Nikola Tesla

Aerodrom "Nikola Tesla" otvoren za saobraćaj

BEOGRAD - Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" ponovo je otvoren za polijetanje i slijetanje aviona nakon što je sa piste uklonjen avion "boing 737-800" egipatske kompanije "Egiyptair".

Haos na beogradskom aerodromu, avion blokirao sve

Zbog aviona egipatske avio- kompanije koji je, za sada iz nepoznatih razloga, ostao na pisti, slijetanja i polijetanja s beogradskog aerodroma su onemogućena.

U novim sobama paviljona SC "Nikola Tesla" nove cijene?

BANJALUKA - Moguće ja da će doći do poskupljenja studentskog smještaja u Studentskom centru "Nikola Tesla" u Banjaluci nakon renoviranja prvog i drugog paviljona, rekao je juče za "Nezavisne" Zoran Babić, direktor ovog centra, koji kaže da će konačnu odluku o tome dati Upravni odbor nakon niza konsultacija.

Jagma za akcijama Aerodroma "Nikola Tesla"

BEOGRAD - Na domaćem tržištu akcija je prvog dana u ovoj trgovačkoj nedjelji vladala jagma investitora za akcijama Aerodroma "Nikola Tesla", dok su BELEX indeksi zabilježili oštar pad u "crveno".

Preminuo Vilijam Bil Terbo najbliži rođak Nikole Tesle

NJU DŽERZI - Najbliži, do sada, živi rođak Nikole Tesle, Vilijam Bil Terbo, preminuo je 14. avgusta u svojoj kući u Nju Džerziju, u svojoj 89 godini, saznaje Tanjug iz izvora bliskih porodici.

Završetak obnove paviljona do početka akademske godine

BANJALUKA - Radovi na obnovi paviljona "jedan" i "dva" Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci trebalo bi da budu završeni do početka akademske godine u oktobru, rekao je danas ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Dane Malešević.

"Nikola Tesla" srušio rekord i prije roka

BEOGRAD -- Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" je u jutarnjim časovima, uslužio svog tromilionitog putnika, što je osam dana ranije nego prošle godine.

Avion vanredno sletio u Beograd, putnici pozlilo

BEOGRAD - Avion tipa Erbas A320 avio-kompanije Freebird Airlines, koji je saobraćao na liniji Brisel - Izmir, sa 179 putnika i sedam članova posade je u 19.25 časova vanredno sletio na Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd, zbog putnice kojoj je pozlilo.

Zanimljivosti koje možda niste znali o Nikoli Tesli

Nikola Tesla poznat je po brojnim izumima bez kojih moderni svijet ne bi bio ovakav kakav jeste. Zapitajte se da li znate baš sve o njemu? Za početak, rođen je 10. jula 1856. godine.

Vanredno slijetanje na "Teslu", putniku pozlilo

BEOGRAD - Avion kompanije "Lufthansa German Airlines" sa 125 putnika i šest članova posade, koji je saobraćao na liniji Minhen - Sofija, vanredno je danas sletio na Aerodrom Nikola Tesla Beograd zbog putnika kojem je pozlilo.

Najčitanije