Nikšić

Hapšenja u Nikšiću i Baru

PODGORICA - Crnogorska policija saopštila je da su u neredima u Niškiću i Baru priveli ukupno 14 lica, kao i da je povrijeđeno pet policajaca.

Podrška Budvi iz Nikšića, policija ispred Opštine

NIKŠIĆ - U Bijelom Polju i Nikšiću večeras su se okupili građani u znak podrške privedenima tokom današnjih incidenata u Budvi.

Nova hapšenja: Privedena nikšićka doktorka zbog litije

NIKŠIĆ - Nakon što je grupa od oko 60 nikšićkih ljekara prisustvovala molebanu i litiji u nedjelju uveče u tom gradu, na informativni razgovor dr Ana Đurković.

Nikšić: Nas ne obavezuje dogovor HDZ-a BiH i SDA

SARAJEVO - Lider SDP-a Nermin Nikšić izjavio je da stranku na čijem je čelu ne obavezuje dogovor koji postignu SDA i HDZ BiH ukoliko u SDP-u ocijene da taj dogovor nije u interesu građana Mostara i građana BiH.

Policija u Nikšiću oduzela oružje, eksploziv i municiju

NIKŠIĆ – Policija u Nikšiću izvršila je pretres stana i drugih prostorija koje koristi J.O. (37) i pritom oduzela oružje, eksploziv i municiju.

Mitropolit Amfilohije: Vlast izaziva i priprema građanski rat

NIKŠIĆ - Njegovo preosveštenstvo mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije upozorio je danas da vlast u Crnoj Gori svojim postupcima izaziva i priprema građanski rat.

Narod se okuplja ispred suda, čekaju dolazak vladike Joanikija

NIKŠIĆ - Ispred Osnovnog suda u Nikšiću počelo je okupljanje građana koji su došli da daju podršku Njegovom preosveštenstvu episkopu budimljansko-nikšićkom Joanikiju, kojem je, zbog litije na dan Svetog Vasilija Ostroškog u Nikšiću, određeno zadržavanje do 72 časa.

Vojna vozila i policijske patrole između Podgorice i Nikšića

PODGORICA - Na izlazu iz Podgorice ka Nikšiću od jutros je primijećen veliki broj vojnih vozila.

Protesti u Nikšiću i Beranama protekli mirno, ruže ispred kordona policije

NIKŠIĆ/ BERANE - Nekoliko stotina građana protestovalo je večeras ispred Centra bezbjednosti u Nikšiću, gdje se nalaze uhapšeni episkop budimsko-nikšićki Joanikije i još sedam sveštenika Srpske pravoslavne crkve (SPC), a skup je završen bez incidenata.

Policija u Nikšiću pretukla maloljetnog brata sveštenika SPC

NIKŠIĆ - Pored prebijanja mladića u Pljevljima koje je izazvali zgražavanje u javnosti, na društvenim mrežama u Crnoj Gori se brzo proširila vijest da je "razvaljen" od batina i maloljetni brat sveštenika Srpske praoslavne crkve (SPC) Miloša Cicmila u Nikšiću.

Najčitanije