Noć istraživača

Održana "Evropska Noć istraživača" u Banjaluci

Sedmu godinu za redom u Banjaluci održana je već prepoznatljiva najzabavnija noć nauke i istraživačkog rada, "Evropska Noć istraživača 2018".

Radojičić : Podstaći inovaciju i naučni rad u Srpskoj

BANJALUKA- Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić poručio je večeras na otvaranju manifestacije "Noć istraživača" da treba podstaći inovaciju i naučni rad jer bez toga Republika Srpska neće moći napredovati.

Večeras je Evropska Noć istraživača

Večeras je najzabavnija Noć nauke i istraživačkog rada – Evropska Noć istraživača! Po 7. put, ove godine u 10 bh. gradova, sa početkom u 17 sati biće održana Noć u kojoj je sve moguće – Noć koja slavi nauku, istraživački rad i inovacije!

Sutra "Evropska noć istraživača" u devet gradova BiH

Evropska noć istraživača, manifestacija koja promoviše nauku i istraživački rad u Evropi, biće upriličena u devet gradova Bosne i Hercegovine u petak, 28. septembra.

Otvoren konkurs za učešće u Noći istraživača 2018

Sedmu godinu za redom u Bosni i Hercegovini se obilježava najzabavnija noć nauke i istraživačkog rada, “Evropska Noć istraživača 2018” pod sloganom “Let’s STEAM: Stvarajmo nove prilike”.

Počela "Evropska noć istraživača 2017"

BANJALUKA - Šesta manifestacija "Evropska noć istraživača 2017" održava se večeras u Banskom dvoru u Banjaluci.

Predstavljen program Evropske Noći istraživača u Banjaluci

BANJALUKA - Šestu godinu za redom u Banjaluci se obilježava već prepoznatljiva najzabavnija noć nauke i istraživačkog rada, "Evropska Noć istraživača 2017".

"Evropska noć istraživača" u petak u Banjaluci

Manifestacija "Evropska noć istraživača 2017" biće održana u petak, 29. septembra u Banjaluci na nekoliko različitih lokacija.

Predstavljanje mobilnog planetarijuma 29. septembra u Banjaluci

BANJALUKA - Astronomsko društvo Srbije dovešće, u okviru "Noći istraživača" 29. septembra, u Banjaluku mobilni planetarijum, u kojem će posjetioci moći doživjeti nevjerovatno iskustvo i "teleportovati" se u svemir u samo nekoliko trenutaka.

Noć istraživača 29. septembra: ‘Kreiramo bolje sutra’

Šestu godinu za redom u Bosni i Hercegovini se obilježava najzabavnija noć nauke i istraživačkog rada, ovaj put pod sloganom „Kreiramo bolje sutra“.

Najčitanije