Novorođenče

Novorođenče pronađeno živo u grobu

BAREJLI - Novorođena djevojčica pronađena je zakopana živa na sjeveru Indije, saopštio je šef lokalne policije.

Mitovi plaše nove mame

DOBOJ - Dijete mi je pokisnulo i dobilo upalu pluća, tu rečenicu često od majki čuju dobojski pedijatri, koji se, kažu, i u 21. vijeku moraju boriti sa zabludama koje su na Balkanu duboko ukorijenjene.

Kamera snimila ženu kako ostavlja novorođenče u kontejner

Dvadesetdevetogodišnja žena sa Tajlanda ostavila je novorođenče u kontejneru i odvezla se dalje s motociklom.

Za pet mjeseci u cijeloj Srpskoj rođene 2.872 bebe

BANJALUKA - U Republici Srpskoj je u proteklih pet mjeseci rođeno 2.872 djece, što su 53 bebe manje nego u istom periodu lani, rečeno je Srni u Javnom fondu za dječiju zaštitu.

Najmanje novorođenče na svijetu težine jedne jabuke

SAN DIJEGO - Bolnica u San Dijegu obznanila je rođenje djevojčice od 245 grama, za koju se vjeruje da je najmanja prevremeno rođena beba na svijetu.

Nađeno mrtvo novorođenče u poljskom toaletu

VALJEVO - Mrtvo novorođenče pronađeno je u poljskom toaletu domaćinstva u Belotiću, potvrđeno je RTS-u u valjevskom MUP-u.

Počela isplata naknada za pomoć za nabavku opreme novorođenčeta

BIJELJINA - U Republici Srpskoj danas je počela isplata naknada za pomoć za nabavku opreme novorođenčeta, kao i za trećerođeno i četvrtorođeno dijete, potvrđeno je Srni u Javnom fondu za dječiju zaštitu Srpske.

Kakanj za svako novorođenče daje 200 do 500 KM

Za svako novorođeno dijete na području Kaknja dodjeljivaće se jednokratna novčana pomoć za opremu u iznosima od 200 do 500 KM.

Trostruka radost i slatke brige stigle u porodicu Jerkić iz Banjaluke

BANJALUKA - Maja i Mladen Jerkić iz Banjaluke roditelji su prvih trojki koje su ove godine rođene u Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra RS.

Četrnaestogodišnja Bišćanka najmlađa majka u BiH

SARAJEVO, BANJALUKA - U Bihaću, Tuzli, Mostaru, Livnu, Bijeljini, Goraždu i Banjaluci protekle godine porodilo se 76 maloljetnica.

Najčitanije