Novi Grad

Nakon poplava počinje dezinfekcija u Novom Gradu

NOVI GRAD - Načelik opštine Novi Grad Miroslav Drljača donio je danas naredbu o sprovođenju dezinfekcije u dijelovima opštine koji su bili poplavljeni od 12. do 16. maja.

Danas počinje popis štete u Novom Gradu

NOVI GRAD - Komisije za popis štete, koju su bujice i poplave pričinile prošle sedmice u Novom Gradu, danas počinju s radom.

U Novom Gradu ukinute redovne mjere zaštite od poplava

NOVI GRAD - Na sjednici Štaba za vanredne situacije u Novom Gradu jutros je konstatovano da je vodostaj Une ispod 450 centimetara čime su se stekli uslovi da se ukinu redovne mjere zaštite od poplava.

Novi Grad ukinuo vanredne mjere odbrane od poplava

NOVI GRAD - Štab za vanredne situacije opštine Novi Grad ukinuo je večeras vanredne mjere odbrane od poplava.

Pogledajte kako se vozilo probija kroz bujicu u mjestu Svodna

NOVI GRAD - Poplave nastale zbog obilnih padavina stvorile su velike probleme širom Republike Srpske i BiH.

Raste nivo Une u Novom Gradu

BANJALUKA - Vodostaj Une u Novom Gradu jutros je 514 centimetara, što je četiri centimetra iznad kote vanredne odbrane od poplava i ima tendenciju rasta, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Novom Gradu proglašeno vanredno stanje, vodostaj Une 511 centimetara

​NOVI GRAD - Na sjednici Štaba za vanredne situacije u Novom Gradu večeras su na snagu stavljene vanredne mjere zaštite od poplava.

Nivo Bosne u Doboju stagnira, u Novom Gradu Una u porastu

DOBOJ - Vodostaj rijeke Bosne u Doboju večeras iznosi 288 centimetara i ispod je visine kote redovne odbrane od poplava od 300 centimetara, dok je situacija u Novom Gradu nešto drugačija, jer je nivo Une i dalje u porastu.

Una poplavila jedno domaćinstvo u Novom Gradu

KOSTAJNICA - Rijeka Una sve je bliže stambenim objektima u Ulici Ranka Šipke u Kostajnici i poplavila je jedno domaćinstvo, rekao je Srni portparol opštine Aleksandar Pašić.

Una i Sana u Novom Gradu i dalje rastu, pripremaju se vreće sa pijeskom

NOVI GRAD - Vodostaji rijeka Une i Sane u Novom Gradu i dalje su u porastu, a u ovoj opštini upravo su počeli puniti pijeskom vreće koje će biti postavljene na kritične tačke.

Najčitanije