Nigerija

Eksplozija tankera u Nigeriji, svjedoci kažu da ima 60 mrtvih

ABUDŽA - Najmanje 12 osoba je poginulo u eksploziji prevrnutog naftnog tankera u Nigeriji, saopšteno je iz policije.

Djevojčica iz Nigerije vrhunski programer

Tomisin Ogunubi je djevojčica čije su vještine i znanje impresionirali i najveće IT stručnjake.

Komesar iz Nigerije održao predavanje u Banjaluci: Studentima u RS treba globalna perspektiva

​BANJALUKA - Adenrele Šinaba, bivši komesar policijske akademije Vudil Kano iz Nigerije, održao je danas na Fakultetu bezbjednosnih nauka u Banjaluci predavanje studentima o svom iskustvu u borbi protiv terorističke organizacije Boko Haram.

Apel Srbima u Nigeriji, pazite se "majmunskih boginja"

BEOGRAD - Direktor Klinike za infektivne bolesti KCS Goran Stevanović izjavio bi Srbi koji borave u Nigeriji trebalo da budu na oprezu zbog "majmunskih boginja".

Oteti članovi posade sa švajcarskog broda dobro, nepoznato gdje su

ABUJA - Nigerijski piratii oteli su u subotu 12 članova posade švajcarskog teretnog broda, među kojima se nalaze po jedan državljanin BiH, Hrvatske i Slovenije.

Pogledajte na koji način pirati otimaju brod

Nigerijski pirati oteli su u subotu 12 članova posade švajcarskog teretnog broda, među kojima i jednog državljanina BiH, Hrvatske i Slovenije.

Nigerijski pirati oteli posadu broda, među otetim i državljanin BiH

Nigerijski pirati oteli su 12 članova posade švajcarskog teretnog broda, među kojima i jedan državljanin Bosne i Hercegovine, javljaju agencije.

Eksplozija u skladištu gasa, 18 mrtvih

LAFIJA - U središnjoj Nigeriji u eksploziji u skladištu gasa poginulo je 18 osoba, dok je više od 40 ljudi zadobilo opekotine, javio je AP, pozivajući se na očevice.

FIFA ponovo prijeti Nigeriji izbacivanjem

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) zaprijetila je da će ponovo suspendovati Fudbalski savez Nigerije (NFF) iz svih takmičenja zbog sumnje da se državni zvaničnici mešaju u rad te organizacije.

Viktor Mozes napustio reprezentaciju Nigerije

Nigerijski fudbaler Viktor Mozes izjavio je da odustaje od reprezentativne karijere kako bi se u potpunosti posvetio klubu.

Najčitanije