Njujork

Orginalna baklja Kipa slobode biće izložena u muzeju

Originalna baklja Kipa slobode u Njujorku, koja je na 100-godišnjicu podizanja 1985. godine, u okviru restauracije zamijenjena pozlaćenom replikom, i od tada se nalazi na postolju kipa, prebačena je u muzej.

Snježna oluja u Njujorku: Stotine ljudi zarobljeno na autobuskom terminalu

NJUJORK - Snježna oluja u Njujorku negativno utiče na život stanovnika ovog američkog grada.

Otvoren muzej pice, a u njemu istorija i umjetnost

NJUJORK - Početkom novembra u Njujorku je otvoren muzej pice, koji je od otvaranja obišlo 6.000 posjetilaca.

U Njujorku postavljen štand "lažnih vijesti"

Magazin Columbia Journalism Review (CJR), koji izdaje Odsjek za novinarstvo na Univerzitetu Kolumbija, postavio je štand u Njujorku na kojem su izložene novine s "lažnim vijestima".

FBI: Presretnuta još dva sumnjiva paketa, upućeni kongresmenki

VAŠINGTON - Američki Federalni istražni biro (FBI) potvrdio je da je presreo još dva sumnjiva paketa upućena poštom i adresirana na predstavnicu Demokratske partije iz Kalifornije u Predstavničkom domu Kongresa SAD Maksin Voters.

Od Singapura do Njujorka za 17 sati i 52 minute

Avionom na prvom letu na najdaljoj komercijalnoj liniji od Singapura do Njujorka trebalo je 17 sati i 52 minute prije nego što je uspješno prizemljio, prenosi u petak BBC.

Danas najduži let bez zaustavljanja od Singapura do Njujorka

SINGAPUR - Najduži let bez zaustavljanja najavljen je danas od Singapura do Njujorka, pet godina nakon što je kompanija "Singapur erlajnz" ukinula ovu rutu jer je postala preskupa.

Brnabić: Privrženi miru, kompromisu, želimo drugačiju budućnost

NJUJROK - Predsjednica vlade Srbije Ana Brnabić svojim autorskim govorom pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija predstavila je novo lice Srbije, dosadašnje rezultate, ali kao nezaobilaznu temu pomenula je pitanje Kosova.

Zeri: Sramota prištinske delegacije u Njujorku

PRIŠTINA - Portal Zeri piše danas da je prištinska delegacija, u sastavu Hašim Tači, Ramuš Haradinaj i Bedžet Pacoli, u Njujorku napravila ozbiljne diplomatske greške, koje su poznavaoci političkih prilika ocijenili kao ozbiljan diplomatski skandal.

Zašto nema Putina u Njujorku?

MOSKVA- Svi svetski lideri "sjatili" su se na Ist river, osim dvojice. Jedan od njih je ruski predsjednik koji nije na ovogodišnjem zasjedanju Generalne skupštine UN.

Najčitanije