Njujork

Pucnjava u Njujorku - na meti policija

NJUJORK - U Njujorku su danas, u razmaku od nekoliko sati, upucana dvojica policajaca, ali za sada nije jasno da li su ta dva slučaja povezana.

Prolaznici rukama podigli SUV da oslobode ženu

Grupa građana u Njujorku pomogla je da se spasi žena zarobljena ispod Mercedes Benz GLE.

Njujork zabranjuje trgovine bez gotovine

​Gradsko vijeće Njujork izglasalo je zabranu trgovina bez gotovine i restorana tvrdeći da diskriminiraju nebankarske potrošače.

U Njujorku recikliraju novogodišnje jelke

Komunalne službe Njujorka, najmnogoljudnijeg grada u Sjedinjenim Američkim Državama, nakon božićnih i novogodišnjih praznika provode akciju sakupljanja drveća korištenog za tradicionalno novogodišnje i božićno ukrašavanje domova.

U Nujorku viši nivo bezbjednosti zbog ubistva Sulejmanija

NJUJORK - Njujorška policja povećala je nivo bezbjednosti u tom gradu, nakon ubistva komandanta iranskih jedinica Kuds Kasema Sulejmanija.

Restoran u Njujorku nudi večeru u virtuelnoj realnosti

​Elitni restoran "Džems Berd Haus" u Njujorku poznat je po revolucionarnim gastronomskim idejama, i posebnom odnosu prema elektronskim napravama. Od nedavno im se u ponudi nalazi večera u virtuelnoj realnosti.

Ulica sa najskupljim nekretninama nalazi se u Njujorku

​Ulica u kojoj je u posljednjih pet godina kupljeno najviše nekretnina skupljih od 25 miliona dolara nalazi se u Njujorku.

Električni teretni bicikli umjesto dostavnih vozila u Njujorku

Grad Njujork planira da uvede električne teretne bicikle koji bi trebalo da zamijene dostavna vozila koja zagađuju životnu sredinu i smanje saobraćajne gužve.

Njujorška filharmonija dobija novu salu

Jedan od najboljih simfonijskih orkestara na svijetu, a svakako najbolji u SAD, Njujorška filharmonija, već godinama čeka da joj se izgradi nova koncertna sala.

Crnadak: BiH pouzdan partner u borbi protiv Islamske države

​SARAJEVO - Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Igor Crnadak poručio je u Njujorku da će BiH i dalje biti pouzdan član globalne koalicije za borbu protiv "Islamske države" i drugih oblika međunarodnog terorizma.

Najčitanije