Nikšić

Nikšićanin kupio djevojčicu za 6.500 evra

PODGORICA - Policija je otkrila slučaj ugovorenog braka i uhapsila muškarca iz Nikšića čiji su inicijali S.K. (42) koji je staratelju četrnaestogodišnje djevojčice platio 6.500 evra s ciljem sklapanja nedozvoljenog braka s njegovim maloljetnim sinom.

Student iz Nikšića u karantinu u Vuhuanu

PODGORICA - Student iz Nikšića Goran Koprivica već mjesec i po dana nalazi se u karantinu u kineskom gradu Vuhanu, epicentru korona virusa.

Blokiran račun policajca koji je odbio da tuče svoj narod

NIKŠIĆ - Miloje Šćepanović, bivši policajac iz Nikšića, koji je poslije 23 godine aktivnog rada u toj službi napustio posao odbijajući da u jednoj akciji tuče svoj narod, ne može na svoje ime da primi novac preko kompjuterskog sistema Vestern union.

Hodočasnici koji pješače iz Beograda uz bakljadu dočekani u Nikšiću

Hodočasnici, koji su iz Beograda krenuli u Podgoricu na put dug 500 kilometara, u znak protesta protiv usvojenog Zakona o slobodi vjeroispovijesti u Crnoj Gori, stigli su u Nikšić.

Vjetar odnio krov Studentskog doma u Nikšiću

NIKŠIĆ - Jak vjetar, koji duva na području Nikšića, odnio je krov sa Studentskog doma "Braća Vučinić", kao i sa jedne stambene zgrade i više drugih objekata.

Uhapšen Nikšićanin, na društvenim mrežama napisao "Biće rata"

PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je Nikšićanina čiji su inicijali V.P. (40) zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje panike i nereda, objavom "Biće rata" na društvenoj mreži.

Nermin Nikšić za "Nezavisne": Nećemo podleći pritiscima

Stanje u Obavještajnoj agenciji nije zadovoljavajuće, kaže u pisanom intervjuu za "Nezavisne" Nermin Nikšić, predsjedavajući parlamentarne Zajedničke komisije za nadzor nad radom OBA.

Nermin Nikšić na čelu Komisije za nadzor nad OBA

​SARAJEVO – Nermin Nikšić iz SDP-a izabran je za predsjedavajućeg Zajedničke komisije za nadzor nad OBA.

Hiljade vjernika u Nikšiću: "Ovo je istorija"

NIKŠIĆ - Hiljade vjernika u Nikšiću večeras je poslije molebana u Hramu Svetog Vasilija Ostroškog prošetalo u litiji gradskim ulicama, odakle je poručeno da su takvim otporom neustavnom Zakonu o slobodi vjeoispovijesti ušli u istoriju.

Uhapšen Nikšićanin zbog napada na sveštenika

PODGORICA - Nikšićanin U. K. (67) uhapšen je danas zbog fizičkog napada i vrijeđanja sveštenika Mirka Vukotića, saopšteno je iz Uprave policije.

Najčitanije