Novi Sad

Kamere snimile kako su trojica izboli MMA borca u Novom Sadu

NOVI SAD - Sigurnosne kamere snimile su trenutak napada na Damira Mihajlovića (37) koji je izboden u petak u Novom Sadu.

Izboden MMA borac u Novom Sadu

NOVI SAD - U po bijela dana, nešto prije 14 časova u Ulici Miše Dimitrejvića 12 izboden je Novosađanin Damir Dado Mihajlović (37), MMA borac.

Auto sletio s puta i zapalio se, tri osobe povrijeđene

​NOVI SAD - Tri osobe su povrijeđene kada je u novosadskom naselju Kamenjar automobil sletio s puta i zapalio se.

Ulaže se 29 miliona evra u luku, prvo putnički terminal

​NOVI SAD - Kompanija P&O Port Dubai, koja je u maju kupila Luku Novi Sad za osam miliona evra, uložiće u to lučko preduzeće oko 29 miliona evra, izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić i dodala da novi vlasnik prvo uložiti u otvaranje terminala za međunarodni putnički saobraćaj.

Neobičan gost na novosadskom kupalištu, pojavio se sunđer

Posjetiocima Štranda, gradske plaže u Novom Sadu pažnju je privuklo neobično "stvorenje" u plićaku Dunava - pojavio se riječni sunđer.

U nesreći kod Novog Sada poginule sestre

NOVI SAD - U udesu koji se dogodio danas kod Kaća, nadomak Novog Sada, stradale su tri osobe, sestre Dobrila Milić (27) i Vida Milić (21), kao i Ljiljana Matić (62).

Nesreća kod Novog Sada: Tri žene poginule, mladić povrijeđen

NOVI SAD - Tri ženske osobe su poginule, a jedan mladić je teško povrijeđen, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 12.30 časova u Novom Sadu, kilometar posle Kaćke petlje, u pravcu Zrenjanina, saznaje 021.rs.

Skočila sa zgrade i poginula

Tridesetpetogodišnja žena poginula je danas popodne prilikom pada sa zgrade u Ulici Alekse Šantića u Novom Sadu.

Eksplozija u Industriji mesa "Matijević" u Novom Sadu, jedna osoba poginula

NOV SAD - Jedna osoba je poginula, a jedna je povrijeđena u eksploziji koja je odjeknula u Novom Sadu, u Industriji mesa "Matijević", saznaje "Blic".

Za ulaznice za sljedeći Exit već se prijavilo 17.000 fanova

Za samo nekoliko dana otkako je počela registracija za novo, 20. izdanje "Exit" festivala idućeg jula, prvih 17.000 fanova iz cijelog svijeta već se prijavilo za ulaznice.

Najčitanije