Novi Sad

Stravična nesreća kod Novog Sada, vatrogasci satima izvlačili tijelo iz auta

NOVI SAD - Jedna osoba je poginula, a više njih je povrijeđeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 21.45 časova dogodila na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod Novih Karlovaca i Stare Pazove, javljaju mediji u Srbiji.

Novosađanin vozio sa 4,05 promila alkohola, u zatvor 45 dana

NOVI SAD - Novosađanin star 72 godine vozio je sa 4,05 promila alkohola u krvi, zbog čega je kažnjen sa 45 dana zatvora, prenio je današnji "Dnevnik".

"Bimalu" pet zlatnih medalja u Novom Sadu

NOVI SAD - Ocjenjivačka komisija "Novosadskog sajma" i ove godine je nagradila "Bimalovo" suncokretovo ulje šampionskim peharom za visok kvalitet proizvoda u kategoriji rafinisanih jestivih ulja i sa pet zlatnih medalja, od kojih je jedna velika zlatna medalja.

"Žitoprodukt" se okitio zlatnim medaljama za kvalitet

BANJALUKA, 20. MAJA /SRNA/ - Banjalučki brend "Žitoprodukt" nagrađen je sa više prestižnih nagrada za kvalitet mlinskih proizvoda na 85. Novosadskom sajmu poljoprivrede.

Privredna komora Srpske dobila Veliku zlatnu medalju

NOVI SAD - Privredna komora Republike Srpske danas je u Novom Sadu dobila prestižno priznanje Novosadskog sajma - Veliku zlatnu medalju u kategoriji "Dobar dizajn".

Kombajn od 600.000 evra na novosadskom Sajmu još nije prodat?

NOVI SAD - Najskuplji eksponat 85. Međunarodnog poljoprivrednog sajma - kombajn za vađenje šećerne repe, vrijedan 600.000 evra, još nije prodat, iako su to danas javili neki mediji u Srbiji.

Počeo najveći poljoprivredni sajam u regionu

NOVI SAD - Na Novosadskom sajmu danas je počeo 85. Međunarodni poljoprivredni sajam, najveća manifestacija agrobiznisa u centralnoj i jugoistočnoj Evropi.

Maloljetnici skakali po policijskom autu i gađali ga jajima

NOVI SAD - Dvojica maloljetnika juče su u Novom Sadu skakali po policijskom automobilu i gađali ga jajima. Svojim bezobrazlukom, pohvalili su se na društvenim mrežama.

Kačila zavjesu, pala s terase i poginula

NOVI SAD - Nadica Ilić (41) iz Novog Sada tragično je nastradala juče dok je postavljala zavjesu na terasu, u zgradi u Fruškogorskoj ulici broj 6 u Novom Sadu.

Žena skočila sa četvrtog sprata zgrade

NOVI SAD - Žena stara 40 godina izvršila je samoubistvo skočivši sa četvrtog sprata zgrade u Fruškogorskoj ulici u Novom Sadu.

Najčitanije