Nova godina

U hrvatskom gradu sinoć dočekana 2021. godina

U Biogradu na moru sinoć je dočekana 2021. godina. Da, da, dobro ste pročitali.

Kineska Nova godina u znaku Vodenog tigra

Nova kineska godina počinje 1. februara 2022. i biće u znaku Vodenog tigra, koji će uticati na sve horoskopske znakove.

Koncertom u Banjaluci obilježena Kineska nova godina

BANJALUKA - Koncert povodom obilježavanja Kineske nove godine i ulaska u godinu tigra održan je večeras u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra "Banski dvor" u Banjaluci.

Kina ulazi u Novu godinu u znaku tigra, evo šta to znači

Želje za kinesku Novu godinu koja je u znaku tigra obično su hrabrost, neustrašivost i snaga, ali mnogi će možda htjeti dodati želju iz ere pandemije, a to je da ostanu zdravi i izbjegnu bolest.

Kinezi dočekuju Novu godinu

Kineska Nova godina počeće sutra i trajati do 31. januara 2023. godine u znaku tigra - simbola snage i hrabrosti.

Postavljanje vrijednosti iza cilja dovodi do rezultata

Novu godinu često započinjemo sumiranjem prethodne i kreiranjem ciljeva za narednu. Međutim, ono što se često dešava jeste to da, kako vrijeme protiče, imamo sve manje motivacije za postizanje postavljenih cilljeva i nerijetko odustajemo od njih, što može da rezultuje nezadovoljstvom.

Banjalučani uz Danicu Crnogorčević dočekali pravoslavnu Novu godinu

BANJALUKA - Ni niske temperature u Banjoj Luci nisu spriječile publiku, kako sugrađane, tako i turiste, da uz izuzetno bogat i raznovrstan kulturno - umjetnički program dočekaju Novu godinu po julijanskom kalendaru.

U Podgorici proslavljaju pravoslavnu Novu godinu

PODGORICA - Podgoricom su večeras prošle auto-kolone povodom proslave pravoslavne Nove godine, a uz zvuk sirena iz stotina automobila vijorile su se srpske zastave i čule pjesme "Marš na Drini", "Veseli se srpski rode", "Božić je".

Trobojka od 250 metara zavijorila se u Sjevernoj Mitrovici

Na glavnom gradskom trgu u Sjevernoj Mitrovici u 20 časova počeo je doček pravoslavne Nove godine.

Bogat program ispred Hrama Hrista Spasitelja

BANJALUKA - Grad Banja Luka u saradnji sa Srpskom pravoslavnom crkvom pripremio je bogat program pod nazivom "Na početku bijaše riječ, na kraju pjesma".

Svečano širom Srpske povodom dočeka pravoslavne Nove godine

BANJALUKA - U više gradova Republike Srpske večeras će biti organizovan doček na trgovima povodom proslave pravoslavne Nove godine.

Šminka za skoro sve prilike: Izgledajte glamurozno i prirodno

Šminkanje je za mnoge žene pravi izazov, a naročito kada su u pitanju svečane prilike. Jedna Nova godina je za nama, a večeras se slavi i ona druga po Julijanskom kalendaru, pa ako ste odlučili da izađete jedna od stvari na koju bi svakako trebalo obratiti posebnu pažnju jeste šminka.

Za Novu godinu u RS potrošeno skoro 90 miliona KM

BANJALUKA - Ukupan evidentirani promet preko fiskalnih kasa u maloprodaji u Republici Srpskoj 30. i 31. decembra 2021. godine iznosio je 89.886.736 KM, potvrđeno je za "Nezavisne" iz Poreske uprave Republike Srpske.

Zvaničnici Srpske čestitali pravoslavnu Novu godinu

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, premijer Srosje Radovan Višković i predsjednik Narodne skupštine RS Nedeljko Čubrilović uputili su čestitke svima koji slave pravoslavnu Novu godinu.

Koliko su pjevači zaradili za Novu godinu

U medijima su osvanule informacije o visini honorara pjevača u najluđoj noći koje su bile izuzetno visoke.

Najčitanije