Niki Lauda

Više hiljada građana oprostilo se od Laude

Više hiljada građana i brojne poznate ličnosti oprostile su se danas u Beču od nedavno preminulog bivšeg svjetskog šampiona Formule 1 Nikija Laude.

Navijači se opraštaju od Nikija Laude

BEČ - Stotine navijača čekaju danas u redu da bi odali počast legendi automobilskog sporta Nikiju Laudi u Katedrali Svetog Stefana u njegovom rodnom Beču.

Novosadski hirurg koji je liječio Laudu: Lice mu nije bilo važno, jurio je za titulom

Niki Lauda bio je neobičan, ali disciplinovan pacijent, čovjek nevjerovatnog karaktera i prava sila života, kaže u intervjuu za Tanjug doktor Dimitrije Panfilov, estetski hirurg iz Novog Sada, koji je nakon nesreće na stazi Nirburgring 1976. godine sa timom ljekara operisao nedavno preminulog, slavnog vozača Formule 1.

Život Nikija Laude: Umalo živ izgorio, odrekao se porodice zbog Formule

Andreas Nikolaus "Niki" Lauda, trostruki šampion svijeta u Formuli 1, preminuo je u 71. godini života. Bio je legenda auto-moto sporta, biznismen, čovjek koji posjeduje avio kompaniju, stručni konsultant na raznim televizijskim stanicama, vlasnik 10% F1 tima Mercedesa, otac, djed, idol, heroj... Jednostavno Niki Lauda.

Smrt Laude zasjenila pad austrijske vlade

Pad austrijske vlade zbog velike afere posljednjih dana jedna je od glavnih tema u Evropi, dok se u Austriji, naravno, razgovara i piše "samo" o tome. Ali na jedan dan u toj državi je čak i toliko velika kriza pala u drugi plan. Odnosno, tamo ju je bacio drugi događaj.

Preminuo Niki Lauda

Trostruki šampion formule 1 Niki Lauda preminuo je juče u 70. godini, saopštila je njegova porodica.

Lauda opet u bolnici

Legendarni vozač Formule 1 Niki Lauda ponovo je primljen u bolnicu, zbog komplikacija na plućima.

Niki Lauda otpušten iz bolnice nakon transplantacije pluća

Trostruki prvak Formule 1, Niki Lauda, u srijedu je napustio Opštu bolnicu u Beču oko dva i po mjeseca nakon što je podvrgnut hitnoj transplantaciji pluća, navodi bolnica u saopštenju.

Niki Lauda stabilno nakon operacije

Legenda Formule 1 Niki Lauda u stabilnom je stanju nakon što mu je obavljena transpantacija pluća.

Niki Laudi spašen život transplatacijom pluća

BEČ - Legendi Formule 1 iz Austrije Niki Laudi spašen je život transplatacijom pluća.

Najčitanije