Nikšić

Spaseno pet osoba na planini Njegoš nestalih usljed požara

PODGORICA - Uspješno je okončana spasilačka misija na planini Njegoš, u rejonu između Golije i Banjana, gdje se ranije danas, usljed velikih požara, izgubilo pet osoba.

Potraga za pet osoba u rejonu požara kod Nikšića

PODGORICA - U rejonu između Golije i Banjana, gdje je aktivno više požara, izgubljeno je pet osoba koje su isrpljene i dezorijentisane i u toku je akcija pronalaženja i spasavanja na osnovu koordinata, saopšteno je iz Službe zaštite i spasavanja Nikšić.

Nikšićka policija uhapsila 19-godišnjak zbog podmetanja požara

PODGORICA - Nikšićka policija uhapsila je sugrađanina čiji su inicijali Č.G. (19), zbog podmetanja požara u naselju Ćemenca, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Vlada FBiH demantovala tvrdnje Nikšića: Nismo plaćali Srbiji za vakcine

SARAJEVO - Nije tačno da je Vlada Federacije Bosne i Hercegovine (FBiH) uplatila bilo kakav novac Srbiji za vakcinaciju bh. Građana, saopšteno je iz Vlade FBiH.

Nikšić pitao da li je FBiH platila Srbiji vakcine

SARAJEVO - Nermin Nikšić, poslanik SDP-a u Predstavničkom domu BiH, pitao je da li je tačno da su vakcine Sputnik V plaćene iz Federacije Srbiji i da do isporuke nije moglo doći pa su vlasti Srbije omogućile besplatnu vakcinaciju.

Marko Kovačević predsjednik opštine Nikšić

PODGORICA - Nosilac izborne liste "Za budućnost Nikšića" na izborima 14. marta Marko Kovačević na današnjoj sjednici Skupštine opštine Nikšić izabran je za predsjednika te opštine.

Krivokapić objavio snimke incidenta iz službenog automobila

PODGORICA - Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić objavio je na Twitteru video-snimke iz službenog vozila, koji je učestvovao u incidentu na Bogetićima, i poručio crnogorskom predsjedniku Milu Ðukanoviću da ga neće zaustaviti "ni po cijenu života".

Policija Crne Gore: Biće ispitano, bila ugrožena bezbjednost štićenih

NIKŠIĆ - Crnogorska policija saopštila je večeras da će sve činjenice i okolnosti u vezi sa današnjim događajem u Nikšiću, posebno okolnosti ugrožavanja bezbjednosti štićenih ličnosti i policijskog službenika, biti utvrđene policijskim i tužilačkim aktivnostima.

Krivokapić: Ðukanovićev DPS je izgubio izbore u Nikšiću

PODGORICA - Izbori u Nikšiću pokazali su da su demokratski i da su građani odlučili na osnovu slobodne volje, izjavio je premijer Zdravko Krivokapić, koji smatra da je DPS Mila Ðukanovića ostvario loš rezultat.

Đukanović poručio da rezultati u Nikšiću nisu njegov politički kraj

Predsjednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović poručio je da izborni rezultat u Nikšiću nije njegov politički kraj.

Najčitanije