Novska

Poginula 21-godišnja djevojka u Novskoj, dvije povrijeđene

ZAGREB - Dvadesetjednogodišnja djevojka poginula je prilikom slijetanja automobila sa puta u Novskoj, dok su dvije djevojke lakše povrijeđene.

Nesreća kod Novske: Jedna osoba poginula, četvoro povrijeđenih

NOVSKA - Na hrvatskom autoputu A3 Zagreb-Lipovac između čvorova Okučani i Novska u danas nešto prije 15 časova dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedan čovjek na mjestu poginuo.

Preminula treća žrtva kamiona koji je uletio na odmaralište kod Novske

SLAVONSKI BROD - Dvadesetosmogodišnja žena, koja je teško povrijeđena kada je kamion uletio na odmaralište kod Novske, preminula je poslije više od mjesec dana u bolnici u Slavonskom Brodu.

Vozač kamiona koji je ubio dvije tinejdžerke: Nisam uspio zakočiti

​Nisam uspio zakočiti. Nisu odradile kočnice. Nisam mogao ništa, pokušao je 60-godišnji Ivan Filipović iz Sesveta u razgovoru s policijom objasniti razloge zbog kojih je njegov kamion u petak oko 9.30 sati 'sijao smrt' na 133. kilometru autoceste A3 na Ininoj benzinskoj pumpi Novska sjever.

Videorekonstrukcija tragedije koja je šokirala Hrvatsku

"Jutarnji" je uradio animiranu rekonstrukciju tragedije u kojoj su poginule dvije djevojčice, a dvije osobe teško povrijeđene.

Djeca stradala u naletu kamiona išla na more

NOVSKA - Na odmaralištu Novska sjever u smjeru Zagreba na autoputu Zagreb-Lipovac vozač kamiona bez kočenja je naletio na grupu ljudi.

Kamion kod Novske naletio na grupu ljudi, najmanje dvoje mrtvih

OKUČANI - Na odmaralištu autoceste između Novske i Okučana došlo je do naleta kamiona na grupu ljudi koji su se nalazili izvan svojih vozila.

Sudar na autoputu kod Novske, kolone kilometarske

Na autoputu A3 kod odmorišta Lipovljani, nedaleko od Novske, nešto nakon 16 časova dogodila se saobraćajna nesreća.

U sudaru kod Novske poginula jedna osoba, potpuno zatvoren autoput

NOVKA - Jedna je osoba poginula, a jedna je teško povrijeđena u sudaru tri vozila koji se danas dogodio na autoputu A3 kod mjesta Piljenice na području Novske.

Tragedija u Novskoj, fudbaler preminuo za vrijeme utakmice

Tridesetdvogodišnji fudbaler preminuo je danas na utakmici u mjestu Kozarice kod Novske.

Državljanin BiH poginuo u udesu kod Novske

NOVSKA - Na autocesti A3 kod Novske u slijetanju automobila poginuo je vozač (71) koji je državljanin BiH.

Ploča s ustaškim pozdravom postavljena u Novskoj

ZAGREB- U Novskoj je poslije podne postavljena spomen-ploča na kojoj je i ustaški pozdrav "Za dom spremni", koja je ranije skinuta sa zgrade dječjeg vrtića u Jasenovcu.

Policajac ubio suprugu policajku

NOVSKA - U Novskoj je u četvrtak naveče u porodičnoj kući 44-godišnji policajac iz vatrenog oružja usmrtio svoju 42-godišnju suprugu, takođe policijsku službenicu.

Državljanin BiH divljao autoputem u Hrvatskoj, vozio 250 na sat

NOVSKA - Hrvatska policija je na autoputu A3, na području Novske, u srijedu oko 20 časova zaustavila 34-godišnjeg državljanina BiH koji je svoj audi vozio brzinom od 250,6 kilometara na sat.

Najčitanije