Novac

Kako trošite novac? To otkriva kakvi ste

Neke ljude trošenje novca zabavlja, neki se grozničavo drže štednje. A vi?

Mlađi obrazovaniji, ali siromašniji od starijih

Trideset i šest miliona osoba, koje čine manje od jedan odsto odraslog stanovništa svijeta, drže u svojim rukama 46 odsto globalnog bogatstva u nekretninama, pokazuje studija banke Kredit Svis.

7 najboljih aplikacija za upravljanje novcem

Predstavljamo vam odabrane aplikacije za kontrolu troškova i pregled gdje zapravo ode sav novac.

Pretresi u Foči: Zbog pranja novca uhapšeno 11 lica

FOČA - Policijski službenici Policijske Uprave Foča nastavili su aktivnosti u sklopu operativne akcije kodnog naziva 'Dojave', te tom prilikom uhapsili 11 osoba.

Tri ključne stvari koje će vam povećati štednju

Ako svaki dan pijemo kafu, u pet godina na to ćemo potrošiti oko 4 hiljade evra, ako ne i više. Mnogo je takvih izdataka koji značajno utiču na naš budžet, ali ih mi ne ocjenjujemo kao opasne i zato ih ne režemo.

Tuzlak uhapšen zbog sumnje da je pokušao ukrasti 300 evra iz crkve

NIKŠIĆ - Aldin Husejinović (26) iz Tuzle uhapšen je zbog sumnje da je 3. novembra uveče iz Sabornog hrama Svetog Vasilija Ostroškog u Nikšiću pokušao da ukrade kutiju sa prilozima u kojoj se nalazilo oko 300 evra.

Oproštaj od Jove Ćulibrka u Derventi: Živio na starom hljebu, a ostavio gomilu novca

DERVENTA - Bio je obrazovan, načitan, ali je živio sam, skromnim životom, kazali su mještani derventskog naselja Lug, koji su se oprostili od sugrađanina Jove Ćulibrka (69), čija smrt je izazvala pometnju jer je u njegovoj bolničkoj postelji pronađeno oko 70.000 KM.

Slučaj koji je digao na noge dobojsku bolnicu: Kod preminulog pacijenta pronašli oko 70.000 KM

DOBOJ - Smrt pacijenta Jove Ćulibrka (68) iz Dervente digla je na noge dobojsku bolnicu "Sveti apostol Luka" jer je u njegovoj torbici nakon što je preminuo pronađeno, kako nezvanično saznajemo, oko 70.000 KM, a koje trenutno nemaju kome da predaju jer nije bio oženjen i nema bližu porodicu.

Obijali kuće u Banjaluci i još tri grada, krali zlato i novac

BANJALUKA - Policija je identifikovala rođake Alena Aljića (24) iz Banjaluke i Fadila Aljića (29) iz Modriče, osumnjičene da su zajedno, tokom proteklog mjeseca, obijali kuće na području Banjaluke, Prnjavora, Teslića i Bijeljine, te krali novac i zlatni nakit.

Svakog drugog dana u Aziji neko postane milijarder

Prvi put je ukupan broj milijardera u Aziji premašio broj američkih. Prema najnovijem izvještaju, tri četvrtine novih milijardera u svijetu potiče iz Kine i Indije.

Reklame

Najčitanije