Nikola Tesla

Aerodrom "Nikola Tesla": Letovi nisu otkazani

BEOGRAD - Sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" rekli su da slijetanja na taj aerodrom nisu otkazana i da aerodrom normalno funkcioniše.

Otkazana slijetanja na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu

BEOGRAD - Zbog guste magle na beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla", jutros su otkazana polijetanja aviona za Podgoricu, Beč i Ljubljanu.

Autentični snimak sahrane Nikole Tesle: Umro je sam i zaboravljen

​Najveći srpski naučnik i jedan od najznačajnijih umova koji su ikada živjeli, Nikola Tasla, umro je sam i zaboravljen na Božić, 7. januara 1943. godine u hotelskoj sobi u kojoj je živeo u Njujorku. Malo ljudi zna da je imao i poslednju želju, kao i da danas postoji video snimak njegove sahrane.

Devedeset godina "Njujorkera", hotela u kom je preminuo Tesla

Prije devedeset godina otvoren je hotel koji će trinaest godina kasnije biti posljednja stanica za jednog od najvećih naučnika svih vremena – Nikolu Teslu.

Aerodrom "Nikola Tesla" dočekao šestmilionitog putnika

Aerodrom "Nikola Tesla" dočekao je u petak svog šestmilionitog putnika, Danijelu Janković, koja je putovala letom nacionalnog avio-prevoznika za Skoplje.

Zašto je Nikola Tesla bio opsjednut piramidama?

Naučnik Nikola Tesla vjerovao je da piramide služe višoj svrsi i istraživao ih je tokom cijelog života. Šta ga je toliko privlačilo u vezi s piramidama?

Kamion udario u nadvožnjak kod beogradskog aerodroma

BEOGRAD - Prevrnuo se kamion nakon što je udario u nadvožnjak na skretanju za Muzej vazduhoplovstva kod Aerodroma "Nikola Tesla". Vozač je lakše povrijeđen, a obustavljen je saobraćaj na tom skretanju.

Rusi grade Teslin toranj na mističnoj srpskoj planini

Izgradnja tornja i naselja "Nikola Tesla" na planini Rtanj u fazi je projektovanja, a početak gradnje se očekuje na proleće.

"Otklonjene sve primjedbe na rad SC Nikola Tesla"

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a Ranka Perić Romić rekla je u Narodnoj skupštini Republike Srpske da su propusti u radu Studentskog centra "Nikola Tesla" Banjaluka računovodstvene prirode i da su otklonjene skoro sve primjedbe revizora.

Studentskom centru "Nikola Tesla" negativno revizorsko mišljenje

BANJALUKA - Glavna služba za reviziju javnog sektora Republike Srpske dala je negativno mišljenje Studentskom centru "Nikola Tesla" u Banjaluci, nakon sprovedene finansijske revizije za prošlu godinu.

Najčitanije