Novi Zeland

Bivši dečko preminule tokom odnosa: I meni je tražila da je davim

Prije desetak dana u Novom Zelandu započelo je suđenje osumnjičeniku za ubistvo 22-godišnje bekpekerice Grejs Milan iz Velike Britanije.

Isplivao snimak sa ispitivanja dečka koji je zadavio djevojku tokom odnosa

Ubistvo britanske studentkinjue Grejs Milan, koju je na Novom Zelandu tokom seksualnog odnosa zadavio dečko koga je upoznala na Tinderu, zaprepastio je svijet.

Poginula dva planinara

VELINGTON - Dva Australijanca poginula su tokom planinarenja nedaleko od Kvinstauna na novozelandskom Južnom Ostrvu, saopštila je danas policija.

Jak zemljotres u blizini Novog Zelanda

VELINGTON - Zemljotres jačine 5,6 stepeni Rihtera pogodio je područje u južnom dijelu Tihog okeana, blizu Novog Zelanda.

Student preminuo u univerzitetskoj sobi, našli ga nakon dva mjeseca

Uprava Univerziteta Kanteburi reagovala je na pritužbe studenata da se hodnicima širi čudan miris, a nakon pretrage otkrili su da se u jednoj sobi nalazi mrtav student.

U nesreći na Novom Zelandu poginulo šest turista iz Kine

Najmanje šest osoba je danas poginulo kada se autobus sa turistima iz Kine prevrnuo na putu na Novom Zelandu.

Predsjednik parlamenta Novog Zelanda hranio bebu jednog poslanika

VELINGTON - Predsjednik Zastupničkog doma Novog Zelanda Trevor Malard za vrijeme parlamentarne rasprave hranio je bebu jednog od poslanika u tom zakonodavnom tijelu.

Novi Zeland će od 1. septembra plate isplaćivati u kriptovaluti

​Novi Zeland je postao prva zemlja koja je legalizovala isplaćivanje zarada u kriptovaluti, objavio je nedavno “Financial Times”.

Otkriveni ostaci džinovskog pingvina na Novom Zelandu

VELINGTON - Na Novom Zelandu otkriveni su ostaci džinovskog pingvina veličine čovjeka.

Novi Zeland izbrisao Izrael sa mape, zamijenio ga Palestinom

Novozelandska internet stranica za imigraciju objavila mapu s određenim činjenicama o palestinskim imigrantima te je prikazala Izrael obilježen plavom bojom i označen kao Palestina, a nakon toga su nastali problemi.

Najčitanije