Nikola Kojo

Nikola Kojo najavio povratak "Žikine dinastije"

Glumačka legenda Nikola Kojo obradovao je fanove objavom fotografije na kojoj je zajedno s ekipom najavio povratak kultnog filmskog serijala "Žikina dinastija".

Nikola Kojo napušta Srbiju?

Istaknuti dramski umjetnik, Nikola Kojo (52) još prošle godine pričao je o tome da ne planira da provede ostatak života u Srbiji, kao ni da mu ovdje odrastaju djeca, a sad je navodno, prenosi magazin "Gloria", podnio zahtjev za useljenje u Sloveniju.

Nikola Kojo o zabrani izvođenja pasa poslije 17 časova

Glumac Nikola Kojo oglasio se povodom zabrane izvođenja kućnih ljubimaca poslije 17 sati tokom policijskog časa koji je donesen u Srbiji. Na svom Instagram profile postavio je sliku svog ljubimca te naopisao:

Nikola Kojo završio u bolnici

Nikola Kojo završio je u bolnici u Zagrebu pošto se na snimanju okliznuo i pao na oboreno drvo.

Nikola Kojo u filmu "Jahači" Dominika Menceja

​Snimanje filma "Jahači", debitantskog ostvarenja reditelja Dominika Menceja, a prema scenariju Borisa Grgurovića počelo je prije dva dana u Hrvatskoj, saopštili su iz Filsmkog centra Srbije.

Kojo i Biković u filmu Borisa Malagurskog

Glumci Nikola Kojo i Miloš Biković igraju u novom filmu Borisa Malagurskog, nazvanom "Lajkuj me milion puta".

Nebojša Glogovac dobitnik glavne nagrade 'Filmskih susreta' u Nišu

"Filmski susreti" u Nišu završeni su sinoć uručenjem nagrada, a najznačajniju Gran-pri "Naisa" dobio je glumac Nebojša Glogovac za ulogu profesora Vjeka Kralja u filmu "Ustav Republike Hrvatske".

Najčitanije