Novi Pazar

Politika jača od fudbala

Nova režija na srpskim fudbalskim terenima: duel Novog Pazara i Partizana trajao je skoro do ponoći, uz seriju incidenata, praćen divljim, neki kažu naručenim performansom na tribinama.

Mahmutović: Preminula djevojčica nije imala koronu, već bolest srca

NOVI PAZAR - Dvanaestogodišnja djevojčica iz Tutina, koja je preminula u novopazarskoj bolnici, nije imala koronu, izjavio je danas v.d. direktora te zdravstvene ustanove Meho Mahmutović.

Najmlađa žrtva korone u Srbiji, preminula djevojčica u Novom Pazaru

NOVI PAZAR - Djevojčica H.D. (12) iz Tutina preminula je u Opštoj bolnici Novi Pazar najvjerovatnije usljed imunoloških komplikacija nakon ranije infekcije kovidom-19, prenosi Telegraf.rs.

Naoružani muškarci zaposjeli gradilište Islamskog centra u Novom Pazaru

NOVI PAZAR - U ranim jutarnjim časovima, dvadesetak naoružanih muškaraca zaposjelo je gradilište u ulici Rifata Burdževića u Novom Pazaru, kod Velikog groblja, na kojem je Rijaset islamske zajednice Srbije počeo izgradnju Islamskog centra.

Na Novopazarskoj tvrđavi arheolozi pronašli "zindan" i temelje kasarne

Na sjevernoj tabiji Novopazarske tvrđave, u nastavku iskopavanja, arheolozi su otkrili "zindan" (zatvor) iz starije dobi i temelje kasarne iz perioda osmanskog sultana Abdulaziza, sagrađene polovinom 19. vijeka.

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo u Novom Pazaru

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su A. Š. (1981) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo i Dž. P. (1968) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pomaganju.

Vanredno u Partizanu, zasjeda Odbor za hitna pitanja

Fudbalski klub Partizan, dan nakon poraza od Novog Pazara u drugom kolu Superlige, sazvao je sjednicu Odbora za hitna pitanja.

Milošević: Razočaravajuće, ružno i tužno

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da je veoma razočaran poslije sinoćnjeg poraza svog tima od Novog Pazara 3:2 u drugom kolu Superlige.

Poraz fudbalera Partizana u Novom Pazaru

Fudbaleri Partizana izgubili su večeras na gostovanju od Novog Pazara 3:2 (1:0) u meču drugog kola Superlige.

Troje zaraženih virusom korona preminulo u Novom Pazaru

NOVI PAZAR - Za posljednja 24 sata u Opštoj bolnici u Novom Pazaru preminule su tri osobe inficirane virusom korona.

Najčitanije