Nikol Kidman

"Sjevernjak" u bh. kinima: Vikinški svijet prikazan kroz sirovu emociju i magiju

Američki epski istorijski film režisera Roberta Egersa "Sjevernjak", originalnog naziva "The Northman", od 14. aprila je na repertoaru bh. bioskopa, a sirovu emociju, magiju, ali i surovost vikinškog svijeta, po scenariju i u režiji Roberta Egersa, oživjeli su neki od najboljih glumaca današnjice.

Istina iza reakcije Nikol Kidman na dodjeli Oskara

Rođen je novi mim… Istinski poznavaoci oblasti znaju kada će fotografija postati viralna i prerasti u mim, pogotovo ako izražava zajedničku emociju, još više ako je smiješna, a posebno ukoliko prikazuje poznatu ličnost. Dakle, kada je na društvenim mrežama osvanula fotografija zapanjene Nikol Kidman širom otvorenih usta, na dodjeli Oskara, presuda je stigla odmah.

Pogledajte reakciju Nikol Kidman na šamar Vila Smita na dodjeli Oskara

Na 94. dodjeli Oskara Vil Smit je ošamario voditelja Krisa Roka, o čemu se ne prestaje pričati. Rok se našalio na račun obrijane glave Džejde Pinket Smit.

Ovo je kćerka Nikol Kidman i Toma Kruza

Izabela Bela Kidman Kruz, prvo dijete Toma Kruza i Nikol Kidman, ne voli da se eksponira, pa njene fotografije rijetko kad možemo da vidimo.

Nikol Kidman zbog zdravstvenog problema odustala od važnog događaja

Nikol Kidman je u ponedjeljak bila primjetno odsutna sa godišnjeg ručka nominovanih za nagradu Oskar.

Nikol Kidman prošetala crvenim tepihom s suprugom

Nikol Kidman je istakla svoju vitku figuru elegantnom, crnom, baršunastom haljinom sa mašnom na kragni, koja naglašava pravi šik starog Holivuda.

Nikol Kidman pozirala kao tinejdžerka

Pored Idrisa Elbe, Penelope Kruz, Kristen Stjuart, Benedikta Kamberbarča, Simua Liu, Endrjua Garfilda i Mikaela Hae Rodrigez za tradicionalno godišnje holivudsko izdanje magazina "Vanity Faira" pozirala je i Nikol Kidman.

Nikol Kidman i Kit Urban nisu završili srednju školu

Glumica Nikol Kidman priznala je, doduše slučajno, u razgovoru sa radijskim voditeljem Kajlom Sandilandsom, da ni ona ni njen suprug Kit Urban nisu završili srednju školu.

Nikol Kidman ostaje u Australiji kako bi bila uz bolesnu majku

Nikol Kidman otkrila je razlog zašto se trenutno nalazi u Australiji i to na neodređeno vrijeme.

Nikol Kidman negira korekcije: "Nosim kremu za sunčanje"

Glumica Nikol Kidman progovorila je o najgorem scenariju koji jedan holivudski glumac može da iskusi, posebno žene.

Nikol Kidman o depresiji zbog razvoda sa Tom Kruzom

Glumačka diva Nikol Kidman otkrila je kako je patila od depresije dok je snimala film "Sati" u kojem je tumačila ulogu britanske književnice Virdžinije Vulf za šta je nagrađena i Oskarom.

Nikol Kidman oživjela stari glamur Holivuda

Glumici Nikol Kidman i Havier Bardem prisustvovali su premijeri filma "Being the Ricardos" u Los Anđelesu, a omiljena diva je svojim odjevnim izborom oživjela stari glamur Holivuda.

Nikol Kidman pokazala kako izgleda njena prirodna kosa

Poznati bračnini par Nikol Kidman i Kit Urban mogu da se pohvale 13-godišnjim bračnim stažom, a čini se da su i dalje zaljubljeni kao prvog dana.

Nikol Kidman se izobličila od botoksa, sad koristi pileću mast

Glumici Nikol Kidman godinama se zamjera da pretjeruje s vještačkim uljepšavanjem lica. Često je na listi poznatih ličnosti koje su se izobličile od botoksa i korekcija, iako ona to ne priznaje i ne potvrđuje javno.

Tom Kruz zabranio Nikol Kidman da prisustvuje vjenčanju njihovog sina

Holivudski glumac Tom Kruz (56) zabranio je svojoj bivšoj ženi i koleginici Nikol Kidman (51) da prisustvuje vjenčanju njihovog usvojenog sina Konora (24), prenose svjetski mediji.

Najčitanije