Nissan

Najprodavaniji elektroautomobil na svijetu stigao do 400.000 primjeraka

Električni automobili poslednjih godina su u ofanzivi, a svojom masovnošću za sada ih predvodi Nissan Leaf.

Infiniti odlazi iz Zapadne Evrope

Japanski proizvođač premijum automobila nastaviće da posluje u Istočnoj Evropi, a fokusiraće se na rast prodaje na Bliskom istoku i ostatku Azije.

Dobit Nissana potonula 45,2%

Za devet mjeseci fiskalne godine japanski proizvođač automobila Nissan je ostvario 2,5 milijardi evra dobiti (316,7 milijardi jena), što je 45,2 odsto manje nego u istom periodu prošle godine.

Sve je bliži dolazak nove generacije Nissana Juke

Čekanje na drugu generaciju popularnog krosovera Nissan Juke se bliži kraju.

Nissan obustavlja plan za proizvodnju džipa u Britaniji?

Japanski proizvođač automobila Nissan saopštiće u ponedeljak da obustavlja plan za početak proizvodnje džipa "eks-trejl" (engl. X-Trail) u Britaniji, javlja "Skaj njuz".

Infiniti odlazi iz Evrope zbog slabe prodaje?

Deset godina nakon lansiranja luksuznog brenda Infiniti na Starom kontinentu, Nissan razmišlja o povlačenju ove marke sa evropskog tržišta.

Gon: Zavjeru skovali u Nissanu

Bivši šef Nissana Karlos Gon izjavio je japanskom listu "Nikei" da je njegovo hapšenje rezultat "zavjere" koju su skovali ostali zvaničnici japanskog proizvođača automobila.

Nissan Micra dobila N-Sport verziju i nove motore

Nissan je unaprijedio familiju modela Micra, a jedna od novina je sportska varijanta ovog automobila, sa oznakom N-Sport. Kupcima će na raspolaganju takođe biti dva nova motora, kao i opcioni automatski XTronic CVT mjenjač.

Šta će to Nissan otkriti u Detroitu?

Japanska kompanija Nissan najavila je koncept koji će debitovati na aktuelnom Auto-salonu u Detroitu izuzetno tajanstvenim videom.

Nissan Leaf dobio veću autonomiju za 122 km

Japanski proizvođač predstavio je na sajmu elektronike (CES) u Las Vegasu "Leaf e+" sa većom baterijom i maksimalnim radijusom kretanja od 363 km.

Najčitanije