Nova banka

Okončana javna ponuda, "MG Mind" vlasnik 86,8% akcija u Novoj banci

Kompanija "MG Mind" iz Mrkonjić Grada, nakon završene javne ponude za preuzimanje, postala je vlasnik 86,8 odsto akcija u banjalučkoj Novoj banci.

"MG Mind" postao većinski vlasnik "Nove banke"

BANJALUKA - Kompanija "MG Mind" iz Mrkonjić Grada postala je većinski vlasnik Nove banke Banjaluka.

Nova banka i "Lanaco" ugovorili saradnju: Inovacije unapređuju bankarski sektor

BANJALUKA - Vizionarski rad i ekspertize iz sektora bankarstava i informacionih tehnologija danas su spojeni potpisivanjem ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji za kreiranje proizvoda iz oblasti mašinskog učenja i vještačke inteligencije između Nove banke AD Banjaluka i kompanije "Lanaco".

Otvorena filijala Nove banke u Mrkonjić Gradu

U Mrkonjić Gradu u utorak je na adresi Sime Šolaje bb, počela je sa radom Filijala Mrkonjić Grad, trinaesta filijala i šezdesetsedma poslovnica Nove banke.

Od male banke do lidera u RS i BiH

BANJALUKA - Nova banka u srijedu je u Banskom dvoru u Banjaluci svečano obilježila 20 godina uspješnog poslovanja.

Nova banka otvorila drugu poslovnicu u Doboju

DOBOJ - Urbano širenje Doboja motivisalo je Upravu Nove banke da u ovom gradu otvori drugu poslovnicu, a ukupno 66. u RS, i tako bude još bliža svojim klijentima, građanima i privrednicima.

Nova banka donirala računare osnovnim školama

Nova banka a.d. Banjaluka danas je donirala osamnaest računara sa pratećom opremom banjalučkim osnovnim školama, te pet računara Javnoj ustanovi Centar Sunce u Prijedoru.

Nova banka nagradila Biljanu Milić iz Zvornika

Predsjednik Uprave Nove banke Srđan Kondić uručio je nagradu od milion bodova na Super Nova platnoj kartici, čija vrijednost iznosi 10.000,00 KM, srećnoj dobitnici Biljani Milić iz Zvornika. Gospođa Milić dobitnica je glavne nagrade u nagradnoj igri “Pitanje za milion bodova: keš ili SUPER NOVA kartica?”

Nova banka dobitnik Zlatnog BAM-a

Nova banka a.d. Banjaluka dobitnik je priznanja Zlatni BAM kao banka sa najvećim iznosom aktive sa pretežno domaćim kapitalom.

Otvorena petnaesta poslovnica Nove banke u Banjaluci

BANJALUKA - Na adresi Kralja Petra I Karađorđevića 50, počela je sa radom Agencija Tržnica, petnaesta poslovnica u gradu i šezdesetpeta poslovnica u poslovnoj mreži Nove banke. Poslovnicu su svečano otvorili Igor Radojičić, gradonačelnik Banje Luke i Srđan Kondić, predsjednik Uprave Nove banke.

Najčitanije