Novi Sad

Skočila sa zgrade i poginula

Tridesetpetogodišnja žena poginula je danas popodne prilikom pada sa zgrade u Ulici Alekse Šantića u Novom Sadu.

Eksplozija u Industriji mesa "Matijević" u Novom Sadu, jedna osoba poginula

NOV SAD - Jedna osoba je poginula, a jedna je povrijeđena u eksploziji koja je odjeknula u Novom Sadu, u Industriji mesa "Matijević", saznaje "Blic".

Za ulaznice za sljedeći Exit već se prijavilo 17.000 fanova

Za samo nekoliko dana otkako je počela registracija za novo, 20. izdanje "Exit" festivala idućeg jula, prvih 17.000 fanova iz cijelog svijeta već se prijavilo za ulaznice.

Exit objavio aftermovie i najavio veliki jubilej 2020.

Istog dana, nakon što je Amelie Lens zatvorila EXIT festival uz antologijsku himnu "Firestarter" u čast preminulog pjevača grupe "The Prodigy", Keitha Flinta, objavljen je već i zvanični festivalski "aftermovie" koji najavljuje i jubilarno 20. festivalsko izdanje, koje će označiti početak nove ere festivala, pod nazivom EXIT 2.0.

Nevrijeme napravilo probleme i u Srbiji

BEOGRAD - Nevrijeme praćeno jakim vjetrom, pljuskovima i gradom zahvatilo je Novi Sad i Loznicu, gdje je gotovo u cijelom gradu nestalo struje.

Drugo veče Exita obilježeili domaći i popularni svjetski muzičari

Drugo veče Exita, jednog od najboljih muzički festival u Evropi i svijetu, obilježili su nastupi domaćih rok-grupa "Ritam nereda", "Partibrejkers" i "Atesit rep".

Grk preminuo na Exitu, sumnja se na narkotike

NOVI SAD- Državljanin Grčke preminuo je nakon što mu je sinoć pozlilo na festivalu Exit u Novom Sadu, prenijeli su beogradski mediji pozivajući se na saopštenje organizatora festivala.

Oboren rekord dnevne posjete na Exitu: Više od 56.000 ljudi

Exit festival sinoć je otvoren uz najposećeniju noć u svojoj 19 godina dugoj istoriji sa više od 56.000 posjetilaca u toku 13 sati programa na 40 bina i zona širom Petrovaradinske tvrđave.

Sve spremno za Exit

U Novi Sad stigli su prvi ljubitelji "Exit"-a, ulice vrve od života i festivalskog uzbuđenja, kamp festivala primio je prve posjetioce i sve je spremno za naredna četiri dana proslave muzike i života.

U Novom Sadu otvorena konceptualna instalacija Joko Ono

Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je svečano otvorila konceptualnu instalaciju "One day...", multimedijalne umjetnice i mirovne aktivistkinje Joko Ono, na Petrovaradinskoj tvrđavi, na stogodišnjicu potpisivanja Versajskog mirovnog sporazuma i zvaničnog završetka Prvog svjetskog rata i tom prilikom poručila da je mir ono sto nam je danas najpotrebnije.

Najčitanije