Novi Grad

Vatrogasci uređuju obalu rijeke Une

NOVI GRAD - Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Novi Grad danas su počeli uređenje obale rijeke Une pored keja, obaloutvrde ove rijeke.

Požar u fabrici paleta u Novom Gradu

NOVI GRAD - Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Novi Grad ugasili su požar koji je izbio jutros u silosu fabrike paleta "Depal" u industrijskoj zoni Poljavnice kod Novog Grada.

Otvorena izložba "Kolaži" Sanje Stupar

NOVI GRAD - U gradskoj galeriji u Novom Gradu večeras je otvorena izložba "Kolaži" akademskog slikara i likovnog pedagoga iz ove opštine Sanje Stupar.

Poginuo u prevrtanju traktora

NOVI GRAD – Policijskoj stanici Krupa na Uni, danas oko 11 časova, prijavljeno je da je na putu, u blizini zaseoka Budimiri, opština Krupa na Uni, zatečen prevrnut traktor u čijoj neposrednoj blizini se nalazi beživotno tijelo muškarca.

Nevrijeme napravilo probleme i u Srbiji

BEOGRAD - Nevrijeme praćeno jakim vjetrom, pljuskovima i gradom zahvatilo je Novi Sad i Loznicu, gdje je gotovo u cijelom gradu nestalo struje.

Višković: SNSD u Novom Gradu ima stabilnu podršku

NOVI GRAD - Potpredsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Radovan Višković rekao je večeras da je Opštinski odbor (OO) ove stranke u Novom Gradu jedinstven i da ima stabilnu podršku koalicionih partnera.

Drljača na čelu OO SNSD- a Novi Grad

NOVI GRAD - Miroslav Drljača izabran je večeras za predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Novi Grad.

Poginuo vozač golfa kod Novog Grada

NOVI GRAD - Pedesetšestogodišnji vozač golfa B.H. (56) iz Novog Grada poginuo je danas kada je sletio sa puta, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

Nakon poplava počinje dezinfekcija u Novom Gradu

NOVI GRAD - Načelik opštine Novi Grad Miroslav Drljača donio je danas naredbu o sprovođenju dezinfekcije u dijelovima opštine koji su bili poplavljeni od 12. do 16. maja.

Danas počinje popis štete u Novom Gradu

NOVI GRAD - Komisije za popis štete, koju su bujice i poplave pričinile prošle sedmice u Novom Gradu, danas počinju s radom.

Najčitanije