Nož

Ubola muža zbog slika u telefonu

NIŠ - Protiv Nišlijke stare 52 godine biće podnesena krivična prijava za nasilje u porodici u redovnom postupku jer je u toku svađe pedesetdevetogodišnjeg muža ubola nožem u ruku.

Uboden nožem zbog neplaćenog pića

NOVI TRAVNIK - Potvrđena je optužnica Kantonalnog tužilaštva u Travniku koja Besima Bajrića (81) tereti da je nožem ubo K.M., s kojim se prethodno posvađao zbog neplaćenog pića.

Nasilje u porodici, izbo trudnu ženu

ALEKSANDROVAC - Damir I. (19) nožem je više puta izbo trudnu nevjenčanu suprugu Draganu V. (29) u Aleksandrovcu, javlja TV Pink.

Izbo sugrađanina ispred ugostiteljskog objekta

TREBINJE - Osoba čiji su inicijali N.B. nožem je nanijela povrede D.M. ispred ugostiteljskog objekta u Trebinju, saopštenoje iz Policijske uprave Trebinje.

Maloljetnik osumnjičen da je nožem ranio oca

SUBOTICA - Šesnaestogodišnjak iz Subotice osumnjičen je da je u porodičnoj kući u Subotici nožem ubo oca u grudi, rečeno je u subotičkom tužilaštvu.

Policajci spriječili napad nožem

PRIJEDOR - U Kozarskoj Dubici uhapšen je muškarac čiji su inicijali M.V. koji je, prijeteći nožem, pokušao da napadne sugrađanina čiji su inicijali D.Đ.

Avokado ne biste smjeli rezati metalnim nožem

Avokado je namirnica koja je postala jako popularna, i zbog toga što je dobra za srce i zbog toga što se od nje može napraviti dodtak koji odgovara uz razna jela. Ali, jeste li znali da avokado ne biste smjeli rezati metalnim nožem?

Napadač iz Londona nedavno pušten iz zatvora, bio pod nadzorom

LONDON - Muškarac koga je policija ubila nakon što je nožem napao ljude na jugu Londona identifikovan je kao Sudeš Aman (20), a pušten iz zatvora u januaru.

Nožem nasrnula na radnicu trgovine u Derventi

DERVENTA - V.S. iz Dervente zadržana je na liječenju u dobojskoj bolnici nakon što je nožem nasrnula na radnicu trgovinskog objekta u ovom gradu, navedeno je u saopštenju PU Doboj.

Užas u Kragujevcu: Nožem jurio radnicu marketa pa sebi prerezao vrat

KRAGUJEVAC - U glavnoj ulici, pored supermarketa jednog poznatog lanca, nešto prije 10 sati, dogodila se jeziva tragedija.

Najčitanije