Nikola Špirić

Špirić: Bošnjačke stranke bi se udružile i sa đavolom da oduzmu prava Srbima

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je Srni da primjer Bosnasko-podrinjskog kantona kod izbora delegata za Dom naroda Federacije BiH /FBiH/ jasno potvrđuje da će se bošnjačke, bosanske i sve druge stranke udružiti s crnim đavolom samo da oduzmu mjesto i prava Srbima.

Špirić: Dodik pokazao da vodi ozbiljnu i odgovornu politiku

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a, Nikola Špirić, izjavio je Srni da su zvižduci sa tribina stadiona "Asim Ferhatović Hase" u Sarajevu tokom svečane ceremonije otvaranja Evropskog omladinskog olimpijskog festivala - EJOF 2019. posljednje upozorenje za očuvanje mogućnosti zajedničkog života u BiH.

Špirić: Izgleda da samo migranti ovakvu BiH doživljavaju svojom

SARAJEVO - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić ocijenio je u izjavi Srni da Savjet ministara uživa u svom tehničkom mandatu i koči sve procese, te bi se vrlo lako moglo desiti da u EU prije stignu migranti iz BiH nego odgovori na upitnik koji se navodno pripremaju.

Špirić: U BiH je sve stalo, samo se migranti kreću

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić rekao je da je u BiH sve stalo, samo se još migranti kreću i da to jedino vidi Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske.

Špirić: Stranci mirno posmatraju sunovrat BiH

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je danas da se stanje u Federaciji BiH svakim danom sve više dramatizuje, a predstavnici međunarodne zajednice mirno posmatraju sunovrat BiH i pokušaj urušavaja Republike Srpske koja je talac federalnih razmirica.

Špirić: Da li BiH postaje zarobljenik neriješenih odnosa u FBiH?

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je danas da pregovori o sprovođenju izbornih rezultata u BiH moraju početi odmah, uz traženje zajedničkog sadržioca koji nudi Dejtonski mirovni sporazum.

Špirić: Erdoan nije opunomoćen da mijenja Dejtonski sporazum

BANJALUKA- Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je Srni da nikome nije poznato šta je turski predsjednik Redžep Taip Erdoan dobio u amanet od Alije Izetbegovića, ali siguran je da nije opunomoćen da mijenja Dejtonski mirovni sporazum, Izborni zakon ili domaće zakonodavstvo.

Špirić: Problem praznici u Srpskoj, a ne zastoj u formiranju vlasti

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić rekao je da međunarodnoj zajednici i strankama sa sjedištem u Sarajevu veći problem predstavljaju praznici u Republici Srpskoj nego zastoj u formiranju vlasti koji vodi u blokadu evropskog puta.

Špirić: Svaki Srbin u FBiH biće izložen golgoti zbog naklonosti Srpskoj

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je danas da ne postoji Srbin u Federaciji BiH (FBiH) koji neće biti osuđen ili izložen golgoti ukoliko samo jednom iznese stav koji izražava njegova nacionalna osjećanja, a posebno naklonost prema Republici Srpskoj.

Špirić: Oni koji se zaklinju u državu i patriotizam vode BiH u neizvjesnost

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je danas da formiranje vlasti na nivou BiH nema alternativu i da ono mora biti praćeno dogovorom i kompromisom utemeljenim na izbornom rezultatu.

Najčitanije