Novinar

Nadal se naljutio na novinara: Brak kod mene ništa ne mijenja

Španskog tenisera Rafaela Nadala, poslije poraza od Aleksandera Zvereva, naljutilo je pitanje novinara da li mu je koncentraciju oduzelo to što se nedavno oženio.

U Prištini iznenada preminuo novinar Nikola Bešević

U Prištini je sinoć u sedamdeset drugoj godini iznenada preminuo novinar, likovni kritičar i slikar Nikola Bešević.

Ludost ili profesionalnost: Izvještavao o poplavama u vodi do grla

Pakistanski reporter proslavio se "preko noći" nakon što je video snimak njegovog izvještaja o poplavama postao popularan na društvenim mrežama.

Tito Bosnia: Otac mi je dao ime u nadi da će dati optimizam BiH

Indonezijski novinar Tito Bosnia postao je hit na društvenim mrežama protekle sedmice zbog njegovog neobičnog imena.

Incident u Blajburgu:Hrvatski ekstremisti napali njemačkog novinara

Novinara njemačkog dnevnog lista Frankfurter Rundšau Danijela Majića fizički su napali posjetioci blajburške komemoracije, i to nakon što ga je desničar Velimir Bujanec pljunuo dva puta, prenose Novosti.hr.

Preminuo novinar Dejan Anastasijević

Novinar Dejan Anastasijević, urednik BBC-a na srpskom jeziku, preminuo je u srijedu naveče u Beogradu poslije duge i teške bolesti, objavio je na svom Twitteru BBC news na srpskom jeziku.

Kamera snimila boksera blizu zgrade pretučenog novinara

BANJALUKA - Svjedok Tužilaštva, kajakaš Darko Savić, potvrdio je da je boksera Marka Čolića (32), optuženog za pokušaj ubistva novinara RTV BN Vladimira Kovačevića (37), 27. avgusta prošle godine ujutru kombijem dovezao kod stadiona FK "Naprijed", a pored kojeg je, inače, Kovačević veče ranije pretučen.

Novinar Adnan Jašarspahić podnio prijavu policiji zbog prijetnji

​SARAJEVO - Novinar iz Visokog Adnan Jašarspahić podnio je policiji prijavu protiv dvije osobe zbog opasnih prijetnji upućenih preko društvenih mreža, saopštilo je Društvo novinara BiH.

Preminuo hrvatski sportski novinar Nikica Vukašin

​SPLIT - U Splitu je jutros u 76. godini života preminuo istaknuti sportski novinar Nikica Vukašin, dobitnik Nagrade za životno djelo Hrvatskog zbora sportskih novinara.

Francuski novinar Adel Gastel za "Nezavisne": Svijet je uvijek u krizi, ljudsko biće je problem

Francuski institut u Bosni i Hercegovini, u saradnji sa JU Narodna biblioteka, organizovao je radionicu vizuelnog pisanja koju je animirao Adel Gastel, francuski novinar sa televizije France 24.

Najčitanije