Njujork

Cadillac nakon 25 godina uklonjen s ulice u Njujorku

NJUJORK - Cadillac koji je bio parkiran 25 godina konačno uklonjen s ulice u Njujorku.

Uber pokrenuo uslugu prevoza helikopterom u Njujorku

​Kompanija Uber je uslugu dijeljenja vožnje podigla na visinu pokrenuvši prevoz putnika helikopterom od centra Menhetna do aerodroma "Džon F. Kenedi" u Njujorku, izvještava televizija CNN.

Uhapšen muškarac, planirao eksplozije na Tajms skveru u Njujorku

NJUJORK - U Njujorku je uhapšen muškarac zbog sumnje da je navodno planirao da nabavi granate i aktivira ih na Tajms skveru.

U Njujorku na banderama postavljene vreće za udaranje

Gužva se na Menhetnu rijetko smanjuje, a mnogima upravo nedostatak prostora i tišine raspiruje stres i anksioznost. Od sada će svoje frustracije moći smanjiti tako što će udarati u žute vreće koje su zakačene za mnoštvo bandera širom ulica Njujorka.

U Njujorku otkriven spomenik stradalima u logoru smrti Јadovno

NJUJORK - U nedjelju je u Memorijalnom parku holokausta u Bruklinu u Njujorku, otkriveno spomen obilježje stradalima u kompleksu logora smrti hrvatskih ustaša Јadovno-Gospić-Pag.

De Rosija žele Siti, PSŽ, Boka i Njujork

​Mančester Siti, Pari Sen Žermen, Boka Juniors i Njujork Siti pokazali su interesovanje za odlazećeg kapitena i veznog fudbalera Rome Danijelea De Rosija.

U požaru u Njujorku stradalo šest osoba, među njima četvoro djece

VAŠINGTON - Najmanje šest osoba, među kojima četvoro djece smrtno je stradalo u požaru koji je u srijedu rano izbio u zgradi u Njujorku.

Marš besmrtnog puka, sjećanje na veterane II svjetskog rata

NJUJORK - Marš Besmrtnog puka u znak sjećanja na junake Drugog svjetskog rata, održan je danas u Njujorku, petu godinu za redom.

Njujork zabranjuje upotrebu plastičnih kesa

NJUJORK - Guverner Njujorka Endru Kuomo potpisao je zakon, kojim će od marta sljedeće godine biti zabranjene plastične kese za jednokratnu upotrebu u toj saveznoj američkoj državi.

Partner je godinama silovao i mučio, ubila ga na spavanju

Žena iz Njujorka osuđena je zbog ubistva dečka na spavanju, koji je godinama silovao i mučio. Iako tvrdi da je to bilo u samoodbrani, najvjerovatnije će mnogo godina provesti iza rešetaka.

Najčitanije