Novi Sad

U Novom Sadu još dvije osobe preminule od posljedica virusa korona

​NOVI SAD - U Kliničkom centru Vojvodine u toku prethodne noći preminule su još dve osobe od posljedica virusa korona, čime se broj preminulih u Vojvodini popeo na osam, izjavila je danas načelnica Infektivne klinike Vesna Turkulov.

"Bela ćao" iz Novog Sada u svijet: Solidarnost sa Italijom

Italijanska kompozicija, popularna među italijanskim partizanima u Drugom svetskom ratu "Bella Ciao", u izvođenju orkestra Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, od koga je i potekla inicijativa, biće prikazana u posebnom aranžmanu kako bi na svojevrstan način iskazala bliskost i solidarnost sa Italijom, ali i svim drugim zemljama u svijetu, koje su teško pogođene epidemijom virusa korona, navodi italijanska ANSA.

Amerikanac "zarobljen" u Novom Sadu: Srbi bi preživjeli nuklearnu katastrofu

Amerikanac Čarls Karter ostao je "zaglavljen" u Srbiji zbog epidemije virusa korna. Na svom YouTube kanalu objavljuje snimke o tome kako mu je u izolaciji. On u jednom snimku navodi da je bolje što se nalazi tamo nego u "SAD bez toalet papira".

Novosađani aplauzom dali podršku medicinarima

NOVI SAD - Građani Novog Sada izašli su večeras na balkone i aplauzom dali podršku srpskim medicinarima koji se bore protiv virusa korona.

Otvoren sajam pčelara u Novom Sadu

NOVI SAD - U Novom Sadu otvoren je Sajam pčelara Vojvodine kojim se, osim pčelarstva, promoviše proizvodnja meda u Srbiji i regionu.

Počela gradnja fabrike čokolade u Novom Sadu

NOVI SAD - Polaganjem kamena temeljca, danas je u Novom Sadu zvanično počela izgradnja fabrike čokolade švajcarske kompanije "Beri Kalebo" /Barry Callebaut/, investicije koju je Srbija podržala sa 14,2 miliona evra budžetskih sredstva.

Hakeri zaključali informacioni sistem Novog Sada, traže otkup

NOVI SAD - Informacioni sistemi gradske uprave Novog Sada i nekoliko gradskih preduzeća hakovani su tokom vikenda, a hakeri traže otkupninu u bitkoin valute da bi otključali sisteme.

Otvoren drugi sajam zavičaja

NOVI SAD - U Novom Sadu danas je otvoren Drugi sajam zavičaja pod nazivom "Zavičaj kroz privredu, turizam i kulturu" na kojem pored domaćina Srbije svoje privredne, turističke i kulturne potencijali predstavljaju u Srbi iz okruženja i regiona.

"Sajam zavičaja" u Novom Sadu

NOVI SAD - U Novom Sadu danas će biti održan Drugi sajam zavičaja "Zavičaj kroz privredu, turizam i kulturu".

Nestao muškarac u Dunavu kod Petrovaradina

NOVI SAD - U Dunavu kod Petrovaradina u toku je potraga za Sašom V. (47) koji je ispao iz čamca, prenosi portal 021.

Najčitanije