Novinar

Preminula novinarka Željka Spremo

BIJELJINA - Novinarka Željka Spremo preminula je danas nakon teške bolesti u Bijeljini u 56. godini.

Uhapšen u Banjaluci zbog fizičkog napada na TV ekipu

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, danas oko 14.30, uhapsili su osobu inicijala L.K. zbog vrijeđanje i fizičkog napada, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Preminuo poznati italijanski novinar aktivista Đulijeto Kijeza

RIM - Poznati italijanski novinar i društveni aktivista Đulijeto Kijeza, koji će ostati upamćen i po simpatijama koje je gajio prema Rusiji, preminuo je u 79. godini, saopštio je njegov prijatelj Enio Bordato.

Britanski novinar: Kosovo i Metohija srpski od srednjeg vijeka, sada republika heroina

Voditeljka "Skaj njuza" je postavila pitanje britanskom novinaru Markusu Papadopulosu na temu Kosova i Metohije. On je na odličan način objasnio zašto je Kosovo srpsko, a ne albansko.

Izvještavao o virusu pa nestao - porodica tvrdi da je prisilno odveden

NJUJORK - CNN piše da je poslije slučaja doktora Li Venlijanga, koji je upozoravao na pojavu virusa korona, a zatim umro od njega, nestao kineski novinar Čen Chuši.

Pompeo prekinuo intervju, vikao na novinarku i psovao

VAŠINGTON - Američki državni sekretar Majk Pompeo vikao je, uz psovke, na novinarku Meri Luiz Keli poslije intervjua koji je prekinuo nezadovoljan što mu je postavljala pitanja o Ukrajini, saopštio je Nešenel Publik Radio (NPR)

Američki novinar pušten iz pritvora u Libanu

BEJRUT - Američki novinar Nikolas Frejks, koji je uhapšen u Libanu zbog sumnje da je prenosio snimak protesta jednom izraelskom mediju, pušten je iz pritvora.

Saučešće povodom smrti novinara Mugdima Galijaševića

SARAJEVO - Društvo novinara BiH upućuje izraze dubokog saučešća porodici i kolegama dugogodišnjeg novinara Mugdima Galijaševića.

Novinaru osam mjeseci zatvora zbog lažiranja otmice

Novinar iz Bele Crkve Stefan Cvetković osuđen je u Osnovnom sudu u Vršcu na osam mjeseci zatvora zbog lažnog prijavljivanja svoje navodne otmice u junu 2018. godine.

Nadal se naljutio na novinara: Brak kod mene ništa ne mijenja

Španskog tenisera Rafaela Nadala, poslije poraza od Aleksandera Zvereva, naljutilo je pitanje novinara da li mu je koncentraciju oduzelo to što se nedavno oženio.

Najčitanije