Nikola Tesla

Počinje useljavanje studenta u drugi paviljon SC "Nikola Tesla"

BANJALUKA - Useljavanje studenta u drugi paviljon SC "Nikola Tesla" u Banjaluci počeće danas u 15 časova, potvrdio je za "Nezavisne" Dragoslav Topić, v. d. direktor Studentskog doma.

Grabar-Kitarović: Hrvatska - to su Modrić, ali i Tesla, Rimac i Marko Polo

BERLIN - Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na kongresu je privrednika u Berlinu izjavila da je Hrvatska lijepa zemlja, koja ima problema, poput birokratije i privrednih problema, ali da je treba posmatrati samo kroz prirodne ljepote, već i kroz talentovane ljude.

Na beogradskom aerodromu podignuta najveća srpska zastava

BEOGRAD - Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" danas je podignuta najveća državna zastava Srbije, veličine 72 metra kvadratna.

Stanivuković i grupa studenata protestvovali ispred SC "Nikola Tesla"

BANJALUKA - Zbog kašnjenja useljavanja studenata u drugi paviljon SC "Nikola Tesla" grupa studenata okupila se danas ispred doma, predvođena Draškom Stanivuković, novoizabranim poslanikom PDP-a u NS RS.

Drugi paviljon "Nikole Tesle" do kraja sedmice na raspolaganju studentima

BANJALUKA - Drugi paviljon banjalučkog Studentskog centra "Nikola Tesla" do kraja sedmice konačno bi trebao biti na raspolaganju studentima.

Tesla i Sidis prvi na listi najpametnijih ljudi ikada

BEOGRAD - Ne listi deset ličnosti sa najvećim koeficijentom inteligencije (IQ) ikada zabilježenim, prvo mjesto dijele Vilijam Sidis koji je sa devet godina postao student Harvarda i srpski pronalazač zahvaljujući kojem je svijet zakoračio u doba modernizacije, Nikola Tesla.

Beogradski aerodrom oborio još jedan rekord

BEOGRAD - Beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" oborio je danas još jedan rekord - petomilionitog putnika na odlaznom letu Er Srbije mjesec dana ranije nego prošle godine.

Dragoslav Topić još nije obaviješten da je novi direktor SC "Nikola Tesla"

BANJALUKA - Vlada RS u prošli četvrtak je imenovala Dragoslava Topića za v.d. direktora Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci, potvrdili su iz Ministarstva prosvjete i kulture RS, međutim Topić je za "Nezavisne" kazao da se on trenutno nalazi na poziciji savjetnika generalnog direktora "Lutrije RS".

"Nikola Tesla" dobio novog šefa

BANJALUKA - Vlada RS juče je Dragoslava Topića imenovala za direktora Studentskog centra "Nikola Tesla" Banjaluka, potvrđeno je juče "Nezavisnim".

Dobit aerodroma "Nikola Tesla" do sada 23,47 miliona evra

BEOGRAD - Beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" je od početka godine do danas ostvario neto dobit od 2,77 milijardi dinara /23,47 miliona evra/, što je za 3,1 odsto više u odnosu na isti period prošle godine.

Najčitanije