Novac

Od srijede u opticaju nove novčanice od 200 KM

Centralna banka BiH najavila je da će od srijede, 17. avgusta, pustiti u opticaj novčanice konvertibilne marke u apoenu od 200 KM, dodatno štampane u ovoj godini, ali i istakla da to "nema inflacioni efekat".

4 znaka Zodijaka kojima jesen donosi obilje novca

Pomračenje Sunca u Škorpiji 25. oktobra donosi snažnu pokretačku energiju koja će većinu znakova primorati na promjene. I to promjene nabolje… One koje podrazumijevaju lični rast i razvoj a u mnogim slučajevima i sazrijevanje i dobijanje bitaka za koje smo vjerovali da su neosvojive kule.

Osumnjičeni da su oštetili Islamsku vjersku organizaciju za 1,5 miliona KM

BANJALUKA - A.H. iz Čelinca, O.K. iz Banjaluke kao i M.S. iz Zenice osumnjičeni su da su oštetili Islamsku vjersku organizaciju u Banjaluci za oko 1,5 miliona KM.

Savjet ministara BiH uvjerava: CIK će dobiti novac, ali ne u zakonskom roku

SARAJEVO, BANJALUKA - Kao što se i očekivalo, HDZ je podržao Vjekoslava Bevandu, ministra finansija i trezora BiH, koji se usprotivio tome da Savjet ministara BiH na telefonskoj sjednici obezbijedi novac za održavanje izbora, ali na kraju će, kad bude neophodno, novac ipak biti obezbijeđen.

Biljka čarobnog izgleda, privlači novac i sreću ukoliko procvjeta

Biljke u prostor donose posebnu energiju, što zna svako ko ih njeguje, ali neke se izdvajaju i po svojim feng šui svojstvima. Jedna od njih je klivija – sobna biljka sa mesnatim i velikim zelenim listovima i čarobnim cvijetom, najčešće narandžaste boje.

Ova tri horoskopska znaka će se obogatiti u maju

Ako vjerujete u horoskop, a pripadate jednom od ova tri znaka, možda ćete u maju 2022. godine imati finansijski dobitak.

G7: Za Ukrajinu obezbijeđene 24 milijarde dolara u 2022.

VAŠINGTON - Ministri finansija Grupe sedam ekonomskih sila (G7) saopštili su da su zajedno sa međunarodnom zajednicom obezbijedili i obećali dodatnu podršku Ukrajini koja prelazi 24 milijarde dolara za 2022, uz napomenu da su spremni da učine i više, koliko god je to potrebno, prenosi Rojters.

Lidija Vukićević progovorila o novcu koji je zaradila od "Boljeg života"

Glumica Lidija Vukićević odlučila je da otvoreno progovori o novcu koji je zaradila kada je snimala kultnu seriju "Bolji život".

Sve više država daje pare građanima, u BiH to niko i ne spominje

BANJALUKA, SARAJEVO - Dok brojne evropske zemlje, poput Njemačke, Belgije i Francuske, pa i neke u našem komšiluku kao što je to Srbija, daju novac građanima kako bi lakše prevazišli krizu, entitetske vlasti u BiH o tome do sada nisu dale nijednu najavu.

Indija oborila istorijski rekord u vrijednosti izvoza

Indijski izvoz dostigao je rekordne visine, pošto se svakog sata iz te zemlje izveze roba vrijedna 46 miliona dolara, odnosno više od milijarde dnevno.

Novac jedina prepreka za održavanje izbora

SARAJEVO, BANJALUKA - Pregovori o reformi izbornog zakonodavstva u BiH i zvanično su propali i sada je ključno pitanje da li će izbori biti održani, odnosno da li će ih hrvatski narod u BiH bojkotovati s obzirom na to da tvrde da u ovom trenutku nema uslova za njihovo održavanje.

Pripremanje hrane unaprijed štedi vrijeme i novac

Svima nam se dogodilo da smo došli kući umorni s posla, a da prethodno nismo odmrznuli meso od kojeg ćemo napraviti ručak ili da po povratku kući nismo svratili u prodavnicu po namirnice, a izbor u frižideru nije veliki.

Koliko ruskog novca je zarobljeno u švajcarskim bankama

CIRIH - Švajcarske banke, cijenjene zbog svoje tajnosti računa i sigurnosti, iznijele su rijetku procjenu sredstava koja su kod njih deponovali ruski klijenti.

Marija Šerifović progovorila o novcu i prijateljstvu

Pjevačica Marija Šerifović otvoreno je govorila o novcu za koji, kako kaže, smatra da u današnje vrijeme utiče na mnoge odnose.

Milioni maraka zarobljeni u Rusiji i Ukrajini

BANJALUKA - Privrednicima iz Republike Srpske zbog dešavanja na istoku zarobljeni su milioni maraka koje trenutno ne mogu da naplate za robu isporučenu u Rusiju i Ukrajinu, a osim toga i sva razmjena s tim zemljama je stala i pitanje je da li će i kada šleperi ponovo krenuti ka tom tržištu.

Najčitanije