Nova Godina

Zašto obično ne ostvarimo novogodišnje odluke?

Obično na kraju svake godine postavimo nove ciljeve. Nekoliko dana pre 31. decembra gotovo smo sigurni da ćemo ih ostvariti. Jer, kad bolje razmislimo, koji cilj ne bismo mogli da ostvarimo za 365 dana, posebno ako smo čvrsto odlučili da hoćemo?!

Neobična čestitka: Buđenje Banjaluke u Novoj godini

Nakon svake kiše sunce sija jače i jasnije. Iza nas je godina puna iskušenja iz koje izlazimo jači, hrabriji i humaniji. Budite nečije sunce, budite osoba koja zrači i sija, tokom i nakon najjače oluje, poruka je iz video spota koji je tokom novogodišnjeg jutra kreirala grupa entuzijasta, kao poklon svim građanima najvećeg grada Srpske.

Građani Srbije Novu godinu dočekali kod kuće

Građani Srbije dočekali su novu 2021. godinu u uslovima epidemije virusa korone, kod kuće i bez tradicionalnih dočeka na trgovima.

Srećna Nova 2021. godina

Redakcija ''Nezavisnih novina'' i portal nezavisne.com svim čitaocima žele srećnu i uspješnu 2021. godinu.

Plenković: U novu ulazimo s nadomu bolja vremena

ZAGREB - Predsjednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković poručio je u novogodišnjoj čestitki građanima da, nakon turbulentne i zahtjevne godine s izazovima bez presedana, u novu ulaze s nadom u bolja vremena.

Japan i Južna Koreja dočekali 2021. godinu

TOKIO, SEUL - Japan, Južna Koreja i još pet azijskih i pacifičkih zemalja dočekali su Novu godinu u 16 časova po srednjeevropskom vremenu.

Nova godina "pod mjerama" širom svijeta

LONDON - Restrikcije dočeka Nove godine na snazi su širom svijeta zbog pandemije virusa korona, koji se ponovo ubrzano širi u mnogim zemljama.

Putin: 2020. teška kao nekoliko godina zajedno

PETROPAVLOVSK KAMČATSKI - Godina na izmaku bila je teška za sve i čini se da je njen teret bio jednak teretu nekoliko godina zajedno, izjavio je predsjednik Rusije Vladimir Putin.

Novozelanđani u Novu godinu ušli bez slučajeva kovid-19

LONDON - Novi Zeland je već ušao u 2021. godinu, a u luci u Oklendu okupile su se hiljade građana da proslave početak nove godine, slobodnih da se kreću i miješaju dok zemlja uživa u odsustvu slučajeva kovid-19, prenosi Ivning standard.

Ana Korać: Počastiću se Mercedesom od 200.000 evra za Novu godinu

Starleta i bivša učesnica rijalitija Ana Korać redovno na Instagramu objavljuje slike i klipove na kojima je sređena i obučena u brendiranu garderobu.

Najčitanije