Nož

Za pokušaj ubistva u Zagrebu optužen 40-godišnji državljanin BiH

Županijsko tužilaštvo u Zagrebu optužilo je 40- godišnjeg državljanina BiH za pokušaj ubistva jer je nožem napao ženu koja mu nije htjela prodati svoju "zavisničku" terapiju.

Novi sukob migranata u centru Bihaća, izvlačili noževe

BIHAĆ - U centru Bihaća, u neposrednoj blizini džamije Fethija, danas je izbila još jedna tuča među migrantima, javio je portal "Krajina.ba".

Noževi iz radionice Nemanje Mijića u Novom Gradu otišli i u bijeli svijet

NOVI GRAD - Prvobitna ideja je bila da napravim nož za sebe, što i nije bilo tako jednostavno kao što sam mislio. Ipak, nakon nekoliko pokušaja, učenja i dosta vremena provedenog u radionici uspio sam da napravim nešto što bi se po karakteristikama moglo nazvati nožem, kazuje Novograđanin Nemanja Mijić, koji ručno izrađuje unikatne noževe.

U Norveškoj tri žene izbodene nožem

Policija je u gradu Sarpsborgu na jugu Norveške uhapsila muškarca nakon što su tri žene izbodene nožem na nekoliko lokacija u tom mjestu, a jedna od žrtava je u teškom stanju.

Ubola muža zbog slika u telefonu

NIŠ - Protiv Nišlijke stare 52 godine biće podnesena krivična prijava za nasilje u porodici u redovnom postupku jer je u toku svađe pedesetdevetogodišnjeg muža ubola nožem u ruku.

Uboden nožem zbog neplaćenog pića

NOVI TRAVNIK - Potvrđena je optužnica Kantonalnog tužilaštva u Travniku koja Besima Bajrića (81) tereti da je nožem ubo K.M., s kojim se prethodno posvađao zbog neplaćenog pića.

Nasilje u porodici, izbo trudnu ženu

ALEKSANDROVAC - Damir I. (19) nožem je više puta izbo trudnu nevjenčanu suprugu Draganu V. (29) u Aleksandrovcu, javlja TV Pink.

Izbo sugrađanina ispred ugostiteljskog objekta

TREBINJE - Osoba čiji su inicijali N.B. nožem je nanijela povrede D.M. ispred ugostiteljskog objekta u Trebinju, saopštenoje iz Policijske uprave Trebinje.

Maloljetnik osumnjičen da je nožem ranio oca

SUBOTICA - Šesnaestogodišnjak iz Subotice osumnjičen je da je u porodičnoj kući u Subotici nožem ubo oca u grudi, rečeno je u subotičkom tužilaštvu.

Policajci spriječili napad nožem

PRIJEDOR - U Kozarskoj Dubici uhapšen je muškarac čiji su inicijali M.V. koji je, prijeteći nožem, pokušao da napadne sugrađanina čiji su inicijali D.Đ.

Najčitanije