Novi Sad

Brutalno pretučena djevojka napustila Novi Sad: Povukla se u sebe, ne izlazi iz kuće

BEOGRAD - Ivana Filipović (22), studentkinja koju je sredinom marta momak Đorđe Lacković (24) brutalno tukao, sjekao nožem i pekao peglom, otišla je iz Novog Sada i vratila se u rodno Banovo Polje.

Vitinka ponovo trijumfovala na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

Na 86. Međunarodnom regionalnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, sinoć su na svečanoj ceremoniji "Veče šampiona", učesnicima zvanično uručena priznanja za kvalitet proizvoda.

Uhapšen mladić koji je danima pucao na Novosađane

NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je juče 19-godišnjeg M. J. iz Novog Sada zbog sumnje da je iz svog stana u Bulevaru Jaše Tomića pucao iz vazdušne puške na prolaznike i tako povrijedio četvoro ljudi.

Novi proizvod fabrike BIMAL – BIMAL Omega nagrađen zlatom

NOVI SAD – Proizvodi kompanije BIMAL još jednom su nagrađeni zlatom za vrhunski kvalitet jestivih ulja, a kao šampion u grupi proizvoda BIMAL je u Brčko donio i veliki Šampionski pehar Novosadskog sajma.

600 semberskih poljoprivrednika u Novom Sadu

BIJELJINA - Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu organizovano je posjetilo 600 semberskih poljoprivrednika, koji su na ovoj najvećoj i najznačajnijoj smotri agrara u regionu imali priliku da se upoznaju o aktuelnostima iz ove oblasti, saopšteno je iz Gradske uprave Bijeljina.

Vučević otvorio sajam poljoprivrede sa 1.500 izlagača

NOVI SAD - U Novom Sadu je danas otvoren 86. Međunarodni sajam poljoprivrede, na kome će nastupiti više od 1.500 izlagača iz više od 30 zemalja, uključujući Republiku Srpsku i BiH.

Privrednici iz Srpske i BiH na 86. sajmu

NOVI SAD - Na 86. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, koji će danas biti otvoren, učestvovaće 1.500 izlagača iz više od 30 zemalja, a prvi put manifestacija ima zemlju partnera i zemlju prijatelja, Italiju i Tunis.

Mladić iz kafića gađao kriglom kolonu protesta "Jedan od pet miliona"

NOVI SAD - Jedan mladić gađao je večeras staklenom kriglom kolonu protesta "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu i umalo pogodio dijete koje je u koloni šetalo sa majkom, a interventna policija nakon 15 minuta privela ovog i još dvojicu mladića.

Privrednici Srpske na Novosadskom sajmu

Privredna komora Republike Srpske, u saradnji sa Spoljnotrgovinskom komorom BiH, i ove godine, tradicionalno, organizuje nastup privrednika iz Republike Srpske i BiH na Međunarodnom sajmu poljoprivrede koji sutra počinje u Novom Sadu.

"Tamburica fest" od 20. do 22. juna

NOVI SAD - Na ovogodišnjem svjetskom "Tamburica festu", koji će od 20. do 22. juna biti održan u centru Novog Sada i na Petrovaradinskoj tvrđavi, za titulu najboljeg takmičiće se 12 orkestara iz osam zemalja.

Najčitanije