Njujork

Zima u zoološkom vrtu Central Parka

Central Park, urbani vještački park u samom srcu Menhetna, u Njujorku, kojeg godišnje posjeti oko 25 miliona ljudi, zanimljiv je građanima tokom cijele godine.

Život u Njujorku u zastoju, snježna oluja zahvatila istočnu obalu SAD

NJUJORK - Velika snježna oluja zahvatila je istočnu obalu SAD zbog čega su obustavljeni letovi, zatovreni centri za vakcinaciju, a život u gradu Njujorku je u zastoju.

Njujorčani duguju preko milijardu dolara neplaćenih kirija

Zakupci stanova u Njujorku duguju na ime neplaćenih stanarina tokom pandemije virusa korona više od jedne milijarde dolara, pokazuju rezultati jednog istraživanja, piše Vol strit žurnal (WSJ).

U dvije pucnjave u Bruklinu jedna žrtva i šest povrijeđenih

NJUJORK - Mlada žena je poginula, a još šest osoba je ranjeno u pucnjavi u stambenoj zgradi u Bruklinu koja je uslijedila nakon pucnjave na proslavi 16. rođendana, saopštila je policija.

Srbija neočekivana oaza za Njujorčane željne putovanja

NjUJORK- Srbija se pojavljuje kao neobična oaza za Njujorčane željne putovanja, koji bi da "pobjegnu" iz svog grada.

"Pixelbombing" Petra Bilbije u Njujorku: Omaž uličnoj umjetnosti

BANjALUKA - Digitalna instalacija multimedijalnog umjetnika iz Banjaluke Petra Bilbije, u nedjelju će biti prikazana na "Creative code" festivalu, koji je počeo u Njujorku.

Gradonačelnik Njujorka: Posljednja šansa da zaustavimo drugi talas

NJUJORK - Nakon što je guverner Njujorka Endrju Kuomo uveo nove restriktivne mjere u toj državi kako bi suzbio širenje virusa korona, oglasio se i gradonačelnik najvećeg grada u SAD Bil de Blazio objavom na Twitteru da su nove mjere "posljednja šansa da se zaustavi drugi talas virusa korona ".

U državu Njujork ulazak dozvoljen samo uz negativan korona test

Guverner države Njujork Endru Kuomo donio je ekstremnu mjeru u borbi protiv pandemije - ulazak u Njujork dozvoljen je samo uz negativan test na virus korona i obavezan karantin.

Okretao se kran na zgradi u Njujorku, ruševine padale na ulicu

NJUJORK - Kran na vrhu visoke zgrade na Menhetnu počeo je da se okreće na vjetru u četvrtak veče, rasipajući krhotine zgrade u izgradnji na ulicu ispod, piše Njujork post.

Gradonačelnik Njujorka najavio povratak na strože mjere

NJUJORK - Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio najavio je mogući povratak na strože epidemiološke mjere za suzbijanje virusa korona - zatvaranje škola, restorana i prodavnica koji nisu nužne u devet kvartova Bruklina i Kvinsa, gdje je broj novooboljelih od kovida-19 u velikom porastu.

Najčitanije