Nisan

Nissanom se zakucao u Teslu

Saobraćajne nesreće se dešavaju svuda u svijetu, momenat nepažnje je dovoljan da se ugrozi nečiji život, a sada nam dolazi interesantna i nimalo prijatna situacija iz Sjedinjenih Američkih Država.

"Nisan" zatvara postrojenje u Barseloni

Japanski proizvođač automobila "Nisan" donio je odluku da zatvori svoje postrojenje u Barseloni gdje radi 3.000 radnika nakon četiri decenije poslovanja, saopštile su danas španske vlasti.

Virus korona stao na put dijelovima, "Nisan" obustavlja proizvodnju

TOKIO - "Nisan" će privremeno zbog virusa korona obustaviti proizvodnju automobila u gradu Kjušu, na sjeverozapadu Japana, piše danas list "Nikei", u vrijeme kada epidemija počinje da narušava globalni lanac isporuke dijelova.

Nisan se odvaja od Renoa, Gosn priprema završni udarac?

Bivši šef Nisan-Reno grupe Karols Gosn poslije bijega iz Japana, mogao bi da zada posljednji udarac u već problematično partnerstvo.

Bivši šef Nisana prvi put od bjekstva iz Japana razgovarao s novinarima

BEJRUT - Odbjegli bivši šef Nisana Karlos Gosn poručio je danas u prvom obraćanju medijima u Bejrutu, nakon što je prošlog mjeseca pobjegao u Liban iz Japana gdje ga je čekalo suđenje zbog optužbi za finansijske malverzacije, da te optužbe nisu istinite i da je došao da skine ljagu sa svog imena.

Raspisana crvena potjernica za bivšim direktorom Nisana

BEJRUT - Liban je primio crvenu Interpolovu potjernicu koja je raspisana za bivšim direktorom Nisana Karlosom Gosnom, javio je Rojters, pozivajući se na neimenovane pravosudne izvore.

U Banjaluci pronađen ukradeni nisan, osumnjičen i maloljetnik

BANJALUKA - Banjalučka policija identifikovala je uhapsila Andreja Barišića i još jednog sedamnaestogodišnjaka koji se dovode u vezu sa krađom nisana u Banjaluci.

Još jedna optužnica protiv bivšeg predsjednika Nisana

TOKIO - Bivšem predsjedniku Nisana Karlosu Gosnu se prema novoj optužnici na teret stavlja zloupotreba povjerenja, javili su danas japanski mediji.

Gonu produžen pritvor do 22. aprila

TOKIO - Sud u Japanu saopštio je danas da je nekadašnjem šefu "Nisana" Karlosu Gonu pritvor produžen do 22. aprila.

"Nisan" tužio Karlosa Gona

TOKIO - Japanski automobilski gigant "Nisan" podnio je krivičnu tužbu protiv svog bivšeg predsjednika Karlosa Gona zbog zloupotrebe sredstava kompanije.

Najčitanije