Njujork

Albanka sa Kosova postala mis Njujorka

Fljorinda Kajtazi (27) prošlog mjeseca ponijela je titulu mis Njujorka 2019. godine, a ova kosovska Albanka nije odoljela da pobjedu proslavi simulacijom albanskog orla.

Stan na Menhetnu prodat za 238 miliona dolara

Stan na njujorškom Menhetnu prodat je za 238 miliona dolara, što je najskuplji stan ikad prodat u SAD.

Prodaje se simbol Njujorka

​Iako cijena još uvijek nije poznata, prodaju nebodera Krajsler, kultne zgrade iz Njujorka, potvrdili su manjinski vlasnik i agent za nekretnine CBRE grupe koja je za to zadužena.

U Njujorku održan protest žutih prsluka

NJUJORK – Grupa ljudi obučena u žute prsluke okupila se ispred Generalnog konzulata Francuske u Njujorku kako bi podržala proteste u Parizu.

Guverner Njujorka pozvao na legalizaciju marihuane u rekreativne svrhe

NJUJORK - Guverner Njujorka Endrju Komo pozvao je u ponedjeljak na legalizaciju marihuane u rekreativne svrhe u svojoj državi, pridruživši se pokretu legalizacije koji se širi u Sjedinjenim Državama i u ostatku svijeta.

Albanci najavili protest ispred SB UN u Njujorku

PRIŠTINA - Albanci u SAD najavili su da će danas održati masovni protest ispred sjedišta Ujedinjenih nacija u Njujorku, uoči vanredne sjednice Savjeta bezbjednosti posvećene situaciji na Kosovu, objavila je "Bota sot onlajn".

"Fićo" zvijezda izložbe u njujorškom Muzeju moderne umjetnosti

Njujorški Muzej moderne umjetnosti (MoMA) je jedan od najuticajnijih na svetu, a izabrao je klasik Fiat 500 F kao dio izložbe "Vrijednosti dobrog dizajna" koja počinje 10. februara i traje do 27. maja 2019.

Požar u zgradi Misije Srbije pri UN

NJUJORK - ​U zgradi Stalne misije Srbije pri UN u Njujorku sinoć je oko 20 časova po lokalnom vremenu izbio požar u kome su u potpunosti izgorele dvije kancelarije, ali srećom niko nije povrijeđen, izjavio je za Tanjug šef Misije Milan Milanović.

Džihadisti prijete napadima tokom novogodišnjih praznika

NJUJORK - Medijska grupa koja podržava "Islamsku državu" zaprijetila je napadima snajperom i paketima-bombama u Njujorku tokom novogodišnjih praznika.

Orginalna baklja Kipa slobode biće izložena u muzeju

Originalna baklja Kipa slobode u Njujorku, koja je na 100-godišnjicu podizanja 1985. godine, u okviru restauracije zamijenjena pozlaćenom replikom, i od tada se nalazi na postolju kipa, prebačena je u muzej.

Najčitanije