Nokti

Jednostavan trik za duže trajanje laka na noktima

San svake žene je da lak koji stavi u nedjelju izdrži bar do vikenda. Uz nekoliko trikova to je sasvim moguće.

Grizete nokte, slučaj ove djevojke će vas natjerati da prestanete

Nakon što su je godinama maltretirali u školi, Kortni Vajthorn (29) je razvila groznu naviku griženja noktiju. Još 2014. godine je odgrizla cijeli nokat na palcu.

Mitovi o njezi noktiju u koje ne treba vjerovati

Kada je riječ o noktima, mnoge žene vjeruju u neke činjenice koje se temelje na zastarjelim informacijama. Donosimo vam spisak najčešćih mitova o noktima i njihovoj njezi u koje odmah možete prestati da vjerujete.

Ljeto će obilježiti ove nijanse na noktima

Ljetnja sezona svakako mami da lakirate nokte što više i češće i da smjelo kombinujete tonove i nijanse. Ako je vjerovati stručnjacima sa ovim bojama nikako nećete pogriješiti.

Nokti otkrivaju od čega bolujete

Ako hoćete da znate u kakvom je stanju vaš organizam - jednostavno pogledajte u svoje nokte. Njihova boja i oblik mnogo govore o vašem zdravlju. Mislite na to.

Isprobajte kućni tretman za brži rast noktiju

Ako vaši nokti sporo rastu, lome se i pucaju, pravo je vrijeme da isprobate ovo sredstvo koje ih jača i ubrzava njihov rast.

Uz pomoć narandže ili limuna ubrzajte rast noktiju

Želite dugačke nokte ali vam oni veoma sporo rastu? Imamo rješenje za vas!

Tri velika trenda u svijetu manikira

Svake godine u svijetu manikira se pojavljuju novi trendovi, od oblika i dizajna, do boje i dezena koji mogu da krase naše nokte. Otkrivamo šta će obilježiti 2018. godinu.

Praznična čarolija na noktima

Praznična atmosfera polako se osjeti u domovima i na ulicama. Ukrasi su već postavljeni, jelke uveliko okićene, a dašak novogodišnjeg duha osjeti se svuda, pa čak i kada su u pitanju modni detalji.

Ojačajte nokte nakon nadogradnje

Poznato je da su nokti dosta slabiji nakon skidanja nadogradnje. Ovo je posebno slučaj kada duži vremenski period na svojim noktima imate tipse ili samo gel.

Najčitanije