Ninoslav Jovanović

Podignuta optužnica protiv Malčanskog berberina

NIŠ - Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao Malčanski berberin, koji je krajem prošle godine oteo 12-godišnju djevojčicu M.K. iz sela Suvo do.

Malčanski berberin prebačen na vještačenje u Beograd

NIŠ - Ninoslav Jovanović (47) iz Malče, osumnjičen za otmicu dvanaestogodišnje djevojčice M.K. iz Suvog Dola, prebačen je na psihijatrijsko vještačenje.

Mala Monika puštena iz bolnice, konačno stigla kući

NIŠ - Mala Monika K. (12) iz okoline Niša, djevojčica koju je u zatočeništvu 10 dana držao Ninoslav Jovanović zvani Malčanski berberin, puštena je danas sa Dječje klinike niškog KC na kućno liječenje.

Rebić otkrio detalje otmice male Monike

BEOGRAD - Ninoslav Jovanović, osumnjičeni za otmicu dvanaestogodišnje Monike Karimanović, pred tužiocem je rekao da je odluku da otme baš tu djevojčicu donio kada je prolazio pored nje, izjavio je danas direktor Policije Srbije Vladimir Rebić.

Najnovija slika Malčanskog berberina: Krvav po licu i prljav

Ispijeno lice i promrzli, krvavi nos - tako izgleda Ninoslav Jovanović koji se sada već nalazi iza rešetaka u niškom MUP!

Ovako je "dvojnik" Malčanskog berberina zatočio tri žrtve

Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin, bio je u bijegu 17 dana, dok se njegova žrtva Monika Karimanović oporavlja u bolnici, prije svega od strašnih psihičkih trauma koje joj je ovaj otmičar psihopata nanio. A koliko ljudsko biće može da se izopači i kakav pakao može svesno i namjerno da priredi žrtvi, samo da bi zadovoljio sopstvene bolesne porive, pokazao je i jedan, može se reći sličan primjer iz SAD.

Monikini roditelji: Presrećni smo, monstrum više neće moći da zlostavlja decu

Aleksandra i Robert K., majka i otac male Monike. K. (12) koju je 20. decembra prošle godine oteo Ninoslav Jovanović, sa oduševljenjem su dočekali vijest o njegovom hapšenju.

Uhapšen Malčanski berberin

Ninoslav Jovanović poznat i kao Malčanski berberin uhapšen je danas u Malči.

Malčanski berberin viđen u Malči: "Sreo sam se oči u oči s njim"

Otmičar male Monike Karimanović, Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, navodno je viđen u jejnoj kući Malči danas oko 12 sati.

Otac Malčanskog berberina: Prijavio sam ga, nikad se neće popraviti

Zločin kakav Srbija ne pamti obilježio je porodicu Jovanović iz Malče.

Najčitanije