Nikšić

Deponija u Nikšiću gori već 15 dana

NIKŠIĆ - Požar koji je na privremenoj deponiji Mislov do kod Nikšića izbio prije 15 dana još nije ugašen, pišu podgoričke "Vijesti".

Još 14 dana policijski čas u Nikšiću

PODGORICA - U Nikšiću će i u narednih 14 dana važiti mjera zabrane napuštanja objekata stanovanja od 22 časa do pet sati ujutro, kao i zabrana rada ugostiteljskih objekata i kućne posjete.

U Nikšiću pucano iz automobila

Crnogorskoj policiji prijavljeno je da je došlo do upotrebe vatrenog oružja i da se radi na utvrđivanju identiteta osoba koje su pucale.

Muškarac ranjen u pucnjavi u Nikšiću

NIKŠIĆ - Nikšićanin J.G. ranjen je u srijedu uveče u pucnjavi na nikšićkom šetalištu park šume Trebjesa, javljaju podgoričke "Vijesti" pozivajući se na nezvanične izvore iz crnogorske policije.

Muškarac ranjen u pucnjavi na šetalištu u Nikšiću

Nikšićanin Janko Gardašević ranjen je u pucnjavi na nikšićkom šetalištu park šume Trebjesa, javljaju crnogorski mediji pozivajući se na nezvanične izvore iz policije.

Nikšićanin uhapšen zbog objave "Ubij, zakolji, da Srbin ne postoji"

NIKŠIĆ - Nikšićanin A. J. (33) uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje, saopštila je crnogorska policija.

Građani Nikšića protestuju šetajući ulicama kuda je išla litija

Građani Nikšića protestuju večeras protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti i skandiraju protiv predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Prijave protiv 23 osobe zbog auto-litije u Nikšiću

NIKŠIĆ - Nikšićka policija prekršajno je procesuirala 23 osobe zbog organizovanja auto-litije ulicama Nikšića u nedjelju, 2. avgusta, u znak protesta zbog spornog Zakona o slobodi vjeroispovijesti, saopšteno je večeras iz crnogorskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Dva mladića poginula u sudaru auta i šlepera na putu Nikšić-Podgorica

PODGORICA - Dva mladića poginula su u sudaru automobila i šlepera na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, dok je jedna osoba teško povrijeđena.

Hapšenja u Nikšiću i Baru

PODGORICA - Crnogorska policija saopštila je da su u neredima u Niškiću i Baru priveli ukupno 14 lica, kao i da je povrijeđeno pet policajaca.

Najčitanije