Njemačka policija

Sukob policije i demonstranata u Berlinu

BERLIN - Policija se danas sukobila sa demonstrantima u Berlinu, pokušavajući da rastjera skup protiv mjera blokade uvedenih zbog virusa korona dok parlament razmatra zakon o većim ovlaštenjima Vlade u okviru borbe protiv trećeg talasa pandemije.

Oružje pronađeno u Janji pod lupom njemačke policije

BANJALUKA - Policija Republike Srpske radi sa njemačkom policijom na rješavanju slučaja nedavno pronađene velike količine oružja i municije u Janji kod Bijeljine, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Srpske.

Britanski soj virusa izazvao policijsku operaciju u njemačkom gradu

HAJDELBERG - Slučaj infekcije britanskom varijantom virusa korona izazvao je opsežnu policijsku operaciju u gradu Ham, na zapadu Njemačke, izjavila je danas portparol policije.

Policijski automobil po mjeri njemačkih auto-puteva

Oni koji bi da divljaju njemačkim auto-putevima ipak mogu da odahnu, jer je u pitanju samo ogledni primjerak.

Racije u Njemačkoj protiv porodica iz organizovanog kriminala

BERLIN - Njemačka policija pokrenula je danas racije protiv porodica iz organizovanog kriminala u Berlinu i Hamburgu, a u akciji učestvuje oko 500 pripadnika snaga reda, saopštile su vlasti.

Racije zbog falsifikovanja dokumenata u Grčkoj i Njemačkoj

HAG - Njemačka i grčka policija su u saradnji sa Evropolom sprovele racije u 12 kuća u Njemačkoj i u brojnim kućama u Grčkoj i uhapsile jednu osobu u akciji povodom istrage o falsifikovanju dokumenata velikog obima.

Masovna potraga za muškarcem koji je razoružao policajce u Njemačkoj

BERLIN - Njemačke vlasti su na jugozapadu zemlje rasporedile stotine policajaca koji su krenuli u potjeru za 31. godišnjim Ivom Etienom Raušom koji je razoružao četiri policajca, saopštili su danas zvaničnici.

Njemačka policajka sudijama i kolegama prodavala ukradene bicikle

BERLIN - U policiji u Lajpcigu otkriven je slučaj korupcije među čuvarima reda, a oko 40 pripadnika sumnjiči se da su preprodavali ukradene bicikle.

Protest u Njemačkoj prerastao u nasilje, policija koristila biber sprej

BERLIN - Policija u njemačkom gradu Hamburgu upotrijebila je biber sprej protiv demonstranata i rasporedila je vodene topove nakon što su protesti u znak podrške američkim antirasističkim skupovima protiv policijske brutalnosti prerasli u nasilje.

Protest protiv mjera, sukob s policijom u Njemačkoj

BERLIN - Njemačka policija u opremi za razbijanje demonstracija i sa zaštitnim maskama sukobila se danas sa demonstrantima, koji su ponovo protestovali u centru Berlina protiv restriktivnih mjera zbog epidemije korona virusa, a uhapšeno je više od 100 osoba.

Najčitanije