Novi Grad

Atletičarke Banjaluke i atletičari Novog Grada ekipni prvaci BiH

Atletičarke Banjaluke i atletičari Novog Grada osvojili su titule na Ekipnom prvenstvu BiH za dječake i djevojčice koje je održano u nedjelju u Tuzli.

Radoš biciklističkom rutom ukazao na problem "Trgovske gore"

NOVI GRAD - Nenad Radoš iz Novog Grada stigao je danas u Bijeljinu, gdje je završio biciklističku rutu dugu oko 550 kilometara tokom koje je podsjetio na opasnost od odlagališta radioaktivnog otpada na Trgovskoj gori u opštini Dvor, na samoj granici sa BiH.

Povećan broj migranta, policija će štititi mještane Blatne i okoline

Policija Republike Srpske prati situaciju na enitetskoj liniji i preduzeće sve potrebne mjere i radnje da zaštiti mještane Blatne i okolnih mjesta oko Novog Grada, kao i njihovu imovinu, gdje je proteklih dana evidentno povećano prisusutvo migranata, zaključeno je na današnjem sastanku direktora Policije Republike Srpske Siniše Kostreševića sa rukovodstvom Policijske uprave Prijedor.

SNSD i DNS zajedno podržali Drljaču za načelnika Novog Grada

NOVI GRAD - Predsjednici opštinskih odbora SNSD-a Miroslav Drljača i DNS-a Mirko Zgonjanin potpisali su danas sporazum o podršci SNSD-ovom kandidatu za načelnika opštine Novi Grad.

Opština Novi Grad će obezbijediti besplatne udžbenike

Opština Novi Grad obezbijediće, na osnovu evidencije Centra za socijalni rad, udžbenike za djecu sa poteškoćama u razvoju, rečeno je Srni u opštinskom Odjeljenju za društvene djelatnosti.

Noževi iz radionice Nemanje Mijića u Novom Gradu otišli i u bijeli svijet

NOVI GRAD - Prvobitna ideja je bila da napravim nož za sebe, što i nije bilo tako jednostavno kao što sam mislio. Ipak, nakon nekoliko pokušaja, učenja i dosta vremena provedenog u radionici uspio sam da napravim nešto što bi se po karakteristikama moglo nazvati nožem, kazuje Novograđanin Nemanja Mijić, koji ručno izrađuje unikatne noževe.

Hapšenje u Sarajevu: Muškarac osumnjičen za iznudu i prijetnje

Policijski službenici Federalne uprave policije juče su na području opštine Novi Grad Sarajevo uhapsili muškarca inicijala D.D.J. (1974.) pod sumnjom da je iznuđivao novac od svog sugrađanina, saopšteno je iz Federalne uprave policije.

SNSD i Ujedinjena Srpska potpisali koalicioni sporazum

NOVI GRAD - Predsjednici opštinskih odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i Ujedinjene Srpske Miroslav Drljača i Vesna Vajagić potpisali su večeras u Novom Gradu koalicioni sporazum za predstojeće lokalne izbore.

Dječak poginuo pred očima strine

NOVO GRAD - Trinaestogodišnji dječak poginuo je u subotu naveče pred očima strine, kada se prevrnuo traktor kojeg je vozio u mjestu Maslovare, opština Novi Grad, potvrdili su mještani za "Nezavisne novine".

Nastradali dječak vozio traktor, naređena obdukcija

PRIJEDOR, NOVI GRAD - Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor naložio je da bude izvršena obdukcija tijela trinaestogodišnjaka koji je sinoć poginuo u prevrtanju traktora u mjestu Maslovare, kod Novog Grada, potvrđeno je "Nezavisnim".

Najčitanije