Ninoslav Jovanović

Počinje suđenje "Malčanskom berberinu", trebalo bi da bude javno

NIŠ - U Višem sudu u Nišu sutra treba da počne suđenje Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, koji je krajem prošle godine oteo i zlostavljao 12-godišnju djevojčicu M.K. iz sela Suvo Do.

Suđenje "Malčanskom berberinu" počinje 8. jula

Viši sud u Nišu zakazao je danas, nakon pripremnog ročišta, za 8. jul početak suđenja Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, koji je krajem prošle godine oteo i zlostavljao 12-godišnju devojčicu M.K. iz sela Suvi Dol.

Roditelji djevojčice prvi put oči u oči s Malčanskim berberinom

NIŠ - Počelo je pripremno ročište Ninoslavu Jovanoviću u javnosti poznatom kao Malčanski berberin, poslije pomjeranja od sat vremena, jer je optuženi zatražio izuzeće zamjenika tužioca.

Počinje suđenje Malčanskom berberinu

NIŠ - Pred Višim sudom u Nišu sutra će početi suđenje Ninoslavu Jovanoviću (47) iz Malče, osumnjičenom da je oteo i deset dana zlostavljao M.K. (12) iz Suvog Dola

Podignuta optužnica protiv Malčanskog berberina

NIŠ - Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao Malčanski berberin, koji je krajem prošle godine oteo 12-godišnju djevojčicu M.K. iz sela Suvo do.

Malčanski berberin prebačen na vještačenje u Beograd

NIŠ - Ninoslav Jovanović (47) iz Malče, osumnjičen za otmicu dvanaestogodišnje djevojčice M.K. iz Suvog Dola, prebačen je na psihijatrijsko vještačenje.

Mala Monika puštena iz bolnice, konačno stigla kući

NIŠ - Mala Monika K. (12) iz okoline Niša, djevojčica koju je u zatočeništvu 10 dana držao Ninoslav Jovanović zvani Malčanski berberin, puštena je danas sa Dječje klinike niškog KC na kućno liječenje.

Rebić otkrio detalje otmice male Monike

BEOGRAD - Ninoslav Jovanović, osumnjičeni za otmicu dvanaestogodišnje Monike Karimanović, pred tužiocem je rekao da je odluku da otme baš tu djevojčicu donio kada je prolazio pored nje, izjavio je danas direktor Policije Srbije Vladimir Rebić.

Najnovija slika Malčanskog berberina: Krvav po licu i prljav

Ispijeno lice i promrzli, krvavi nos - tako izgleda Ninoslav Jovanović koji se sada već nalazi iza rešetaka u niškom MUP!

Ovako je "dvojnik" Malčanskog berberina zatočio tri žrtve

Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin, bio je u bijegu 17 dana, dok se njegova žrtva Monika Karimanović oporavlja u bolnici, prije svega od strašnih psihičkih trauma koje joj je ovaj otmičar psihopata nanio. A koliko ljudsko biće može da se izopači i kakav pakao može svesno i namjerno da priredi žrtvi, samo da bi zadovoljio sopstvene bolesne porive, pokazao je i jedan, može se reći sličan primjer iz SAD.

Najčitanije