Nikola Tesla

"Vensi" preuzeo aerodrom "Nikola Tesla"

BEOGRAD - "Početak rada kompanije Vensi, 'Vensi erports Srbija', na beogradskom aerodromu veliki je i važan dan, za Aerodrom 'Nikola Tesla' i za Srbiju, jer je to partnerstvo prva koncesija u istoriji naše zemlje", poručila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić.

Počelo useljavanje studenta u prvi paviljon SC "Nikola Tesla"

BANJALUKA - Nakon sanacije paviljona jedan, Studentskog centra "Nikola Tesla" danas je počelo useljenje za 350 studenata bajalučkog univerziteta u obnovljene prostorije.

Izložba o Tesli od sutra u Japanu

Izložba o Nikoli Tesli koja prezentuje najvažnije segmente iz života genijalnog izumitelja, njegove ideje i doprinose savremenoj civilizaciji i budućim generacijama biće otvorena sutra u Japanu.

Rajčević: Povećanje studentskog standarda primarni cilj

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević izrazio je zadovoljstvo što su u predviđenom roku okončani radovi na sanaciji Paviljona jedan Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci, te istakao da je to pokazatelj da je jedan od prioriteta Vlade povećanje studentskog standarda.

Francuzi preuzeli upravljanje beogradskim aerodromom

BEOGRAD - Francuska kompanija Vansi erports preuzela je noćas u ponoć upravljanje aerodromom "Nikola Tesla" u Beogradu.

"Vansi" uplatio 501 milion evra i preuzeo beogradski aerodrom

​BEOGRAD - Francuska kompanija Vansi erports uplatila je danas jednokratnu koncesionu naknadu od 501 miliona evra za aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, izjavio je ministar finansija Siniša Mali.

Na beogradskom aerodromu uskoro samostalno čekiranje putnika i prtljaga

BEOGRAD - Na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu uskoro će biti omogućeno samostalno čekiranje putnika i prtljaga, s potpunom automatizacijom "od dolaska na aerodrom do ulaska u avion", rečeno je danas na prvoj Konferenciji o bezbjednosti aerodroma (ASCE) u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi.

Uvećan promet i prihod na aerodromu "Nikola Tesla"

BEOGRAD -- Broj putnika u novembru na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" bio je šest odsto veći, a broj polijetanja i slijetanja za pet odsto veći u odnosu na novembar 2017.

Brucošima besplatno stanovanje dva mjeseca u SC "Nikola Tesla"

BANJALUKA - Iako su okupljeni studenti ispred paviljona u Banjaluci tražili da budu oslobođeni plaćanja smještaja deset mjeseci ili dva mjeseca sa hranom, Upravni odbor SC "Nikola Tesla" istakao je u petak da su donijeli odluku da brucoši budu dva mjeseca oslobođeni plaćanja smještaja, ali bez hrane.

Brucoši traže da im se vrati po 125 KM

BANJALUKA - Tražimo da se brucošima, za njih 87 koji su dobili smještaj u drugom paviljonu Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci, a nisu useljeni početkom nove akademske godine, izvrši povrat novaca u visini od 125 KM, kazao je Ljubiša Karlica, predsjednik Skupštine studenata SC, i dodao da će taj zahtjev sutra uputiti Ministarstvu prosvjete i kulture RS.

Najčitanije