Novi Grad

Sipa privela devet demobilisanih boraca VRS

Pripadnici Sipe priveli su na području Novog Grada, Prijedora i Kostajnice devet lica zbog sumnje da su tokom 1992. godine počinili ratni zločin na području Novog Grada.

Veći odron u Donjoj Dragotinji, na putu Prijedor-Novi Grad

BANJALUKA - Na magistralnom putu Prijedor-Novi Grad, u mjestu Donja Dragotina, otežan je saobraćaj zbog većeg odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

U Novom Gradu prijem za učesnike Balkanskog karate prvenstva

NOVI GRAD - Načelnik opštine Miroslav Drljača upriličio je danas prijem za Marka Zorića i Nemanju Mihajlicu, takmičare Karate kluba "Rajko Crnobrnja Gligo", učesnike Balkanskog prvenstva u karateu održanog u Poreču od 15. do 17. oktobra u organizaciji Karate federacije Balkan i hrvatskog Karate saveza.

Trener Slobode iz Novog Grada zadovoljan dosadašnjim dijelom prvenstva

Fudbaleri Slobode iz Novog Grada ulaze u finiš prvog dijela sezone, a u 10 odigranih kola u M:tel Prvoj ligi Republike Srpske ostvarili su učinak od sedam pobjeda, dva remija i jedan poraz i nalaze se na četvrtom mjestu na tabeli sa 23 osvojena boda i gol razlikom 18:4.

Dvojac osumnjičen da je oštetio Medžlis IZ za 150.000 KM

NOVI GRAD - Jasmin K. iz Bihaća, bivši predsjednik Islamske zajednice u Novom Gradu, i Ramiz K. iz Novog Grada, sekretar i blagajnik Medžlisa, osumnjičeni su da su zloupotrebama oštetili Medžlis IZ za više od 150.000 maraka.

Zapaljena vozila dvojcu poznatom po švercu migranata

NOVI GRAD - Dva BMW-a u vlasništvu Jasmina Selimagića iz Novog Grada i golf u vlasništvu njegovog sugrađanina Radomira Bašića zapaljena su u noći s nedjelje i ponedjeljka i to za manje od sat vremena, a policija traga za počiniocima.

Novi Grad: Prošle godine isporučeno četiri miliona litara mlijeka

NOVI GRAD - Proizvođači mlijeka u Novom Gradu isporučili su prošle godine 4.047.943 litra mlijeka ili 417.550 litara više nego 2019. godine.

Još čekaju obnovu nakon zemljotresa: Tri mjeseca bez krova nad glavom

KOSTAJNICA, PRIJEDOR - Gotovo tri mjeseca nakon stravičnog zemljotresa u Petrinji, koji je i u nekoliko lokalnih zajednica na sjeverozapadu Srpske iselio građane iz njihovih kuća, oni još čekaju vlastiti krov nad glavom.

Bivši borac Pero Santrač spava ispod kišobrana

NOVI GRAD - Pero Santrač iz mjesta Poljavnice, kod Novog Grada, bivši borac, već godinama živi u katastrofalnim uslovima, bez vode, struje i u kućici koja prokišnjava.

Preduzete radnje za nesmetano odvijanje izbora u Novom Gradu

SARAJEVO - Centralna izborna komisija (CIK) BiH saopštila je jutros da je u saradnji sa Opštinskom izbornom komisijom Novi Grad preduzela neophodne radnje za nesmetano odvijanje izbornog procesa na biračkom mjestu 007B040.

Najčitanije