Nikola

Oženio se Nikola Jokić

Slavni košarkaš Nikola Jokić od 2013. godine je u vezi sa Natalijom Maćešić, a od danas su zvanično supružnici.

Cvijanović: Cilj da neuspješnu lokalnu vlast zamijenimo uspješnom

KOSTAJNICA - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović prisustvovala je danas u Kostajnici potpisivanju koalicionog sporazuma opštinskih odbora SNSD-a, Ujedinjene Srpske, NDP-a i SDA kojim su ove stranke dale podršku kandidatu SNSD-a za načelnika opštine Nikoli Janjetoviću.

Sarkozi optužen za zločinačko udruživanje: Gadafi mu finansirao kampanju?

Bivši predsjednik Francuske Nikola Sarkozi optužen je za "zločinačko udruživanje" u okviru istrage zbog sumnji da je nekadašnji libijski lider Muamer el Gadafi finansirao njegovu predizbornu kampanju 2007. godine, prenosi televizija BFMTV.

"Jokiću majka spakuje sendviče za ceo dan, on ih pojede za 40 minuta"

Interesantna anegdota iz života Nikole Jokića.

Špirić u Drvaru, doneseni zaključci za poboljšanje položaja Srba povratnika

DRVAR - U Drvaru je danas na sastanku predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Nikole Špirića sa načelnicima zapadnokrajiških opština, gdje Srbi čine većinu povratničkog stanovništva, doneseno nekoliko zaključaka koji se odnose na poboljšanje položaja Srba povratnika u Federaciju BiH (FBiH).

U SC "Nikola Tesla" dva studenta zaražena virusom korona

BANJALUKA - U Studentskom centru "Nikola Tesla" imamo dva studenta zaražena virusom korona, rekao je Dragoslav Topić, direktor Studentskog centra.

Kandidati za načelnika Bosanskog Petrovca zaratili na Facebooku

BOSANSKI PETROVAC - Dejan Prošić, načelnik opštine Bosanski Petrovac, koji u dresu DNS-a juri novi mandat na toj funkciji, te njegov protivkandidat, SNSD-ov Nikola Grbić, koplja su ukrstili na Facebooku.

Elektro škola u Banjaluci bogatija za STEM laboratoriju

Elektrotehnička škola "Nikola Tesla" u okviru projekta UNDP-a "Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta" od početka nove školske godine bogatija je za STEM laboratoriju, koja će omogućiti nastavnicima i učenicima bolje uslove za rad.

Gruevski u odsustvu dobio još godinu i po zatvora

SKOPLJE - Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski dobio je još godinu i po dana zatvora za krivično djelo nasilje u opštini Centrar, prenose makedonski mediji.

Milojević u svom prvom grend slem meču bolji od Krajinovića

Teniser Nikola Milojević pobijedio je Filipa Krajinovića u srpskom okršaju na startu Rolan Garosa i ostvario prvi grend slem trijumf u karijeri.

Najčitanije