Notr Dam

Uzrok požara u Notr Damu opušak ili kratak spoj?

PARIZ - Francuska policija danas počinje istragu o uzroku prošlonedjeljnog požara u kojem je teško oštećena katedrala Notr Dam u Parizu.

Revoltirana Pamela: Siromašnoj djeci novac potrebniji nego Notr Damu

Glumica Pamela Anderson otišla je sa gala večere fudbalskog kluba Olimpik iz Marseja na kojoj se sinoć skupljao novac za pomoć siromašnoj djeci Marseja, jer je iznenada tokom večeri 100.000 evra priloga izdvojeno za obnovu katedrale Notr Dam.

Radnici pušili u Notr Damu tokom renoviranja

PARIZ - Radnici koji su učestvovali u renoviranju katedrale Notr Dam kršili su zabranu pušenja, priznala je danas kompanija koja je bila angažovana za taj posao, ali je demantovala da postoji veza sa požarom u ovom objektu prošle sedmice.

Počelo postavljanje improvizovanog krova na Notr Dam

PARIZ - Počeli su radovi na pokrivanju pariške katedrale Notr Dam improvizovanim krovom kako bi se unutrašnjost crkve zaštitila od kiše koja se prognozira za srijedu u Parizu, rekao je portparol katedrale Andre Fino.

Abe obećao pomoć u obnovi Notr Dama

PARIZ - Japanski premijer Šinzo Abe obećao je da će pomoći Francuskoj u obnovi katedrale Notr Dam, koja je oštećena u požaru.

Srbija poslala Francuskoj milion evra za obnovu Notr Dama

BEOGRAD - Vlada Srbije uputila je danas Republici Francuskoj finansijsku pomoć u iznosu od milion evra za obnovu katedrale Notr Dam u Parizu, koja je teško oštećena u katastrofalnom požaru u noći 15. aprila ove godine.

Grupa bliska Islamskoj državi poručila: Notr Dam božja kazna za hrišćane

Na posterima grupe "Al Muntasir", bliske Islamskoj državi, požar u kome je oštećena katedrala Notr Dam u Parizu predstavljen je kao božje djelo i kao kaznu za hrišćane.

Žuti prsluci: Makron koristi požar u političke svrhe

PARIZ - Lider pokreta "žutih prsluka" Ingrid Levavase optužila je danas predsjednika Francuske Emanuela Makrona da u političke svrhe koristi požar koji je zahvatio katedralu Notr Dam.

Vatrogasci: Nema više rizika od rušenja Notr Dama

PARIZ - Arhitekte i građevinski radnici stabilizovali su oštećenu strukturu katedrale Notr Dam, četiri dana posle razornog požara, rekao je portparol vatrogasne službe.

Nađeni otac i kćerka sa fotografije ispred Notr Dama

PARIZ - Otac i kćerka fotografisani ispred katedrale Notr Dam neposredno prije izbijanja katastrofalnog požara nađeni su nakon potrage na društvenim mrežama.

Najčitanije