Novac

Ukrao nakit i novac u iznosu od 1.230 KM

DOBOJ - Okružnom javnom tužilaštvu Doboj dostavljen je izvještaj protiv muškarca čiji su inicijali N.N. sa područja ovog grada, zbog osnova sumnje da je krađom ostvario protivpravnu imovinsku korist od 1.230 KM.

Igrica koja vam daje pravi novac i uči vas marketingu

Među zagledanima u telefone oko vas sigurno postoje i neki koji igraju HQ, novu mobilnu igricu sa novčanim nagradama. U pitanju je igrica koju su kreirali tvorci platforme "Vine".

Svjetske vlade ulažu milijarde u obnovu Iraka

BAGDAD - Vlade širom svijeta obećale su milijarde dolara kredita i ulaganja u obnovu Iraka, zemlje koja se oporavlja od trogodišnjeg rata protiv radikalne grupe Islamska država.

Poštenje na djelu: Banjalučanin pronašao i vratio 2.200 KM

​BANJALUKA - Gest Vladimira Grahovca (29) iz Banjaluke zaslužuje pohvalu svih nas - mušku torbicu sa pozamašnom svotom novca, koju je pronašao, nije zadržao za sebe.

Državljanin BiH i Srbije preko granice pokušao prenijeti 15.450 evra

SARAJEVO - Službenici Granične policije BiH za vikend su spriječili pokušaj nezakonitog prenosa 15.450 evra na MGP Rača pri izlasku iz BiH.

Građani Republike Srpske najviše vjeruju u deviznu štednju

Banjaluka - Štednja građana u bankama u Republici Srpskoj (RS) krajem septembra 2017. iznosila je dvije milijarde i 161 milion KM i bilježi rast po stopi od šest odsto, odnosno veća je za 121,8 miliona KM u odnosu na kraj 2016. godine.

Hrvati u decembru potrošili oko 1,8 milijardi evra

ZAGREB - Praznična potrošnja u decembru dostigla je 13,5 milijardi kuna /oko 1,8 milijardi evra/, milijardu kuna više nego što se pretpostavljalo, a u istraživanju Hrvatske privredne komore navodi se i da je većina građana na poklone potrošila između 13 i 66 evra.

Kina pooštrava pravila o podizanju novca u inostranstvu

PEKING - Kineska regulatorna agencija za devizno poslovanje u subotu je postrožila pravila o podizanju novca u inostranstvu s kineskih bankovnih kartica kako bi stala u kraj pranju novca, finansiranju terorizma i izbjegavanju plaćanja poreza.

Policija traga za vlasnikom novca: Banjalučanka vratila gomilu para

BANJALUKA - Policija traga za vlasnikom veće svote novca koju je pronašla jedna Banjalučanka, saznaju "Nezavisne".

Najgora mjesta u kući za skrivanje novca

Ako se odlučite da novac držite u kući, postoje mjesta na koja ga nikako ne bi trebalo ostavljati jer ćete bez njega, ako se lopovi pojave, ostati skoro sasvim sigurno.

Reklame

Najčitanije