Novi grad

Za studentske i učeničke stipendije 85.000 KM

NOVI GRAD - Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača potpisao je danas ugovore sa korisnicima studentskih i učeničkih stipendija za koje je u budžetu obezbijeđeno 85.000 KM ili 20.000 KM više nego prošle godine.

Dvadeset mladih iz Novog Grada humanošću i volonterski pomažu starijima

NOVI GRAD - Grupa od 20 mladića iz Novog Grada, koji već četiri godine organizuju lokalni turnir u uličnoj košarci "Streetball", zasukala je rukave i zbog prevencije virusa korona stavila se na raspolaganje mještanima ove male opštine na dvije rijeke.

Pacijent iz Novog Grada upućen na testiranje

NOVI GRAD - Jedan pacijent je protekle noći iz Hitne službe Doma zdravlja u Novom Gradu upućen na Infektološku kliniku u Banjaluku zbog sumnje na virus korona, a rezultati testiranja biće poznati danas poslije podne, rekao je direktor Doma zdravlja Zoran Rađenović.

Održano poetsko-prozno veče

NOVI GRAD - U Narodnoj biblioteci u Novom Gradu večeras je održano poetsko-prozno veče na kojem je gošća bila književnik Jovanka Stojčinović Nikolić iz Doboja.

Zvezda u septembru u Novom Gradu

Delegacija FK Sloboda iz Novog Grada, predvođena predsjednikom Mladenom Bosančićem prisustvovala je manifestaciji Dan fudbala Republike Srpske.

U Novom Gradu nama prijavljenih pacijenata oboljelih od gripa

NOVI GRAD - U Domu zdravlja u Novom Gradu povećan je broj pacijenata sa akutnim respiratornim infekcijama, ali za sada nema prijavljenih oboljenja od gripa.

U Novom Gradu 328 pacijenata oboljelih od raka

NOVI GRAD - U Domu zdravlja u Novom Gradu registrovano je 328 pacijenata oboljelih od raka, i to 241 sa dijagnozom zloćudnog i 87 sa dijagnozom dobroćudnog.

Osnovan Demos u Novom Gradu

NOVI GRAD - U Novom Gradu večeras je održana osnivačka skupština Opštinskog odbora Demosa, a za predsjednika je izabran Zoran Mršić.

"Svete žene" u Galeriji u Novom Gradu

U Galeriji u Novom Gradu otvorena je izložba radova ikona autorke Marije Vukosavljević iz Valjeva.

Toplo vrijeme izmamilo visibabe

NOVI GRAD - U Poljavnicama, kod Novog Grada, procvjetale su visibabe.

Najčitanije