Novi Sad

Novi Sad proglasio vanrednu situaciju

NOVI SAD - U Novom Sadu danas je proglašena vanredna situacija zbog pogoršane epidemiološke situacije nastale širenjem zarazne bolesti kovid-19.

"Krajiška kuća" stiže u Trebinje, Beograd i Novi Sad

"Krajiška kuća", prepoznatljivi brend grada, iduće godine biće otvorena i u Trebinju, Beogradu i Novom Sadu, potvrdio je za "Nezavisne" Draško Ilić, direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela, ustanove koja rukovodi "Krajiškom kućom".

Festival "Exit" bi mogao napustiti Srbiju

Srbija bi mogla da ostane bez festivala "Exit", jer su im iz državnog vrha rekli da riješe finansijski problem koji je nastao usljed pandemije virusa korona otpuštanjem svih zaposlenih.

Pijan bježao motorom od patrole pa se zakucao u vozilo žandarmerije

NOVI SAD - Protekle noći, oko jedan sat iza ponoći za sada nepoznati muškarac zakucao se u vozilo Žandarmerije nakon filmske potjere po ulicama Salajke u Novom Sadu.

Grafit koji poziva na ubistvo dr Kona osvanuo u Novom Sadu

Antisemitski grafit s pozivom na ubistvo epidemiologa dr Predraga Kona pojavio se tokom noći na zgradi na Novom naselju.

Napadač na novosadskog inspektora osumnjičen za pokušaj ubistva

BEOGRAD - Policija u Novom Sadu uhapsila je napadača na policijskog inspektora zbog sumnje da je učinio teško krivično djelo pokušaj ubistva, saopšteno je iz MUP Srbije.

Napadač iz vatrenog oružja ranio inspektora novosadske policije

NOVI SAD - U Novom Sadu u toku je intenzivna potjera za nepoznatim napadačem koji je hicima iz vatrenog oružja ranio tridesettrogodišnjeg inspektora novosadske Policijske uprave.

Objavljen prvi snimak napada na policijsku stanicu

Nepoznata osoba je večeras oko 21.10 bacila eksplozivnu napravu ispred ulaza u policijsku stanicu u Srbobranu.

Bombaški napad na policijsku stanicu u Novom Sadu, uhapšen osumnjičeni

NOVI SAD - Nepoznata osoba je večeras oko 21.10 bacila eksplozivnu napravu ispred ulaza u policijsku stanicu Srbobran u Novom Sadu, javljaju mediji.

Vučić sutra na otvaranju rodne kuće bana Jelačića

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra svečanom otvaranju kuće bana Josipa Jelačića u Novom Sadu.

Najčitanije