Novi Grad

Izložba slika Vidakovića u Novom Gradu: Na platnu slika ljudske odnose

BANJALUKA - Izložba slika akademskog slikara Alekse Vidakovića iz Banjaluke biće otvorena večeras s početkom u 19 časova u Galeriji Kulturno-obrazovnog centra Novi Grad.

Druženje sa Marčelom u Novom Gradu

NOVI GRAD - U Narodnoj biblioteci u Novom Gradu večeras je, povodom početka nove školske godine, organizovano druženje sa književnikom iz Srbije Markom Šelićem, koji je široj javnosti i muzičkoj rep sceni poznatiji pod pseudonimom Marčelo.

Gačanin ponovo prijetio imamu iz Novog Grada

NOVI GRAD - Emiru Nuhiću, imamu iz Novog Grada, ponovo je prijećeno putem Facebook messengera, a i za ove prijetnje sumnjiči se Danel Rajković iz Gacka, saznajemo nezvanično.

Poziv za dodjelu sredstava za vantjelesnu oplodnju do 10. septembra

NOVI GRAD - U budžetu opštine Novi Grad je za proceduru asistirane reprodukcije - vantjelesnu oplodnju obezbijeđeno 11.000 KM, a javni poziv za dodjelu sredstava otvoren je do 10. septembra, rekao je Srni zamjenik načelnika ove opštine Bojan Lukač.

Uklonjena bomba teška 226 kilograma kod Novog Grada

NOVI GRAD - Avio-bomba teška oko 226 kilograma zaostala iz Drugog svjetskog rata uklonjena je jutros ispod drumskog mosta na rijeci Sani kod Novog Grada.

Stradao od strujnog udara tokom demontaže šatora

PRIJEDOR - Lice čiji su inicijali P.B. iz Novog Grada smrtno je stradalo od posljedica strujnog udara prilikom demontaže šatora u Donjim Petrovićima kod Novog Grada, saopšteno je danas iz prijedorske Policijske uprave.

Likovna kolonija Rakani počinje 12. avgusta

NOVI GRAD - Likovna kolonija Rakani ove godine okupiće 12 umjetnika koji će pored rijeke Une u Novom Gradu nova likovna djela stvarati od 12. do 19. avgusta.

Izgorjela štala kod Novog Grada

NOVI GRAD - Štala u kojoj je bilo balirano sijeno izgorjela je u naselju Velkić brdo kod Novog Grada.

Vatrogasci uređuju obalu rijeke Une

NOVI GRAD - Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Novi Grad danas su počeli uređenje obale rijeke Une pored keja, obaloutvrde ove rijeke.

Požar u fabrici paleta u Novom Gradu

NOVI GRAD - Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Novi Grad ugasili su požar koji je izbio jutros u silosu fabrike paleta "Depal" u industrijskoj zoni Poljavnice kod Novog Grada.

Najčitanije