Novi Grad

Bivši borac Pero Santrač spava ispod kišobrana

NOVI GRAD - Pero Santrač iz mjesta Poljavnice, kod Novog Grada, bivši borac, već godinama živi u katastrofalnim uslovima, bez vode, struje i u kućici koja prokišnjava.

Preduzete radnje za nesmetano odvijanje izbora u Novom Gradu

SARAJEVO - Centralna izborna komisija (CIK) BiH saopštila je jutros da je u saradnji sa Opštinskom izbornom komisijom Novi Grad preduzela neophodne radnje za nesmetano odvijanje izbornog procesa na biračkom mjestu 007B040.

Izborni proces u Suhači nije počeo, problem isti kao 15. novembra

NOVI GRAD - Izborni proces na biračkom mjestu Suhača u opštini Novi Grad, gdje je trebalo da se danas ponove lokalni izbori, nije počeo zbog problema sa biračkim odborom, potvrdio je Srni predsjednik Opštinske izborne komisije (OIK) Novi Grad Ljuban Knežević.

Položeno cvijeće ispred porodične kuće Mustafe Nadarevića u Novom Gradu

NOVI GRAD- Stanovnici Novog Grada položili su danas cvijeće ispred porodične kuće Mustafe Nadarevića u ovom gradu i na taj način se oprostili od preminulog glumca.

Poništeni izbori na jednom biralištu u izbornoj jedinici Novi Grad

SARAJEVO - Centralna izborna komisija (CIK) BiH danas je poništila izbore za načelnika opštine i Skupštinu opštine održane u nedjelju, 15. novembra, na redovnom biračkom mjestu u Suhači (007B040) u izbornoj jedinici Novi Grad i ponovne zakazala za nedjelju, 29. novembar.

Poginuli muž i žena u nesreći kod Novog Grada

NOVI GRAD - Pero (83) i Sava (84) Pilipović, bračni par iz Svodne, poginuli su u sudaru dva automobila u tom mjestu, a u ovoj nesreći teško je povrijeđena i devetogodišnja djevojčica, dok je vozač R.R. lakše povrijeđen.

Učenici OŠ "Vuk Karadžić" iz Novog Grada od ponedjeljka u školskim klupama

NOVI GRAD - Direktor Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Novom Gradu Miranda Baltić rekla je danas Srni da je planirano da učenici ove škole, od ponedjeljka, 9. novembra, ponovo budu u školskim klupama.

Novi Grad: Opštinski odbor DNS-a o statusu koalicije u petak

NOVI GRAD - Opštinski odbor Demokratskog narodnog saveza /DNS/ u Novom Gradu će u petak, 23. oktobra, javno saopštiti odluku o statusu koalicije sa SNSD-om u ovoj opštini.

SPS: Podrška Miroslavu Drljači za načelnika Novog Grada

NOVI GRAD - Socijalistička partija Srpske (SPS) na predstojećim lokalnim izborima u Novom Gradu podržaće zajedničkog kanidata koalicije za načelnika Miroslava Drljaču (SNSD).

Šeranić u Novom Gradu: Opremiti ambulante porodične medicine

NOVI GRAD - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je danas da je u Domu zdravlja u Novom Gradu potrebno opremiti ambulante porodične medicine, te rekonstruisati staru zgradu Hitne pomoći.

Najčitanije