Nikola Špirić

Špirić: Kunem se pred Bogom i narodom da nisam umiješan u korupciju

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a u Parlamentarnoj skupštini BiH Nikola Špirić izjavio je danas da navodi da postoje čvrsti dokazi da je on umiješan u korupciju, zbog čega ga je američka administracija stavila na "crnu listu", predstavljaju laž, spin, podmetanje i političku ucjenu.

Špirić: Uvođenje sankcija imalo za cilj da se Srbi pokažu kao neprijatelji EU

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nikola Špirić rekao je Srni da se teško oteti utisku da je uvođenje sankcija njemu i članovima njegove porodice imalo za cilj i da se Srbi prikažu kao zakleti neprijatelji EU, a drugi narodi, poslušni pojedinci i pijuni iz srpskog naroda predvodnicima prema Zapadu.

Mektić: Ne radujemo se sankcijama za bilo koga u RS

SARAJEVO - Dragan Mektić, ministar bezbjednosti BiH rekao je danas da se ne raduje sankcijama za bilo koga u RS.

Ambasada SAD-a: Postoje informacije da je Špirić bio uključen u javnu korupciju

SARAJEVO - Državni sekretar SAD Majkl Pompeo i Ministarstvo inostranih poslova SAD posjeduju vjerodostojne informacije da je potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić bio uključen u javnu korupciju i ostvario korist od iste, uključujući ostvarivanje nepropisne koristi tokom obavljanja javnih funkcija i ometanje javnih procesa tokom svog mandata kao člana Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, saopšteno je iz Kancelarije za odnose sa javnošću Ambasade SAD-a.

Dodik: Pompeo potpisao odluku o sankcijama, a ne zna ko je Špirić

BANJALUKA – Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske i SNSD-a, tvrdi da je nevjerovatno da su Sjedinjene Američke Države (SAD) uvele sankcije poslaniku njegove stranke u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nikoli Špiriću, koji je u opoziciji te da američki državni sekretar Majk Pompeo koji je potpisao tu odluku i ne zna ko je Špirić.

Špirić: Uvođenje sankcija ima potpis i srpskih predstavnika koji su vlast na nivou BiH

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nikola Špirić rekao je da kao iskusan političar može da shvati da se nekom ne dopadaju njegovi politički stavovi i da mu zbog toga uvode sankcij, ali da je politička šizofrenija, a ne demokratija, da ga neko u 21. vijeku ucjenjuje preko članova porodice, supruge i djece.

Špirić: Sankcije očajnički potez odlazeće ambasadorke Morin Kormak

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nikola Špirić izjavio je Srni da je potpuno jasno da je uvođenje sankcija njemu i članovima njegove porodice frustracija odlazeće ambasadorke SAD u BiH Morin Kormak koja je 28 dana pred izbore "povukla posljednji potez očajnika da pomogne svojim marionetskim poslušnicima sa sarajevske sećije, Savezu za promjene".

Dodik: Flagrantno miješanje Kormakove u izbore u BiH

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je Srni da je veoma zabrinjavajuće da se samo 28 dana prije održavanja izbora američka ambasadorka u BiH Morin Kormak ovako flagrantno umiješa u političke procese i izbore u BiH.

SAD: Sankcije Špiriću i njegovoj porodici zbog korupcije

VAŠINGTON - Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić stavljen je na "crnu listu" Sjedinjenih Američkih Država, saopšteno je iz Stejt Departmenta.

Špirić: Crnadak i Ivanić na RS gledaju isto kao Pacoli

SARAJEVO - Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nikola Špirić smatra da ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Igor Crnadak i član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić jednako gledaju na Republiku Srpsku kao samozvani ministar inostranih poslova lažne države Kosovo Bedžet Pacoli.

Najčitanije