Nikola Tesla

Policajac kažnjen zbog smještanja zdravih građana među zaražene

BANJALUKA - Nakon što je šest građana, umjesto u tadašnji karantin u Srednjoškolskom domu u Banjaluci, greškom prebačeno u Studentski centar "Nikola Tesla", gdje su, inače, bili smješteni pacijenti zaraženi novim virusom korona, jednom policajcu je izrečena novčana kazna.

Montenegro erlajns čeka dozvolu za obnovu letova za Beograd

Crnogorska avio-kompanija Montenegro erlajns saopštila je danas da za sada nema povratnu informaciju kada će avioni nacionalnog avio-prevoznika moći ponovo da slijeću na aerodrom u Beogradu, jer je to odluka vazduhoplovnih vlasti Srbije.

Wizz Air od jula iz Beograda leti na devet novih destinacija

Niskotarifna avio-kompanija Wizz Air od sredine jula uspostavlja devet novih linija iz Beograda i letjeće do Hamburga, Brisela, Barselone, Kelna, Milana, Turka, Lisabona, Fridrihshafena i Osla, saopštio je danas u Beogradu izvršni direktor te kompanije Jozef Varadi.

Nikola protiv Tesle

Kompanija "Nikola", proizvođač električnih vozila, ozbiljno prijeti da ugrozi kompaniju "Tesla". Stručnjaci procjenjuju da vrijednost "Nikole" parira vrijednosti etablirane kompanije "Ford".

Biković želi da Novak glumi Teslu u dvomilionskom projektu

Glumac Miloš Biković u posljednje vrijeme razvija nekoliko poslovnih poduhvata. Ne samo da otvara studio za animaciju u saradnji sa italijanskim kolegom, producentom Andreom Iervolinom, nego je najavio čak sedam velikih projekata koji će se realizovati u ovom studiju.

Topić: Studentima nije ograničeno kretanje

BANJALUKA - Direktor Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci Dragoslav Topić izjavio je da studentima nije ograničena sloboda kretanja u objektima ove ustanove, niti je zatvaraju u 22.00 časa.

Čuveni govor Nikole Tesle: Vazda ostajem samo Srbin i ništa više

Nikola Tesla je 1. juna 1892. godine doputovao u Beograd, prvi i jedini put u životu.

Hitlerov tjelohranitelj: Lično sam ubio Teslu po naređenju Firera

Lični Hitlerov tjelohranitelj, čovjek koji je oslobodio Musolinija, lovio Tita po Drvaru, savjetnik Nasera tvrdio je da je ugušio Nikolu Teslu.

Studenti koji stanuju u SC "Nikola Tesla" moraju se testirati na virus

BANJALUKA - Studentski centar "Nikola Tesla" u Banjaluci saopštio je da su korisnici smještaja u toj ustanovi obavezni da daju uzorke za testiranje na virus korona u higijensko-epidemiološkim službama domova zdravlja u lokalnim zajednicama iz kojih dolaze.

Er Srbija obnavlja putnički saobraćaj, uskoro i za Banjaluku

BEOGRAD - Er Srbija sutrašnjim letom za Cirih, u 7.20, obnavlja komercijalni putnički saobraćaj, potvrđeno je Tanjugu u srpskoj avio-kompaniji.

Najčitanije