Nutela

Salvini više ne voli Nutelu jer koristi turske lješnike

RIM - Italijanski opozicioni desničarski lider Mateo Salvini izjavio je danas da više nije fan Nutele nakon što je otkrio da namaz od čokolade i lješnika sadrži turske, a ne italijanske orašaste plodove.

Kamion sa 20 tona Nutele se prevrnuo na autoputu

Vozač kamiona u američkoj državi Indiana, pokušao je izbjeći sudar, a onda je izgubio kontrolu nad vozilom. Autoput u američkoj državi Indiana bio je zatvoren na dva i po sata, a sve zbog saobraćajne nezgode, čiji epilog je bio prevrnuti kamion i 20 tona najpoznatijeg eurokrema na svijetu.

Najveća fabrika za proizvodnju Nutele i dalje pod blokadom

Francuski radnici su i danas blokirali najveću svjetsku fabriku "nutele" zbog neuspjeha pregovora o povećanju plata.

Ćute u Fereru - zašto je zapravo stala fabrika "nutele"

Uprkos insistiranju medija, Ferero još nije objavio informaciju šta je kompaniju natjeralo da zaustavi proizvodnju nutele u svojoj najvećoj fabrici u Francuskoj.

Ponovo radi najveća fabrika Nutele u Normandiji

PARIZ - Kompanija "Ferero" ponovo je pokrenula proizvodnju u najvećoj svjetskog fabrici Nutele u Normandiji nakon pet dana obustave rada zbog sumnji vezanih za kvalitet proizvoda, objavljeno je na internet stranici italijanskog konditorskog diva.

Zatvorena najveća fabrika Nutele

Najveća svjetska fabrika za proizvodnju omiljenog namaza od lješnika Nutela, privremeno je zatvorena. Razlog za ovu odluku je problem u kvalitetu proizvoda, prenose svjetski mediji.

Jela nutelu i dobila 30.000 evra

LONDON - Jedna učenica (16), koja se navodno povrijedila kada je pojela krem u kojem je bilo staklo, dobila je 30.000 evra odštete.

Najslađi posao na svijetu: Nutela traži degustatore

RIM - Italijanski proizvođač slatkiša "Ferero" nudi najslađi posao na svijetu, pošto traži degustatore.

U Francuskoj otvorena istraga zbog Nutele

PARIZ - Francuska agencija za zaštitu potrošača pokrenula je istragu u vezi sa promotivnom kampanjom za "Nutelu" koja je izazvala nerede u nekoliko supermarketa, a u nekim slučajevima morala je da interveniše policija.

Akcijska cijena "Nutele" izazvala nerede u supermarketima

PARIZ - Akcijsko smanjenje cijene eurokrema "Nutela" za 70 odsto izazvalo je nerede u supermarketima lanca "Intermarš" u Francuskoj, prenijeli su francuski mediji.Širom zemlje zavladala je histerija dok su "lovci na sniženja" pokušavali da se domognu jeftinijih tegli ove poslastice napravljene od čokolade i lješnika.

Najčitanije