Novi fosili

Snježana Dujmić o detaljima nesreće i nastavku spora s Novim fosilima

Snježana Dujmić, supruga nedavno preminulog hrvatskog muzičara Rajka Dujmića, otkrila je da će vjerovatno nastaviti sport i Novim fosilima koji je njen suprug pokrenuo.

Spor oko imena "Novi fosili" prekinut zbog smrti Rajka Dujmića

Trgovački sud prekinuo je spor koji je pokrenuo Rajko Dujmić protiv ostalih članova Novih fosila, a Snježana Dujmić prvi put otkriva kako se Rajko sa Sanjom, Zecom i Marinkom pokušao u dva navrata nagoditi izvan suda.

Tužne sudbine članova "Novih fosila": Njih četvoro otišlo prerano

Šest dana nakon saobraćajne nesreće u kojoj je zadobio teške povrede, te je bio u komi, preminuo je Rajko Dujmić. Za tri dana trebao je proslaviti 66. rođendan, a iza njega ostaju neutješna supruga Snježana i sin Tin.

Preminuo Rajko Dujmić

ZAGREB - Rajko Dujmić, hrvatski muzičar, preminuo je u bolnici nakon što je prije nekoliko dana imao tešku saobraćajnu nesreću, javljaju hrvatski mediji

Sanja Doležal: Ne može nam Dujmić zabraniti koncerte

Snježana Dujmić, supruga hrvatskog muzičara i bivšeg člana "Novih fosila" Rajka Dujmića, juče je izašla u javnost i na društvenim mrežama napisala kako ostali članovi popularnog benda - Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec, krše privremenu mjeru Trgovačkog suda iz 2016. godine vezanu uz povredu prava korištenja imena "Novi fosili".

Uhapšen muzičar Rajko Dujmić

Rajko Dujmić (64), muzičar i jedan od osnivača grupe "Novi fosili", ponovno je završio u zatvoru.

Najčitanije