Nissan

Vjeverica pod haubom Nissana napravila špajz

Nissan Murano stigao je u radionicu Majka Tompsona u Ontariju u Kanadi, jer nešto nije bilo u redu sa kontaktom za stop-svjetlo. I onda je Majk podigao haubu…

Nissan potvrdio, stiže nasljednik 370Z

Stariji potpredsjednik Nissana za globalni dizajn Alfonso Albaisa potvrdio je da japanska kompanija radi na nasljedniku modela 370Z.

Nissan GT-R za 2020., nova "japanska raketa"?

Jedan od najubojitijih, najatraktivnijih sportskih bolida, Nissan GT-R, koji oduševljava od 2007., a za sezonu 2012. temeljito je obnovljen.

Druga generacija modela Nissan Juke stiže 2019. godine

Druga generacija modela Nissan Juke će u narednim mjesecima imati svoju svjetsku premijeru, a ako je vjerovati riječima šefa dizajna kompanije, ona će imati dizajn potpuno drugačiji od svih ostalih modela japanskog proizvođača.

Nissan povlači Juke iz SAD

Japanski Nissan odlučio je da povuče svoj popularni krosover Juke sa američkog tržišta.

Nissan u najnovijem skandalu na japanskom tržištu

Iz kompanije Nissan objavili su da su izmjerili pogrešne rezultate emisije izduvnih gasova i testova ekonomičnosti potrošnje goriva na novim vozilima prodatim u Japanu.

Nissan GT-R50: Japanski inženjering, italijanski dizajn

Nissan obilježava pola vijeka modela GT-R, a Italdesign slavi 50. rođendan – odlučili su da oba jubileja proslave zajedno, specijalnom verzijom popularne "godzile".

Treća generacija modela Nissan Qashqai stiže 2020. godine?

Prva generacija modela Nissan Qashqai se proizvodila u periodu od 2006. do 2013. godine, te je druga generacija stara već pet godina. Samim tim, kompanija već razmišlja o njegovom nasljedniku.

Japanska policija dobila Nissan GT-R

Kad italijanski policajci mogu da voze Lamborghini, zašto njihove japanske kolege ne bi mogle Nissan GT-R?

Najčitanije