Nikolina Pišek

Nikolina Pišek objavila fotografiju u toplesu pa obasuta komentarima

Voditeljka Nikolina Pišek obradovala je svoje obožavatelje seksi objavom na Instagramu. Naime, ona se slikala u toplesu, a svoje gole grudi prekrila je rukama dok je sjedila na zemlji.

Ko je Vidoje Ristović, muž Nikoline Pišek?

Vidoje Ristović je srpski istoričar umjetnosti i suprug hrvatske voditeljke i glumice Nikoline Pišek. Rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu.

Nikolina Pišek otkrila zašto su nosili skoro 60.000 evra na ljetovanje

Nikolina Pišek odlučila je odgovoriti na najčešće komentare na društvenim mrežama koji se tiču činjenice da je na ljetovanje ponijela puno skupog nakita, ali i toga da je platila 19.500 evra za 14 noćenja u Kaštelima.

Nikolina Pišek: Nije prvi put da me vrijeđaju jer sam udata za Srbina

Voditeljka Nikolina i njen suprug Vidoje Ristović doživjeli su pravu dramu na svom ljetnjem odmoru, nakon što su navodno opljačkani i izbačeni iz vile u Kaštelima, koju su rentirali i uredno platili.

Nikolina Pišek tvrdi da je izbačena na ulicu iz vile u Hrvatskoj

Voditeljka Nikolina Pišek, kako tvrdi, imala je problema na ljetovanju u Kašteli i da je iz vile, zajedno sa svojom porodicom istjerana na ulicu. Ona je za sve okrivila vlasnika objekta u kojem je boravila.

Vila Nikoline Pišek oštećena u zemljotresu

Voditeljka Nikolina Pišek Ristović nažalost, jedna je od mnogobrojinih građana Hrvatske koja je zbog zemljotresa koji se desio u nedjelju ostala bez krova nad glavom.

Najčitanije