Novac

Zaplijenjene tri tone kokaina i preko 10 miliona evra

AMSTERDAM - Holandska policija zaplijenila je gotovo tri tone kokaina i 11,3 miliona evra u gotovini nakon racije sprovedene na farmi blizu Amsterdama, saopšteno je danas iz policije.

Dvojac osumnjičen da je oštetio Medžlis IZ za 150.000 KM

NOVI GRAD - Jasmin K. iz Bihaća, bivši predsjednik Islamske zajednice u Novom Gradu, i Ramiz K. iz Novog Grada, sekretar i blagajnik Medžlisa, osumnjičeni su da su zloupotrebama oštetili Medžlis IZ za više od 150.000 maraka.

Malta daje turistima do 200 evra ako ostanu tri dana

U želji da oživi svoju turističku industriju, Malta planira da ponudi stranim posjetiocima i do 200 evra ako ostanu najmanje tri dana na mediteranskom ostrvu ovog ljeta, izjavio je danas ministar turizma Klejton Bartolo.

Na koje načine svakodnevno gubimo novac

Većina ljudi nije ni svjesna toga da na svakom koraku čini stvari koje im izbijaju novac iz džepova koji nije morao da bude potrošen i koji je, uz samo malo razmišljanja i planiranja, mogao da bude preusmjeren na nešto korisnije.

Falsifikatori najviše "kuju" kovanicu od 1 KM

BANJALUKA, SARAJEVO - Najviše krivotvorenih novčanica domaće valute koje su za 11 mjeseci prošle godine registrovane u Centralnoj banci (CB) BiH jesu one od 50 maraka, a kada je riječ o kovanicama, i dalje ubjedljivo prednjači - 1 KM.

Državni aparat godišnje pojede 927 miliona KM

BANJALUKA, SARAJEVO - Za institucije BiH prošle godine izdvojeno je 1,8 milijardi maraka, od čega oko 927 miliona otpada na troškove za njihov rad i investicije, dok se ostatak odnosi na finansiranje spoljnog duga.

Kim Kardašijan objavila da poklanja pola miliona dolara

Kim Kardašijan objavila je da poklanja 500.000 dolara svojim obožavaocima.

Falsifikovanim punomoćjem pokušali podići novac sa računa pokojnika

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je dvije osobe koje su pomoću falsifikovanog punomoćja pokušale da sa bankovnog računa preminule osobe podignu 50.000 evra.

Maradona na novačanici, čeka se odluka Kongresa

Lik nedavno preminule fudbalske legende Dijega Maradone mogao bi da se nađe na novčanici od 1.000 pezosa, a argentinski kongres uskoro će raspravljati o tom zahtjevu koji je podnijela članica Doma senatora Kongresa Norma Durango.

Sukob Đokovića i ATP zbog novca

Novac je stvorio jaz između najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića i ATP, smatra švajcarski list Blik.

Najčitanije