Novac

Radnik pronašao i vratio 1.950 KM, nagradila ga i vlasnica i preduzeće

TESLIĆ - Radislav Simić, zaposlen u radnoj jedinici "Služba parkova" u Zdravstveno-turističkom centru "Banja Vrućica" u Tesliću, pronašao je 1.950 KM, te nakon kraće potrage vratio vlasnici, Beograđanki Mirjani R, koja je njegovo poštenje nagradila, a nagradu će dobiti i od preduzeća u kojem radi.

U ispovjedaonici u crkvi nađene torbe sa 36.000 evra

RIM - Italijanska policija povela je istragu nakon što su u ispovjedaonici u jednoj crkvi u blizini Vatikana pronađene dvije torbe s ukupno 36.000 evra, prenio je list Messaggero.

Nijemci još uvijek čuvaju 12 milijardi maraka

BERLIN - Skoro 28 godina nakon povlačenja iz opticaja valute bivše Istočne Njemačke i 16 godina od uvođenja evra, još uvijek su na dnu neke fijoke, u davno zaključanom sefu, u kutiji zakopanoj u bašti - milijarde njemačkih maraka.

Raguž: Raspodjelu novca da razmotri Fiskalni savjet BiH

SARAJEVO – U Ministarstvu finansija Federacije BiH (FBiH) tvrde da raspodjelu novca prikupljenog od akciza na gorivo koji je namijenjen izgradnji puteva u BiH treba da razmotri Fiskalni savjet BiH, iako to tijelo nije nadležno za rješavanje tog problema, nego Upravni odbor Uprave za indirektno oprezivanje (UIO) BiH.

Za pet godina u BiH oprano 70 miliona KM

ISTOČNO SARAJEVO - U BiH je u legalne novčane tokove u proteklih pet godina ubačeno gotovo 70 miliona maraka opranog novca, a prijave o sumnjivim transakcijama su mahom stizale od banaka i mikrokreditnih organizacija.

Iz kamiona ispadao novac, policija traži da građani vrate što su pokupili

Oko 600.000 dolara ispalo je iz kamiona sigurnosne kompanije "Brinks" na autoputu u Indianapolisu u četvrtak ujutro oko 9 sati po lokalnom vremenu, objavila je policija te zatražila od ljudi koji su pokupili novac da ga vrate, inače će biti optuženi za krađu.

Iz kuće ukradeni novac i zlatni nakit

ZVORNIK - Iz kuće u privatnom vlasništvu u zvorničkom naselju Tabanci ukradeni su određen iznos novca i zlatni nakit, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Kraj finske revolucije: 560 EUR bez rada samo san

Finska vlada odlučila je da ne produži pilot projekat isplate osnovnog dohotka, koji je privukao veliku pažnju svjetske javnosti.

Monetarna istorija Banjaluke prikazana kroz izložbu

BANJALUKA - Izložba "Trag civilizacije, novac korišten u Banjaluci od antičkih vremena do danas" otvorena je danas u atrijumu Gradske uprave u gradu na Vrbasu.

Milijarder otkriva formulu sreće

Da vam život postane bolji, poslušajte ove savjete Vorena Bafeta

Najčitanije