Nikola Špirić

Šprić: BiH će završiti u ćorsokaku ako se ne formira vlast

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je da će BiH završiti u ćorsokaku i slijepoj ulici koja ne vodi nikud, a posebno ne na evropski put, ukoliko konačno ne bude formirana vlast i ako se ne počne sama baviti svojom sudbinom.

Špirić: Izbjegavanje primjene Sporazuma vodi u još dublju agoniju

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je da izbjegavanje primjene Sporazuma o formiranju Savjeta ministara na nivou institucija BiH, koji su postigli lideri SNSD-a Milorad Dodik, SDA Bakir Izetbegović i HDZ-a BiH Dragan Čović, uvlači BiH u još dublju agoniju i još veći ćorsokak.

Špirić: Godine stagnacije RS rezultat beščašća proteklih srpskih mandata u Savjetu ministara

ISTOČNO SARAJEVO - Gotovo pet godina satanizacije Republike Srpske, njenih institucija i istaknutih pojedinaca rezultat je beščašća proteklog mandata srpskih ministara u Savjetu ministara, ocijenio je potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić.

Špirić: BIH zahvatila dva razarajuća talasa, Savjet ministara dijeli plijen

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić upozorio je danas da su BiH zahvatila dva snažna procesa - migrantski i emigrantski, koji imaju ogromnu razarajuću moć po ekonomiju, ali da to ne zanima Savjet ministara u tehničkom mandatu.

Špirić: Majstori hibridnih sistema bruse se upravo u BiH

SARAJEVO - Savjet ministara u tehničkom mandatu, u kome sjedi više aktuelnih poslanika nego ministara i gdje predsjedavajući rukovodi jednim domom Parlamentarne skupštine BiH, jasno pokazuje kako se razgrađuje demokratski sistem, izjavio je Srni zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda parlamenta BiH Nikola Špirić.

Špirić: Vlasti na nivou BiH više stalo do evropskih para nego do migranata

BANJALUKA - Potpredsjednikm SNSD-a Nikola Špirić izjavio je danas Srni da vlast na nivou BiH u tehničkom mandatu nikada nije imala jasan odnos prema migrantskoj krizi i da joj je više stalo do evropskih para nego do migranata.

Špirić: Zvizdić želi da na kredit uvede BiH u EU

BANJALUKA - Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda parlamenta BiH Nikola Špirić smatra da se predsjedavajući Savjeta ministara u tehničkom mandatu Denis Zvizdić izmorio do te mjere da ne zna ni zvanične podatke institucija na čijem je čelu u vezi sa brojem osoba koje su platu primile iz budžeta institucija BiH.

Radmanović i Špirić u Moskvi razgovarali sa Anatolievnom

MOSKVA/BANJALUKA - Zamjenik predsjedavajuće Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Nebojša Radmanović i zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda PSBiH Nikola Špirić susreli su se danas u Moskvi, na marginama Drugog međunarodnog foruma o razvoju parlamentarizma, sa zamjenicom predsjednika Državne Dume Ruske Federacije Irinom Iarovaiaom Anatolievnom.

Špirić: Bošnjaci pokušavaju da izgrade neustavni koncept jedan čovjek - jedan glas

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je večeras da bošnjački političari ne žele da bude formirana vlast na nivou BiH i da je na sceni pokušaj izgradnje vandejtonskog i vanustavnog koncepta jedan čovjek-jedan glas, na šta ne pristaju dva konstitutivna naroda.

Špirić i Radmanović sa ministrom inostranih poslova Norveške

SARAJEVO - Zamjenici predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić i Doma naroda Nebojša Radmanović danas su informisali ministra inostranih poslova Norveške Ine Eriksen Soreide da još nije formirana vlast na nivou BiH i da to koči evropski put BiH.

Najčitanije