Novi Sad

Prijeteće poruke lideru LSV: U Novom Sadu grafit "Čanka pod nož"

NOVI SAD - Preteći grafit "Čanka pod nož" ispisan je na jednoj zgradi u Novom Sadu, saopštila je danas Liga sodijaldemokrata Vojvodine i zatražila hitnu reakciju policije i tužilaštva povodom prijetnji upućenih njihovom predsjedniku Nenadu Čanku.

Pljačka zlatare u Novom Sadu koja je krenula naopako

NOVI SAD - Pljačka zlatare u novosadskoj Ulici Jovana Dučića nije išla kako je razbojnik planirao.

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo djevojke u Novom Sadu

NOVI SAD - Mladić D. D. (28) uhapšen je zbog sumnje da je na ulici u Novom Sadu izbo djevojku D. J. (25). Djevojka je napadnuta u Ulici Alekse Šantića oko 16 sati.

Izbo djevojku nasred ulice u Novom Sadu

Muškarac (25) je na ulici u Novom Sadu izbo ženu. Nesrećna žena je napadnuta u Ulici Alekse Šantića oko 16 sati.

Novi Sad među 10 najboljih božićnih marketa u Evropi

Novi Sad je osvojio desetu poziciju među 24 najbolja božićna marketa u Evropi, a iza sebe je ostavio gradove poput Kelna, Bratislave...

Štrajk u Novom Sadu, radnici pošte traže povećanje plata

​NOVI SAD - U Novom Sadu od jutros ne rade poštanski šalteri, niti poštari raznose poštu u znak protesta radi neispunjenja njihovih zahtjeva o povećanju plate, o čemu je poštanski Sindikat još u martu pregovarao sa Vladom Srbije.

Metalna kapija pala na đaka prvaka

NOVI SAD - U Osnovnoj školi "Duško Radović" u novosadskom naselju Klisa došlo je do incidenta tokom kojeg je jedan učenik prvog razreda zadobio teške tjelesne povrede opasne po život nakon što je na njega pala metalna kapija.

Grad u Srbiji s najviše blizanaca u Evropi

Statistika pokazuje da je najveća koncentracija jednojajčanih blizanaca u Africi, tačnije u gradu Igbo Ora, koji često zovu i Gradom blizanaca. Vjerovali ili ne, što se Evrope tiče, Novi Sad definitivno prednjači po broju rođenih blizanaca, a čak i trojki.

Stravičan sudar: Sjekli auto da izvuku djevojku

Na putu između Sremskih Karlovca i Banstola jutros je došlo do teške saobraćajne nezgode.

Sedam osoba povrijeđeno u sudaru autobusa, kamiona i automobila

NOVI SAD - Sedam osoba povrijeđeno je danas oko 17.30 časova u saobraćajnoj nezgodi u Petrovaradinu, kada su se sudarili autobus GSP na liniji 3, kamion i automobil.

Najčitanije