Nike

"Nike" patike iz 1972. prodate za 437.000 dolara

Rijedak par kopački "Nike" koje je dizajnirao jedan od osnivača kompanije prodat je na aukciji u Njujorku za rekordnih 437.500 dolara.

Kompanija Nike predstavila nove pametne patike

​Kompanija Nike predstavila je još jedan model patika koji je u stanju da se samostalno pertla, te ima i druge opcije koje ga pozicioniraju visoko u svijetu pametne obuće.

Sport Vision edukativni panel i Nike React takmičenje

Kompanija Sport Vision u saradnji sa brendom Nike, i ove godine zvanični je sportski sponzor drugog po redu "Run&More Weekend" festivala i Go Pro RMC Banjaluka polumaratona.

Nezaboravno Nike React Land iskustvo na Trgu Krajine

Nezaboravno Nike React druženje očekuje vas u subotu, 13. aprila na Trgu Krajine u Banjaluci od 15h.

Nike napušta Hrvatsku?

ZAGREB - Iz evropske centrale jednog od najpopularnijih sportskih brendova "Nike", potvrđeno je da će zatvoriti veleprodaju i maloprodaju u Hrvatskoj, ali nisu naveli razloge odlaska.

Kompanija Nike predstavila patike koje se same pertlaju

​Budućnost mobilnosti profesionalnih košarkaša dobila je pojačanje u obliku pametnih patika koje se samostalno pertlaju, te tako utiču na neometano kretanje igrača.

Modrić dobio pozamašan bonus za Zlatnu loptu

Luka Modrić u ponedjeljak je dobio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg fudbalera svijeta. Veznjak Reala je u izboru novinara iz cijelog svijeta uvjerljivo slavio ispred Kristijana Ronalda i Antoana Grizmana.

Dionice Nikea uzletjele do rekorda

Iako je podigla javnost na noge, zbog Nikeove nove reklame američka je kompanija dostigla rekordnu cijenu dionica, piše Fortune.

Nove Nike Air Jordan sa Swarovski kristalima

Patike Nike Air Jordan imaju obožavaoce širom svijeta.

Prva teniserka svijeta bez sponzora, sama kupuje opremu

Simona Halep posljednjih godina vazi za jednu od najboljih igračica svijeta, a u subotu će igrati za svoj prvi Gren Slem trofej, međutim ni to nije bilo dovoljno da joj kompanija "Adidas" produži ugovor.

Najčitanije