Nissan

Enterijer modela Nissan GT-R u izdanju kompanije Carlex Design

Kada je Nissan predstavio trenunti GT-R model 2017. godine, on se od svog prethodnika razlikovao kako spolja, tako i iznutra.

Monstruozni GT-R sa masivnom aerodinamikom i 1.600 "konja"

Trke uzbrdo zahtijevaju moćan motor s posebnim naglaskom na velikom ubrzanju i stabilnošću na uskim stazama. Stoga neki takmičari moraju da dorađuju svoje ljubimce, a često znaju i da pretjeraju.

Još jedna optužnica protiv bivšeg predsjednika Nisana

TOKIO - Bivšem predsjedniku Nisana Karlosu Gosnu se prema novoj optužnici na teret stavlja zloupotreba povjerenja, javili su danas japanski mediji.

Akcionari Nisana izglasali smjenu Gosna

TOKIO - Akcionari japanskog Nisana izglasali su danas smjenu dugogodišnjeg predsjednika Karlosa Gosna, koji je suočen sa optužbama za finansijske malverzacije.

Renault želi potpuno spajanje sa Nissanom

Prema najnovijim informacijama, Renault želi da ponovo započne pregovore sa kompanijom Nissan o "potpunom spajanju" tokom narednih 12 mjeseci.

Najprodavaniji elektroautomobil na svijetu stigao do 400.000 primjeraka

Električni automobili poslednjih godina su u ofanzivi, a svojom masovnošću za sada ih predvodi Nissan Leaf.

Infiniti odlazi iz Zapadne Evrope

Japanski proizvođač premijum automobila nastaviće da posluje u Istočnoj Evropi, a fokusiraće se na rast prodaje na Bliskom istoku i ostatku Azije.

Dobit Nissana potonula 45,2%

Za devet mjeseci fiskalne godine japanski proizvođač automobila Nissan je ostvario 2,5 milijardi evra dobiti (316,7 milijardi jena), što je 45,2 odsto manje nego u istom periodu prošle godine.

Sve je bliži dolazak nove generacije Nissana Juke

Čekanje na drugu generaciju popularnog krosovera Nissan Juke se bliži kraju.

Nissan obustavlja plan za proizvodnju džipa u Britaniji?

Japanski proizvođač automobila Nissan saopštiće u ponedeljak da obustavlja plan za početak proizvodnje džipa "eks-trejl" (engl. X-Trail) u Britaniji, javlja "Skaj njuz".

Najčitanije