Nišu zbog moždanog udara, stabilno je.

Požar kod Niša, odjekuju eksplozije, grad u dimu

Veliki požar izbio je danas u magacinu u naselju "9. maja" u Nišu, gdje robu drži nekoliko firmi, javljaju Niške vesti.

Otkrivena spomen-ploča dr Laziću u Urgentnom centru u Nišu

BEOGRAD - U Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu otkrivena je spomen-ploča sa imenom čuvenog srpskog ratnog hirurga Miodraga Lazića, koji je tokom ratova devedesetih godina prošlog vijeka spasavao živote u Republici Srpskoj Krajini i Republici Srpskoj.

Vojna bolnica u Nišu ponovo u kovid sistemu

NIŠ - Vojna bolnica u Nišu od danas je ponovo ušla u kovid sistem i sa 86 ležajeva, od čega je 46 kiseoničnih mesta, spremna je za prijem pacijenata zaraženih korona virusom, saopšteno je danas iz Ministarstva odbrane Srbije.

Niš mijenja nazive ulica: Umjesto Milutina Bojića, Desimir Stanojević

Srpski pjesnik, dramski pisac, autor "Plave grobnice", ali i vojnik u Prvom svjetskom ratu Milutin Bojić ostao je bez ulice u Nišu, pošto je odlukom Skupštine grada njen dosadašnji naziv promijenjen, pa ona sada nosi ime niškog glumca Desimira Deska Stanojevića.

Karakačanov objavio mapu - Sjeverna Makedonija, Vranje i Niš dio Bugarske

SOFIJA - Zamjenik premijera Bugarske i ministar odbrane Krasimir Karakačanov je, kako prenose Novosti, skandaloznom čestitkom za 8. mart izazvao bijes u regionu, i još jednom obznanio iredentističke tendencije stranke kojoj pripada (VMRO-BND).

Optuženi za ubistvo starice pokušao samoubistvo

NIŠ - Ikonopisac Vladanac Grahovac (27) iz Raške, optužen da je u avgustu 2019. godine ubio Jelicu Tatarovski (82) u njenom stanu u Nišu, pokušao je da izvrši samoubistvo danas po završetku suđenja u Višem sudu u Nišu.

Najčitanije