Nikola Špirić

Špirić: Očekujem ažurirane podatke nadležnih institucija o migrantima

SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić očekuje da će nadležne institucije uskoro pripremiti ažurirane podatke o stanju migrantske krize u BiH da bi bio ispoštovan zaključak o održavanju plenarne sjednice o ovoj temi.

Špirić: Delegati SNSD glasanjem štite interese RS od "Adilove grupe"

SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić rekao je da SNSD u Domu naroda brani stavove institucija Republike Srpske, te da ih ti stavovi obavezuju na koji će način glasati.

Špirić: Srbi u Livanjskom kantonu neće biti zaboravljeni

​SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupšine BiH Nikola Špirić poručio je da Srbi u Livanjskom kantonu nikada neće biti zaboravljeni od vlasti Republike Srpske niti od predstavnika ovog entiteta u institucijama BiH.

Špirić: "Virus nepovjerenja" u BiH je pogubniji od korona virusa

SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda parlamenta BiH Nikola Špirić izjavio je Srni da odsustvo dijaloga i minimuma političke volje da se rješavaju važna otvorena pitanja vode BiH u destabilizaciju i kolaps.

Špirić: Politika SDS-a i PDP-a podanička i izdajnička

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je večeras da je politika SDS-a i PDP-a podanička i politika očajnika koja uvijek obezbijedi izdaju vitalnih interesa Republike Srpske.

Špirić odgovorio Bećiroviću: U ovom Domu se i Srbi pitaju

SARAJEVO - Nikola Špirić, zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda BiH kazao je da dok je ovog Kluba u Domu Milorad Dodik neće biti tačka dnevnog reda.

Špirić pozvao Srbe da tuže one koji im zabranjuju da praznuju 9. januar

BANJALUKA - Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić naglasio je da Srbi zaposleni u zajedničkim institucijama BiH mogu slobodno da praznuju sve praznike u skladu sa Zakonom o praznicima Republike Srpske, te pozvao sve kojima se odbije od plate da se pobune i ne dozvole takvu vrstu vanzakonske presije.

“Dobrim političkim odnosima do unapređenja ekonomske saradnje”

SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda parlamenta BiH Nikola Špirić i ambasador Norveške u BiH Guri Rusten izrazili su uvjerenje da će se dobri politički odnosi dvije zemlje nastaviti i da će pozitivno djelovati na unapređenje ekonomske saradnje.

Špirić: SNSD mogu usloviti samo birači

SARAJEVO - Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) može biti uslovljen samo voljom birača u Republici Srpskoj, ističe potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić.

Špirić: Zapošljavanje u tehničkom mandatu dokaz da se ne želi nova vlast

​SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić ocijenio je da je malo iskrenih i ozbiljnih u namjeri da formiraju novu izvršnu vlast što potvrđuje i raspisivanje konkursa za zapošljavanje najmanje 100 ljudi u zatvoru u Vojkovićima.

Najčitanije