Novi Grad

Dvadeset mladih iz Novog Grada humanošću i volonterski pomažu starijima

NOVI GRAD - Grupa od 20 mladića iz Novog Grada, koji već četiri godine organizuju lokalni turnir u uličnoj košarci "Streetball", zasukala je rukave i zbog prevencije virusa korona stavila se na raspolaganje mještanima ove male opštine na dvije rijeke.

Pacijent iz Novog Grada upućen na testiranje

NOVI GRAD - Jedan pacijent je protekle noći iz Hitne službe Doma zdravlja u Novom Gradu upućen na Infektološku kliniku u Banjaluku zbog sumnje na virus korona, a rezultati testiranja biće poznati danas poslije podne, rekao je direktor Doma zdravlja Zoran Rađenović.

Održano poetsko-prozno veče

NOVI GRAD - U Narodnoj biblioteci u Novom Gradu večeras je održano poetsko-prozno veče na kojem je gošća bila književnik Jovanka Stojčinović Nikolić iz Doboja.

Zvezda u septembru u Novom Gradu

Delegacija FK Sloboda iz Novog Grada, predvođena predsjednikom Mladenom Bosančićem prisustvovala je manifestaciji Dan fudbala Republike Srpske.

U Novom Gradu nama prijavljenih pacijenata oboljelih od gripa

NOVI GRAD - U Domu zdravlja u Novom Gradu povećan je broj pacijenata sa akutnim respiratornim infekcijama, ali za sada nema prijavljenih oboljenja od gripa.

U Novom Gradu 328 pacijenata oboljelih od raka

NOVI GRAD - U Domu zdravlja u Novom Gradu registrovano je 328 pacijenata oboljelih od raka, i to 241 sa dijagnozom zloćudnog i 87 sa dijagnozom dobroćudnog.

Osnovan Demos u Novom Gradu

NOVI GRAD - U Novom Gradu večeras je održana osnivačka skupština Opštinskog odbora Demosa, a za predsjednika je izabran Zoran Mršić.

"Svete žene" u Galeriji u Novom Gradu

U Galeriji u Novom Gradu otvorena je izložba radova ikona autorke Marije Vukosavljević iz Valjeva.

Toplo vrijeme izmamilo visibabe

NOVI GRAD - U Poljavnicama, kod Novog Grada, procvjetale su visibabe.

Prijedorčanin prokockao 20.000 KM od donacija?

NOVI GRAD - Prijedorska policija istražuje navode da je Mladen Karan iz tog grada prokockao oko 20.000 KM iz humanitarne akcije namijenjene za izgradnju kuće dječaku Dejanu Zoriću iz Novog Grada, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije