Nikola Grbić

Grbić za "Nezavisne": Bh. vozači bez problema u Italiji

BANJALUKA - Vozači iz BiH koji su u proteklih dana odvezli robu u Italiji nisu ugroženi i situacija nije alarmantna, potvrdio je za "Nezavisne" Nikola Grbić, predsjednik Udruženja prevoznika za unutrašnji i međunarodni transport Republike Srpske.

Grbić nije više selektor odbojkaša Srbije

Legendarni odbojkaš Nikola Grbić nije više selektor reprezentacije Srbije.

Grbić: 4.000 vozača iz Srpske u zemljama EU

GRADIŠKA - Predsjednik Udruženja prevoznika za unutrašnji i međunarodni transport Republike Srpske Nikola Grbić rekao je danas povodom 15. januara - Dana vozača i auto-mehaničara, da je položaj auto-prevoznika i vozača u Srpskoj i BiH iz godine u godinu sve teži, te da je lani oko 4.000 vozača iz Srpske otišlo u zemlje EU.

Nikola Grbić smijenio cijeli stručni štab

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić ovog ponedjeljka je došao u Beograd, gdje je smijenio kompletan stručni štab nacionalnog tima.

Grbić: Momci su zaslužili medalju

Selektor srpskih odbojkaša Nikola Grbić rekao je da je četvrto mjesto na svijetu svojevrstan uspjeh, ali da je njegova ekipa zalaganjem i borbom zaslužila medalju.

Grbić: Nadam se meču protiv Poljaka za medalju

Selektor odbojkaša Srbije Nikola Grbić zadovoljan je plasmanom u polufinale Svjetskog prvenstva, uprkos tome što je ekipa do plasmana među četiri najbolje stigla nakon drugog maksimalnog poraza od Poljske na turniru.

Privredna zajednica u RS protiv skupljeg vozačkog ispita: Kamione neće imati ko da vozi

BANJALUKA - Privredna komora Republike Srpske, odnosno Udruženje saobraćaja i veza poručilo je da će se povećanje cijene vozačkih ispita, a koje je predviđeno Pravilnikom o osposobljavanju vozača motornih vozila, izuzetno negativno odraziti na oblast saobraćaja i transporta, koja i bez toga "vapi" za profesionalnim vozačima.

Najčitanije