Nissan

Novi Nissan Juke krenuo s proizvodnjom

Nissan je započeo proizvodnju novog Jukea u fabrici u Sanderlandu u Velikoj Britaniji, u koju je investirao 100 miliona funti.

Nissan ugrađuje beskontaktna plaćanja u automobile

​Nissan će sve nove i rabljene automobile u Brazilu opremiti beskontaktnim naljepnicama za plaćanje, omogućujući vozačima da plaćaju cestarinu, gorivo, parkiralište za automobile i hranu na drive-in lokacijama.

Ovo je novi Nissan Juke

Koliko smo samo ovo čekali. Posve novi Nissan Juke odradio je svjetsku premijeru u pet gradova širom Evrope.

Nissan Juke pretvoren u čistokrvno off-road vozilo

Iako je u osnovi klasičan predstavnik crossovera B-segmenta, kojem su u fokusu atraktivnost i cestovne značajke, tuning kuća Autobot Autoworks dokazala je kako se uz određene modifikacije Nissan Juke može pretvoriti u ozbiljnog terenca.

Nissan Leaf nagrađen s pet zvjezdica na Green NCAP testu

Ekološke karakteristike novog Nissana LEAF dobile su još jedno međunarodno priznanje. Njegov doprinos čistoći vazduha i energetska učinkovitost nagrađeni su s pet zvjezdica inicijative Green NCAP nakon niza provedenih strogih testiranja.

Nissan proizveo 10-milioniti automobil u Engleskoj

Proizvodni pogon Nissan Sanderlend proslavlja još jednu rekordnu prekretnicu, objavljeno je kako je proizvedeno 10-milionito vozilo.

Le Mer: Neophodno sačuvati savez Renaulta i Nissana

​Francuski ministar finansija Bruno Le Mer rekao je danas da je neophodno sačuvati savez Renaulta i Nissana, od kojeg francuski proizvođač automobila ima koristi u smislu sinergije i tehnologije.

Nissan unaprijedio Navaru

Nissan je predstavio restilizovanu verziju pikapa Navara. Osim kozmetičkih promjena, sada je tu i novi manuelni mjenjač.

Enterijer modela Nissan GT-R u izdanju kompanije Carlex Design

Kada je Nissan predstavio trenunti GT-R model 2017. godine, on se od svog prethodnika razlikovao kako spolja, tako i iznutra.

Monstruozni GT-R sa masivnom aerodinamikom i 1.600 "konja"

Trke uzbrdo zahtijevaju moćan motor s posebnim naglaskom na velikom ubrzanju i stabilnošću na uskim stazama. Stoga neki takmičari moraju da dorađuju svoje ljubimce, a često znaju i da pretjeraju.

Najčitanije